1. Zabezpečenie dodávok čerstvého, chladeného, nie mrazeného mäsa bravčového a hovädzieho v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa. Zabezpečenie dodávok mäsových výrobkov v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa.; 2. Dodávky mäsa a mäsových výrobkov vrátane dopravy prepravnými prostriedkami dodávateľa spôsobom v súlade s príslušnými legislatívnymi a hygienickými predpismi, vyloženia tovaru do skladu na mieste dodania a všetkých nákladov spojených s realizáciou dodávok.
Technické vlastnosti: 1. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, bravčové rebrá a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: požadujeme splnenie organoleptických požiadaviek (vzhľad, farba povrchu a nákroja, konzistencia, vôňa, chuť), bez cudzieho zápachu a cudzej príchute,; Technické vlastnosti: 2. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, bravčové rebrá a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: požadujeme tovar bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín,; Technické vlastnosti: 3. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, bravčové rebrá a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby sa nevyskytovali známky po zamrznutí, resp. zmrazení,; Technické vlastnosti: 4. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, bravčové rebrá a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby tovar nebol krehčený (napichovaný, masírovaný), aby bol bez akýchkoľvek nástrekov vody či iných látok, bez obsahu prídavných látok, soli a iných neželaných zložiek (antibiotiká a pod.); Technické vlastnosti: 5. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, bravčové rebrá a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez použitia separátov alebo iných náhrad (sója, hrach a pod.).; Technické vlastnosti: 6. Balenie , Hodnota / charakteristika: - v prepravkách, čerstvé, chladené, kvalitné.; Technické vlastnosti: 7. Mäso a mäsové výrobky musia byť skladované u dodávateľa v prevádzkach, ktoré spĺňajú požiadavky a podmienky na skladovanie a uvádzanie na trh potravín a surovín živočíšneho pôvodu v Slovenskej republike a v ostatných členských štátoch Európskeho spoločenstva a tiež všetky príslušné osobitné hygienické požiadavky na bezpečnosť potravín a surovín živočíšneho pôvodu v zmysle platnej legislatívy., Hodnota / charakteristika: - porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvy; Technické vlastnosti: 8. Mäso a mäsové výrobky musia byť objednávateľovi dovážané motorovými vozidlami dodávateľa, ktoré sú izotermické a strojovo chladené a sú hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu v zmysle platnej legislatívy. Aj počas letných mesiacov motorové vozidlá musia mať svoju požadovanú teplotu, aby spĺňali všetky požadované hygienické a potravinové parametre podľa Potravinového kódexu, aby sa zachovala ich zdravotná nezávadnosť a kvalita., Hodnota / charakteristika: - porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvy
Technické vlastnosti: 1. Bravčový bôčik bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: 2. Bravčové karé bez kosti k.úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1900; Technické vlastnosti: 3. Bravčové karé s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: 4. Bravčové pliecko b.k. a kože s kuch.úpravou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1700; Technické vlastnosti: 5. Bravčové stehno kuch.úprava -orech,šál, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 900; Technické vlastnosti: 6. Bravčová panenka - sviečková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: 7. Bravčová krkovička b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: 8. Bravčová krkovička s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: 9. Hovädzie predné b.k. kuch.úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: 10. Hovädzie zadné b.k. kuch.úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 750; Technické vlastnosti: 11. Hovädzí roštenec k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 12. Hovädzia sviečková k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 13. Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 14. Kosti bravčové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: 15. Kosti hovädzie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 16. Kosti hovädzie špikové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 17. Bravčové rebrá nevykostené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 18. Bravčové rebrá nevykostené údené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 19. Údená br.krkovička b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 20. Údené br.pliecko rolované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 21. Údený br. bôčik b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 22. Oškvarky mleté, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: 23. Masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: 24. Slanina údená bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: 25. Slanina oravská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 26. Klobása domáca, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 27. Saláma liptovská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 28. Saláma malokarpatská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: 29. Saláma šunková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 30. Párky dietné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 31. Párky bratislavské, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 32. Šunka diétna dusená 100% bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: 33. Údené lahôdkové karé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 34. Klobása suchá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 35. Šunka dusená bravčová 100%, 100g. porc., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 36. Šunka dusená morčacia 100%, 100g. porc., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 37. Párky diétne 240g por., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 38. Saláma poličan 75g por., nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 39. Saláma paprikáš 75g por., nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 40. Saláma vysočina 75g por., nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 41. Saláma malokarpatská 75g por., nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: 42. Saláma nitran 75g por., nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: 43. Slanina oravská 100g por.,, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 44. Pena Maťko 100g, nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 45. Krvavničky žemľové chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 46. Jaternice ryžové biele chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 47. Hovädzie držky varené krájané chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
POZANA MEAT s.r.o. | 3 | 31 900,00 | 0% | EUR | 20. Jún 2018 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.