Dodávka chladenej hydiny na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvnýchpodliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkovkrehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Kurací stehenný plátok - chladené, bez kosti a kože, nekalibrované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Kuracie prsia - chladené bez kosti, bež kože, nekalibrované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Kuracie stehná - celé, chladené, nevykostené, kuchynská úprava, kalibrované 200 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 140, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Kuracie stehná - celé, chladené, nevykostené, kuchynská úprava, kalibrované 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 760, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Kurča - chladené, bledoružovej farby, bez drobkov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Morčacie prsia - chladené bez kostí, bez kože, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Vajcia - čerstvé vajcia z klietkového chovu, hmotnostná trieda L (55-60 g), trieda akosti A, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 11250, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.