1. Zabezpečenie dodávok čerstvého, chladeného, nie mrazeného mäsa bravčového a hovädzieho v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa. Zabezpečenie dodávok mäsových výrobkov v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa.; 2. Dodávky mäsa a mäsových výrobkov vrátane dopravy prepravnými prostriedkami dodávateľa spôsobom v súlade s príslušnými legislatívnymi a hygienickými predpismi, vyloženia tovaru do skladu na mieste dodania a všetkých nákladov spojených s realizáciou dodávok.
Technické vlastnosti: 1. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, bravčové rebrá a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: požadujeme splnenie organoleptických požiadaviek (vzhľad, farba povrchu a nákroja, konzistencia, vôňa, chuť), bez cudzieho zápachu a cudzej príchute; Technické vlastnosti: 2. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, bravčové rebrá a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: požadujeme tovar bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín; Technické vlastnosti: 3. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, bravčové rebrá a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby sa nevyskytovali známky po zamrznutí, resp. zmrazení; Technické vlastnosti: 4. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, bravčové rebrá a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby tovar nebol krehčený (napichovaný, masírovaný), aby bol bez akýchkoľvek nástrekov vody či iných látok, bez obsahu prídavných látok, soli a iných neželaných zložiek (antibiotiká a pod.); Technické vlastnosti: 5. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, bravčové rebrá a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez použitia separátov alebo iných náhrad (sója, hrach a pod.); Technické vlastnosti: 6. Balenie , Hodnota / charakteristika: v prepravkách, čerstvé, chladené, kvalitné; Technické vlastnosti: 7. Mäso a mäsové výrobky musia byť skladované u dodávateľa v prevádzkach, ktoré spĺňajú požiadavky a podmienky na skladovanie a uvádzanie na trh potravín a surovín živočíšneho pôvodu v Slovenskej republike a v ostatných členských štátoch Európskeho spoločenstva a tiež všetky príslušné osobitné hygienické požiadavky na bezpečnosť potravín a surovín živočíšneho pôvodu v zmysle platnej legislatívy., Hodnota / charakteristika: porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvy; Technické vlastnosti: 8. Mäso a mäsové výrobky musia byť objednávateľovi dovážané motorovými vozidlami dodávateľa, ktoré sú izotermické a strojovo chladené a sú hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu v zmysle platnej legislatívy. Aj počas letných mesiacov motorové vozidlá musia mať svoju požadovanú teplotu, aby spĺňali všetky požadované hygienické a potravinové parametre podľa Potravinového kódexu, aby sa zachovala ich zdravotná nezávadnosť a kvalita., Hodnota / charakteristika: porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvy
Technické vlastnosti: 1. Bravčový bôčik bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 2. Bravčové karé bez kosti k.úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1500; Technické vlastnosti: 3. Bravčové karé s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: 4. Bravčové pliecko b.k. a kože s kuch. úpravou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1500; Technické vlastnosti: 5. Bravčové stehno kuch. úprava - orech, šál, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: 6. Bravčová panenka - sviečková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: 7. Bravčová krkovička b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: 8. Bravčová krkovička s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: 9. Hovädzie predné b.k. kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 10. Hovädzie zadné b.k. kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: 11. Hovädzí roštenec k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 12. Hovädzia sviečková k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 13. Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 14. Kosti bravčové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 15. Kosti hovädzie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 16. Kosti hovädzie špikové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 17. Bravčové rebrá nevykostené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 18. Bravčové rebrá nevykostené údené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 19. Údená br. krkovička b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 20. Údené br. pliecko rolované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 21. Údený br. bôčik b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 22. Bravčové škvarky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: 23. Bravčová masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 24. Slanina údená bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 25. Slanina oravská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 26. Klobása domáca, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 27. Saláma liptovská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 28. Saláma malokarpatská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 29. Saláma šunková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 30. Párky diétne, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 31. Párky bratislavské, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 32. Šunka diétna dusená 100% bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 320; Technické vlastnosti: 33. Údené lahôdkové karé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 130; Technické vlastnosti: 34. Bravčová klobása suchá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 35. Šunka dusená bravčová 100%, 100 g. porc., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 36. Šunka dusená morčacia 100%, 100 g. porc., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 37. Párky diétne 240 g por., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 38. Saláma poličan 75 g por. - nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 39. Saláma paprikáš 75 g por. - nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 40. Saláma vysočina 75 g por. - nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 41. Saláma malokarpatská 75 g por. - nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: 42. Saláma nitran 75 g por. - nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: 43. Slanina oravská 100 g por. - nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 44. Pena Maťko 100 g - nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 45. Krvavničky žemľové chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 46. Jaternice ryžové biele chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 47. Hovädzie držky varené krájané chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MIK, s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 17. Apríl 2019 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.