Funkčná špecifikácia
Technická špecifikácia textová
Technická špecifikácia číselná
Technické vlastnosti: SYRÁRSKE VÝROBKY: Bryndza min. 44% z hmotnosti, obsah ovčieho hrudkového syru po prepočte na sušinu min. 50% hmotnosti 1 kg, 2kg....., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1220; Technické vlastnosti: MAKKÝ SYR: Syr trojuholníkový v kvalite "Karička", 8 ks v balení, balenie 140g, tuk v sušine 45%., Jednotka: 140g - balenie, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 22000; Technické vlastnosti: Syr tavený smotanový v črievku- roztierateľný v kvalite " Bambino", sušina 40%, tuk v sušine 50%. Balenie:100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12000; Technické vlastnosti: Syr tavený smotanový v črievku- roztierateľný v kvalite " Bambino", sušina 40%, tuk v sušine 50%. Balenie:1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 180; Technické vlastnosti: Syr-syrokrém 150g. ( 3ks v balení)- syr tavený, roztierateľný, minimálne 45% tuku v sušine, sušina min. 34%, štvorec ( 1 krabička= 150g/3ks), Jednotka: 150g - balenie, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1800; Technické vlastnosti: SYR S PLESŇOU: Syr plesňový v kvalite "NIVA"- s modrou plesňou vnútri hmoty sušina 52% tuk v sušine 50%., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: TVRDÝ SYR: Syr tehla polotvrdý, zrejúci, plnotučný, tuk v sušine min. 45%, sušina najmenej 56% hmotnosti., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2800