Funkčná špecifikácia
Technická špecifikácia textová
Technická špecifikácia číselná
Technické vlastnosti: JOGURT: -Jogurt- biely v kvalite "Zvolenský": - tuk najmenej 10% hmot. sušina minimálne 16% záruka maximálne 24 dní, jogurtové kultúry ( lactobacilus delbrueckii subs. bulgaricus, Streptococus thermophilus) a bifidobacterium lactis, neobsahuje lepok a GMO, bez zahusťovadiel a konzervačných látok. Balenie: 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12000; Technické vlastnosti: - Smotanový jogurt - ovocný v kvalite "Zvolenský": - tuk najmenej 7%, sušina minimálne 22%, záruka maximálne 14 dní, ovocná zložka minimálne 15%, lactobacillus delbrueckii subs. bulgaricus, Streptococus thermophilus) a bifidobacterium lactis, neobsahuje lepok a GMO, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok. Balenie: 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 41600; Technické vlastnosti: ZAKYSANKA: Zakysanka 500ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3600; Technické vlastnosti: MLIEČNE VÝROBKY: Tvaroh jemný hrudkovitý v kvalite "Rajo"- sušina min. 23%, tuk v sušine 8%, obsah tuku v % 2,5. Balenie: 250g, 1 kg, 3 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7200; Technické vlastnosti: SMOTANA: - Smotana na varenie, tuk. minimálne 12%, trvanlivá. Balenie: 180ml, 200ml, 250ml., Jednotka: l, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2000; Technické vlastnosti: - Smotana pochúťková kyslá 16%, Balenie: 200ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3200