na priamu konzumáciu; na varenie
Technické vlastnosti: trvanlivosť, Hodnota / charakteristika: minimálne 15 dní od dodania tovaru; Technické vlastnosti: množstvo, Hodnota / charakteristika: jednotlivé časti uvedené v popise predmetu obstarávania tvoria maximálne predpokladané množstvo plnenia počas trvania Rámcovej dohody.; Technické vlastnosti: Dodávaný tovar musí spĺňať požiadavky na kvalitu tovaru, obaly a označenie určené príslušnými právnymi predpismi., Hodnota / charakteristika: zákon č. 152/1995 Z. z. o potravinách v z. n. p.; Technické vlastnosti: Dodávaný tovar musí spĺňať požiadavky na kvalitu tovaru, obaly a označenie určené príslušnými právnymi predpismi., Hodnota / charakteristika: Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR z 18. augusta 2005 č. 1895/2004-100, ktorým sa vydáva V. hlava tretej časti PK SR upravujúca mäsové výrobky.
Technické vlastnosti: položka č. 1 - škvarky - vyrobené z bravčovej slaniny , bez akýchkoľvek prísad, korenín, konzervantov a soli., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: položka č. 2 - klobása domáca - zloženie bravčové mäso, povrchový vzhľad a farba -v bravčovom čreve, zlatohnedej až tmavohnedej farby, povrch nerovný, na reze výrobok ružovočervenej farby, konzistencia súdržná, vôňa po čerstvej údenine, chuť korenistá mierne pálivá, Množstvo mäsa vo výrobku najmenej 60% , množstvo tuku vo výrobku najviac 40 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: položka č. 3 - bravčová sekaná – zloženie bravčové mäso min. 34%, hovädzie mäso min. 15%, bravčová slanina min. 6%, množstvo mäsa vo výrobku najmenej 55%, množstvo tuku vo výrobku najviac 30 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2500; Technické vlastnosti: položka č. 4 - jaternice - varený mäsový výrobok v bravčovom čreve, zloženie bravčové mäso a ostatné prísady (voda, krúpy,cibuľa, cesnak, soľ, koreniny). Bravčové mäso min. 40%, bravč. srdce jazyk 19%, bravč. kože 18% množstvo mäsa vo výrobku najmenej 40%., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: položka č. 5 - luncheon nárez - zloženie bravčové a hovädzie mäso, množstvo mäsa vo výrobku najmenej 55% , množstvo tuku vo výrobku najviac 30 %, vzhľad kompaktná hmota ružovej farby, konzistencia mäkká,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2500; Technické vlastnosti: položka č. 6 - pečeňový syr - podiel bravčového mäsa min. 50%, bravčové vnútornosti min. 30%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: položka č. 7 - tlačenka svetlá - podiel bravčového mäsa min. 70%, bravčové vnútornosti min. 10%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2000; Technické vlastnosti: položka č. 8- hovädzie držky - krájané, predvarené, balenie 1kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
František Lukáčik Mäso údeniny-potraviny | 5 | 14 416,67 | 20% | EUR | 16. August 2018 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.