Obstarávanie

Nadbytočné pole nezávislých diskov vrátane 2x10 GB disku


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská technická univerzita v Bratislave - Rektorát
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 300,00
Konečná suma(Bez DPH):
791,66
Zaplatené:
60.89%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30233141-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Predmet zákazky-dátové  úložisko vrátane 2x10 GB pevného disku, ktorý je vhodný na nepretržitú prevádzku. Dátové úložisko má celkovo minimálne 4 pozície pre 2.5/3.5" pevné disky a je kompatibilné zo zapojením do nezávislého pola RAID Basic/JBOD/0/1/5/6/1. Kvôli šetreniu životného prostredia max. spotreba disku musí byť menej ako 6,2 W (za disk), kým samotné úložisko musí mať spotrebu menej ako 30W v záťaži a menej ako 13W v režime spánku.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Pozícia pre disky (celkom, min), Hodnota / charakteristika: 4; Technické vlastnosti: Veľkosť a typ RAM, Hodnota / charakteristika: min. 4 GB DDR 3L; Technické vlastnosti: RAID konfigurácie, Hodnota / charakteristika: RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), špeciálny, JBOD; Technické vlastnosti: Operačný systém, Hodnota / charakteristika: Synology DSM 6.2 (vr. možností automatických updateov); Technické vlastnosti: Procesor, Hodnota / charakteristika: min. 2.3 GHz, 2110 bodov PassMark pri 1.5 GHz; Technické vlastnosti: Rozhranie NAS, Hodnota / charakteristika: min. 2xGLAN, 3xUSB 3.0, 1x eSATA; Technické vlastnosti: Rýchlosť čítania a zapisovania úložiska, Hodnota / charakteristika: min. 220 MB/s; Technické vlastnosti: Spotreba úložiska v režime spánku, Hodnota / charakteristika: max. 13 W; Technické vlastnosti: Spotreba úložiska pod záťažom, Hodnota / charakteristika: max. 30 W; Technické vlastnosti: Počet pevných diskov v balení, Hodnota / charakteristika: max. 2 ks; Technické vlastnosti: Celková kapacita diskov, Hodnota / charakteristika: min. 2 x 10 TB = 20 TB; Technické vlastnosti: Vyrovnávacia pamäť diskov, Hodnota / charakteristika: min. 256 MB; Technické vlastnosti: Rozhranie diskov, Hodnota / charakteristika: SATA 6Gb/s; Technické vlastnosti: Veľkostná kategória diskov, Hodnota / charakteristika: 3.5"; Technické vlastnosti: Prevádzkový režim diskov, Hodnota / charakteristika: 24/7, t.j. nepretržitý (vhodný pre NAS); Technické vlastnosti: Rýchlosť otáčania diskov, Hodnota / charakteristika: min. 5400 RPM; Technické vlastnosti: Rýchlosť čítania a zapisovania diskov, Hodnota / charakteristika: min. 210 MB/s; Technické vlastnosti: Maximálna spotreba diskov, Hodnota / charakteristika: 6,2 W

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: RAID dátové úložisko vrátane 2x10 GB pevného disku napr. Synology DiskStation DS918+ a 2x WD RED 10 TB alebo ekvivalent, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
PERFORMANCE, s.r.o. 3 950,00 20% EUR 4. November 2019 268686

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.