Mäso a mäsové výrobky slúžia pre prípravu jedál pre pacientov a zamestnancov zdravotníckeho zariadenia.
Technické vlastnosti: Hygienické a výživové požiadavky, Hodnota / charakteristika: v zmysle Potravinového kódexu SR vydaného výnosom Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR v platnom znení a Nariadenie Európsk. parlamentu a Rady č.852/2004 o hygiene potravín; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: a zákona NR SR č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších zmien a doplnkov.
Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4 000; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 290; Technické vlastnosti: Bravčový bok bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Bravčová krkovica bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Bravčová krkovica údená bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso zadné býk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Bratislavské párky, minimálne 80 % podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 260; Technické vlastnosti: Domáca klobása, 70 % podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Gazdovská slanina, 98% bravčový bok bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 140; Technické vlastnosti: Párky hrubé, minimálne 70 % podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Saláma Nitran, minimálne 85 % podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Slanina údená bez kože 97%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Tlačenka, minimálne 70 % podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Jaternice, minimálne 60 % podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Debrecínska pečienka, minimálne 90 % podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Saláma Vysočina, minimálne 85 % podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Párky spišské pôvodná receptúra, 80 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Šunka - špeciál bezlepková 85% mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: Šunka hydinová bezlepková, minimálne 85 % podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 450; Technické vlastnosti: Šunková saláma, 70 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MIK, s.r.o. | 2 | 22 500,00 | 0% | EUR | 4. Júl 2019 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.