Obstarávanie

Dodávka čerstvého, chladeného bravčového mäsa a hovädzieho mäsa a mäsových výrobkov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
40 797,30
Konečná suma(Bez DPH):
31 900,00
Zaplatené:
78.19%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15110000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
súbor
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

1. Zabezpečenie dodávok čerstvého, chladeného, nie mrazeného mäsa bravčového a hovädzieho v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa. Zabezpečenie dodávok mäsových výrobkov v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa.; 2. Dodávky mäsa a mäsových výrobkov vrátane dopravy prepravnými prostriedkami dodávateľa spôsobom v súlade s príslušnými legislatívnymi a hygienickými predpismi, vyloženia tovaru do skladu na mieste dodania a všetkých nákladov spojených s realizáciou dodávok.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: 1. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, bravčové rebrá a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: požadujeme splnenie organoleptických požiadaviek (vzhľad, farba povrchu a nákroja, konzistencia, vôňa, chuť), bez cudzieho zápachu a cudzej príchute,; Technické vlastnosti: 2. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, bravčové rebrá a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: požadujeme tovar bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín,; Technické vlastnosti: 3. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, bravčové rebrá a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby sa nevyskytovali známky po zamrznutí, resp. zmrazení,; Technické vlastnosti: 4. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, bravčové rebrá a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby tovar nebol krehčený (napichovaný, masírovaný), aby bol bez akýchkoľvek nástrekov vody či iných látok, bez obsahu prídavných látok, soli a iných neželaných zložiek (antibiotiká a pod.); Technické vlastnosti: 5. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, bravčové rebrá a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez použitia separátov alebo iných náhrad (sója, hrach a pod.).; Technické vlastnosti: 6. Balenie , Hodnota / charakteristika: - v prepravkách, čerstvé, chladené, kvalitné.; Technické vlastnosti: 7. Mäso a mäsové výrobky musia byť skladované u dodávateľa v prevádzkach, ktoré spĺňajú požiadavky a podmienky na skladovanie a uvádzanie na trh potravín a surovín živočíšneho pôvodu v Slovenskej republike a v ostatných členských štátoch Európskeho spoločenstva a tiež všetky príslušné osobitné hygienické požiadavky na bezpečnosť potravín a surovín živočíšneho pôvodu v zmysle platnej legislatívy., Hodnota / charakteristika: - porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvy; Technické vlastnosti: 8. Mäso a mäsové výrobky musia byť objednávateľovi dovážané motorovými vozidlami dodávateľa, ktoré sú izotermické a strojovo chladené a sú hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu v zmysle platnej legislatívy. Aj počas letných mesiacov motorové vozidlá musia mať svoju požadovanú teplotu, aby spĺňali všetky požadované hygienické a potravinové parametre podľa Potravinového kódexu, aby sa zachovala ich zdravotná nezávadnosť a kvalita., Hodnota / charakteristika: - porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvy

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Bravčový bôčik bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: 2. Bravčové karé bez kosti k.úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1900; Technické vlastnosti: 3. Bravčové karé s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: 4. Bravčové pliecko b.k. a kože s kuch.úpravou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1700; Technické vlastnosti: 5. Bravčové stehno kuch.úprava -orech,šál, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 900; Technické vlastnosti: 6. Bravčová panenka - sviečková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: 7. Bravčová krkovička b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: 8. Bravčová krkovička s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: 9. Hovädzie predné b.k. kuch.úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: 10. Hovädzie zadné b.k. kuch.úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 750; Technické vlastnosti: 11. Hovädzí roštenec k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 12. Hovädzia sviečková k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 13. Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 14. Kosti bravčové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: 15. Kosti hovädzie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 16. Kosti hovädzie špikové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 17. Bravčové rebrá nevykostené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 18. Bravčové rebrá nevykostené údené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 19. Údená br.krkovička b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 20. Údené br.pliecko rolované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 21. Údený br. bôčik b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 22. Oškvarky mleté, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: 23. Masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: 24. Slanina údená bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: 25. Slanina oravská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 26. Klobása domáca, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 27. Saláma liptovská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 28. Saláma malokarpatská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: 29. Saláma šunková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 30. Párky dietné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 31. Párky bratislavské, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 32. Šunka diétna dusená 100% bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: 33. Údené lahôdkové karé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 34. Klobása suchá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 35. Šunka dusená bravčová 100%, 100g. porc., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 36. Šunka dusená morčacia 100%, 100g. porc., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 37. Párky diétne 240g por., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 38. Saláma poličan 75g por., nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 39. Saláma paprikáš 75g por., nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 40. Saláma vysočina 75g por., nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 41. Saláma malokarpatská 75g por., nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: 42. Saláma nitran 75g por., nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: 43. Slanina oravská 100g por.,, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 44. Pena Maťko 100g, nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 45. Krvavničky žemľové chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 46. Jaternice ryžové biele chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 47. Hovädzie držky varené krájané chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
POZANA MEAT s.r.o. 3 31 900,00 0% EUR 20. Jún 2018 165094

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.