na konzumáciu
Technické vlastnosti: Bravčové stehno kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: Bravčové pliecko kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 893; Technické vlastnosti: Bravčové karé kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 854; Technické vlastnosti: Bravčové karé s kosťou, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Bravčová krkovičkas kosťou, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 45; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 270; Technické vlastnosti: Bravčová panenská sviečková kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 133; Technické vlastnosti: Bravčový bok bez kostí, s kožou, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Bravčový bok s kosťou, s kožou, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Bravčový výrez bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Bravčové rebrá mäsové s kosťou, minimálna hrúbka mäsa 3 cm, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Bravčové koleno zadné s kosťou, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Bravčové kosti čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné z býka stehno bez kosti z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Hovädzie plece z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5o C bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Hovädzí krk z býka krk bez kosti z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5o C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti močing z býka kližka bez kosti z býka, kuchynská úprava, tuk max. 5%, čerstvé, chladené medzi +3 až +5o C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka z býka kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5o C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Hovädzia sviečková z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5o C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková zo stehna z býka kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5o C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková z pleca z býka kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5o C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Hovädzie kosti riedke z býka kosti z býka, čerstvé, chladené medzi +3 až +5o C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Hovädzie kosti špikové z býka kosti z býka - špikové, rezané, čerstvé, chladené medzi +3 až +5o C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 5 | 17 998,18 | 10% | EUR | 24. September 2018 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.