Obstarávanie

Oprava a údržba produkčného digitálneho tlačového zariadenia XEROX Colour C75 Press


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Generálne riaditeľstvo Zboru väzenskej a justičnej stráže (GR ZVJS)
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
7 200,00
Konečná suma(Bez DPH):
4 998,60
Zaplatené:
69.42%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
50310000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
hod_(celok v tech.vlast.-max. výška je za max.hod)
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Oprava a údržba produkčných digitálnych tlačových zariadení; Zaistenie opráv a pozáručného servisu zahŕňa zabezpečenie riadneho a bezproblémového chodu strojov, včasného odstránenia závad a vypracovávanie technických posudkov a návrhov na vyradenie zariadení v prípade opotrebovanosti, zastaranosti a nerentabilnosti opravy (protokol na vyradenie).

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Servisný zásah do 8 pracovných hodín potom, čo mu je jeho potreba nahlásená zákaznikom. Pracovnou hodinou sa rozumie hodina od 08:00 do 15:00 v pracovné dni okrem štátnych sviatkov a iných dní pracovného pokoja, Hodnota / charakteristika: počas celej doby platnosti zmluvy; Technické vlastnosti: Odstránenia poruchy bude ukončené priemerne do 3 prac dní potom, čo bude vykonaný servisný zásah, Hodnota / charakteristika: počas celej doby platnosti zmluvy; Technické vlastnosti: V prípade, že poskytovateľ nie je schopný odstrániť závadu ani po uplynutí 3 prac. dní od ich nahlásenia, potom poskytovateľ zabezpečí náhradné plnenie počnúc 4. dňom po uplynutí uvedenej lehoty. Náhr. plnenie spočíva v dočasnom poskytnutí zariadenia so zhodnou alebo vyššou funkcionalitou, Hodnota / charakteristika: počas celej doby platnosti zmluvy; Technické vlastnosti: Vlastnícke právo k vymieňaným náhradným dielcom nadobúda okamihom výmeny a bez náhrady, Hodnota / charakteristika: počas celej doby platnosti zmluvy; Technické vlastnosti: Udržiavanie funkčnosti zariadení, čo zahŕňa údržbu a opravy zariadení, poplatky za prácu, dopravu, poskytnutie a montáž potrebných náhradných dielcov, upgrade a technická podpora softvérových produktov potrebné k prevádzke stroja, Hodnota / charakteristika: počas celej doby platnosti zmluvy; Technické vlastnosti: Náhradné diely a spotrebný materiál na produkčný tlačový stroj XEROX Colour C75 Press, Hodnota / charakteristika: max. do celkovej hodnoty 7000,-€ s Dph.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Položka č. 1 - Oprava a údržba produkčných zariadení XEROX, Jednotka: servisná hodina, Minimum: 3, Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Položka č. 2 - Náhradné diely a spotrebný materiál -produkčný tlačový stroj XEROX Colour C75 Press, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
COPY PRINT BRATISLAVA, s.r.o. 3 5 998,33 20% EUR 14. Máj 2019 253110

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.