Obstarávanie

Prevzatie, odvoz a zhodnotenie alebo zneškodnenie odpadu a odpadu zo zdravotnej starostlivosti z pracoviska v Poprade


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národná transfúzna služba SR
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 294,01
Konečná suma(Bez DPH):
898,60
Zaplatené:
69.44%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90520000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
súbor
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Predmetom zákazky je prevzatie, odvoz a zhodnotenie alebo zneškodnenie odpadu a odpadu zo zdravotnej starostlivosti z pracoviska Objednávateľa v Poprade v súlade so zákonom o odpadoch č. 79/2015 Z.z. a s vyhláškou Ministerstva životného prostredia SR č. 365/2015 Z. z. v znení neskorších predpisov, ktorou sa ustanovuje Katalóg odpadov a s tým súvisiace činnosti.; Odvoz a znehodnotenie alebo zneškodnenie odpadov pre účely tohto verejného obstarávania pozostáva najmä z odobratia odpadov v špeciálnych zberných nádobách - klinik boxoch ( špeciálne zberné nádoby nie sú predmetom zákazky) z kontajnerov a iných priestorov, resp. obalov; naloženia odpadov na prepravné prostriedky Dodávateľa a ich prepravy; váženia resp. merania množstva odpadov a vlastného zhodnotenia/zneškodnenia odpadov.; Súvisiace činnosti pozostávajú okrem spracovania a vedenia predpísanej dokumentácie a evidencie odvozu a likvidácie odpadov, aj zo zabezpečenia skladovacích kontajnerov pre zabezpečenie ochrany odpadov pred takými vonkajšími vplyvmi, ktoré by mohli spôsobiť vznik nežiadúcich reakcií v odpadoch (napr. vznik požiaru, výbuch).; Predmetom zákazky nie je dodanie klinik boxov.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Druhy odpadov a odpadov zo zdravotnej starostlivosti Objednávateľa:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 18 01 03 (N) - odpady, ktorých zber a zneškodňovanie podliehajú osobitným požiadavkám z hľadiska prevencie nákazy, Hodnota / charakteristika: zhromažďovanie odpadu u pôvodcu: odpad sa ukladá oddelene do klinik boxov, ostrý odpad sa ukladá do pevných, hrubostenných, uzatvárateľných nádob; Technické vlastnosti: 18 01 08 (N) - cytotoxické a cytostatické liečivá, Hodnota / charakteristika: zhromažďovanie odpadu u pôvodcu: odpad sa ukladá oddelene do do klinik boxov, ostrý odpad sa ukladá do pevných, hrubostenných, uzatvárateľných nádob; Technické vlastnosti: Nepravidelne vznikajúce odpady 16 02 11, 16 02 13, 20 01 21, 20 01 23 a 20 01 35, Hodnota / charakteristika: zhromažďovanie odpadu u pôvodcu: odpad sa ukladá v súlade s platnou legislatívou, normami a všeobecne záväznými predpismi platnými v odpadovom hospodárstve; Technické vlastnosti: Prevzatie odpadu a odpadu zo zdravotnej starostlivosti , Hodnota / charakteristika: z miesta dočasného zhromažďovania odpadu u Objednávateľa na samostatnej prevádzke a vystavenie Sprievodného listu nebezpečného odpadu Dodávateľom; Technické vlastnosti: Nakládka odpadu a odpadu zo zdravotnej starostlivosti, Hodnota / charakteristika: na vlastné náklady Dodávateľa a vlastnými zamestnancami Dodávateľa; Technické vlastnosti: Preprava odpadu a odpadu zo zdravotnej starostlivosti, Hodnota / charakteristika: z miesta prevzatia u Objednávateľa do miesta zhodnotenia alebo zneškodňovania v súlade s platnou legislatívou; Technické vlastnosti: Zhodnotenie alebo zneškodnenie odpadu a odpadu zo zdravotnej starostlivosti, Hodnota / charakteristika: v súlade s platnou legislatívou, normami a všeobecne záväznými predpismi platnými v odpadovom hospodárstve

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 18 01 03 (N) Odpady, ktorých zber a zneškodňovanie podliehajú osobitným požiadavkám z hľadiska prevencie nákazy;, Jednotka: kg / rok, Minimum: , Maximum: 950, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18 01 08 (N) Cytotoxické a cytostatické liečivá;, Jednotka: kg / rok, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16 02 11  vyradené zariadenia obsahujúce chlórfluórované uhľovodíky, HCFC, HFC;, Jednotka: kg / rok, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16 02 13  vyradené zariadenia obsahujúce nebezpečné časti, iné ako uvedené v 16 02 09 až 16 02 12;, Jednotka: kg / rok, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20 01 21  žiarivky a iný odpad obsahujúci ortuť;, Jednotka: kg / rok, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20 01 23  vyradené zariadenia obsahujúce chlórfluórované uhľovodíky;, Jednotka: kg / rok, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20 01 35  vyradené elektrické a elektronické zariadenia iné ako uvedené v 20 01 21 a 20 01 23, obsahujúce nebezpečné časti;, Jednotka: kg / rok, Minimum: , Maximum: 3, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Frekvencia poskytovania služieb pre pracovisko v Poprade, Jednotka: týždenne, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1 krát do týždňa

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
AGB ekoservis s.r.o. 2 1 078,33 20% EUR 17. Október 2019 267397

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.