Obstarávanie

Nákup voľne stojacej umývačky riadu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Pôdohospodárska platobná agentúra
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 020,00
Konečná suma(Bez DPH):
708,33
Zaplatené:
69.44%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39713100-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
2.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Prevádzka kuchynky pre sekretariát a osobný úrad

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: ◾náplň: 13 obedových súprav◾trieda spotreby energie: A++◾spotreba energie v programe Eco 50: 262 kWh/rok na základe 280 štandardných umývacích cyklov (napojenie na studenú vodu) a spotrebe v režimoch s nízkou spotrebou energie. Skutočná spotreba energie závisí od spôsobu používania spotrebiča.◾spotreba energie pri programe Eco 50: 0.92 kWh◾spotreba energie vo vypnutom stave a v režime ponechania v zapnutom stave: 0.1 W / 0.1 W◾spotreba vody v programe Eco 50: 2100 litrov/rok, na základe 280 štandardných umývacích cyklov. Skutočná spotreba vody závisí od spôsobu používania spotrebiča., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: ◾spotreba vody pri programe Eco 50: 7.5 l◾trieda účinnosti sušenia: A; na stupnici od G (najhoršia účinnosť) do A (najlepšia účinnosť), Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: program Eco 50. Uvedené hodnoty sa vzťahujú na „štandardný program“ Eco 50°C. Tento program je vhodný pre umývanie bežne zašpineného riadu a jedná sa o najúčinnejší program z hľadiska kombinovanej spotreby vody a energie., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: ◾doba trvania programu Eco 50: 235 min◾trvanie režimu ponechaniev zapnutom stave: 0 min◾hlučnosť: 46 dB(A) re 1 pW,možnosť podstavby◾spotreba vody v programe Auto 45-65: 5-16 L, v závislosti na stupni znečistenia riadu◾6 umývacích programov: Intenzívny 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Sklo 40 °C, TurboSpeed 20min 60 °C, Hodinový 65 °C◾2 špeciálne funkcie: VarioSpeed Plus, Extra sušenie, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: program Starostlivosť o umývačku 6 umývacích teplôtActiveWater hydraulický systém ekologicko-ekonimická distribúcia vody dávkovací asistentEcoSilence Drive, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: AquaSenzor, senzor naplnenia auto 3in1 výmenník tepla technika striedavého umývania regeneračná elektronika 5. ostrekovacia rovina,, samočistiace sitko materiál vnútorného priestoru: antikoro / polinox elektronický ukazovateľ zostatkového času v minútach farba ukazovateľa: červená časová predvoľba 1-24 hod. elektronický ukazovateľ nedostatku soli elektronický ukazovateľ nedostatku leštidla, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: AntiFingerPrint systém košov VarioFlex príborová zásuvka VarioDrawer strieborné XXL umývacie koše, výškovo nastaviteľný horný kôš pomocou 3-násobneho RackMaticu sklopné priehradky v hornom koši (2x) sklopné priehradky na taniere v dolnom koši (4x) 2 výklopné etažéry na šálky v hornom koši, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: AquaStop zo zárukou elektronická blokácia tlačidiel servo-zámok systém šetrného umytia skla rozmery spotrebiča (vxšxh): 84.5 x 60 x 60 cm hlučnosť 46 dPb hmotnosť 53 kg, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Počet požadovaných kusov umývačiek riadu - 2ks, Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
WINTEC Slovakia s.r.o. 1 850,00 20% EUR 22. Marec 2018 157501

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.