Zabezpečenie stravovania.
Technické vlastnosti: hovädzie mäso čerstvé z býka, Hodnota / charakteristika: mäso z býka, bez kosti, bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, zbavená orezu, tvrdých šliach, chrupaviek, krvných podliatín, prebytočného tuku; Technické vlastnosti: bravčové mäso čerstvé, Hodnota / charakteristika: bravčové mäso, bez kosti,kože ,nožičiek,bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, zbavená orezu, chrupaviek,bez krvných podliatín, prebytočného tuku; Technické vlastnosti: mäsové výrobky,produkty a výrobky vysokej kvality so zatriedením a rozlišovaním podľa podmienok I. triedy kvality, Hodnota / charakteristika: V zmysle Potravinového kódexu
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti - býk - močing, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé vykostené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička vykostená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: bravčová panenka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - napr. šunková saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - napr. Liptovská saláma, Jemná saláma a pod., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - Spišské párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok - salámy - napr. Nitran, Malokarpatská, Lovecká a pod., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená oravská slanina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Masť bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie držky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená slanina bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Anglická slanina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené bravčové plece bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Škvarky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.