Funkčná špecifikácia
Technická špecifikácia textová
Technická špecifikácia číselná
Technické vlastnosti: 1.) Kuracie stehná - celé, s kosťou a s kožou, hlboko mrazené, trieda A, nepretržite uchovávané pri teplote najviac - 18 °C, v rámci tolerancií stanovených v smernicy Rady 89/108/EHS, kalibrované, balenie: 260 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: 2.) Kuracie stehná - celé, s kosťou a s kožou, hlboko mrazené, trieda A, nepretržite uchovávané pri teplote najviac - 18 °C, v rámci tolerancií stanovených v smernicy Rady 89/108/EHS, kalibrované, balenie: 240 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: 3.) Kuracie stehná horné - celé, s kosťou a s kožou, hlboko mrazené, trieda A, nepretržite uchovávané pri teplote najviac - 18 °C, v rámci tolerancií stanovených v smernicy Rady 89/108/EHS, kalibrované, balenie: 175 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 4.) Kačacie stehná - celé, s kosťou a s kožou, hlboko mrazené, trieda A, nepretržite uchovávané pri teplote najviac - 18 °C, v rámci tolerancií stanovených v smernicy Rady 89/108/EHS, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 180; Technické vlastnosti: 5.) Kuracie stehná vykostené - celé, bez kosti a kože, hlboko mrazené, trieda A, nepretržite uchovávané pri teplote najviac - 18 °C, v rámci tolerancií stanovených v smernicy Rady 89/108/EHS, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: 6.) Kuracie krídla - hlboko mrazené, nepretržite uchovávané pri teplote najviac - 18 °C, v rámci tolerancií stanovených v smernicy Rady 89/108/EHS, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 7.) Kuracia šunka - min. podiel mäsa: 63 %, balenie: v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: 8.) Morčacia šunka - min. podiel mäsa: 50 %, balenie: v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30