Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku,dodávka uskutočnená v lehote,v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku, min.podiel mäsa 80%; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé - kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové pliecko - kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové stehno - kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4 .Hovädzie zadné - kuchynská úprava, chladené bez kosti, z býka, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 170, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovädzí roštenec - býk, kuchynská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Teľacie stehno - kuchynská úprava, orech, chladené bez kosti, z teľaťa, bez kože, bez mastných častí, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kuracia pečeň, čerstvá bez kosti a tukových častí, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kuracie stehná, voľné, čerstvé, kalibrované s kosťou 220 g, L.Q.F. kvalita, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kuracie stehná BK, voľné, bez kosti a kože, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Morčacie prsia, voľné, čerstvé, bez kosti, bez kože, bez tukových častí, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11., Kuracie prsia, voľné, čerstvé bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Párky bravčové bezlepkové - bravčové - čerstvé, podiel mäsa 80%, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 14, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Šunková saláma bravčová bezlepková - čerstvá, podiel mäsa min.80%, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 13, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Šunka dusená bravčová bezlepková - čerstvá, podiel mäsa min.80%, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 66, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Slanina bravčová bezlepková - bravčová,údená, bez kože, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 3, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Oškvarky bravčové - čerstvé, bravčové, ružovo vyškvarené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ERIK, s.r.o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | 10. Február 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.