Obstarávanie

Extenčný karbónový systém k operačnému stolu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Detská fakultná nemocnica s poliklinikou Bratislava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
48 960,00
Konečná suma(Bez DPH):
40 166,66
Zaplatené:
82.03%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33192230-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Extečný karbónový systém k operačnému stolu pre potreby chirurgických výkonov.; 360° prístup k extenčnému systému pre skiaskopiu počas operačných výkonov s polohovaním pacienta v štandardnej polohe na chrbte, na bruchu ako aj v laterálnej polohe.; Extenčný karbónový systém umožňujúci výborný prístup pre traumatológiu, ortopédiu a spinálnu chirurgiu.; Extenčný systém využívajúci karbónovú konštrukciu ako aj karbónové komponenty a príslušenstvo pre polohovanie pacienta.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Extenčný karbónový systém k operačnému stolu zložený  karbónových nosných tyčí, podpery pre hlavu s 3D ramenom, rôzne nastaviteľnými eurolištami pozdĺž karbónových tyčí., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Extenčný karbónový systém s pripojením k hlavnej doske operačného stola systémom umožňujúcim výškové nastavenie ako aj sklon hlavnej dosky  samotného operačného stola, Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Zostava :, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: konštrukcia extenčného karbónového systému s pripojovacími prvkami k hlavnej doske operačného stola, s krátkymi  eurolištami po stranách systému umiestniteľné po celej dĺžke karbónových tyčí, Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: podpera hlavy s polohovacím ramenom, Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: podpery ramien pre obe horné končatiny, Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: pozičné karbónové komponenety (4ks), Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: karbónová plná doska uchytená o karbónové tyče systému, Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Predmetom je extenčný karbónový systém, ktorý sa pripája k operačnému stolu pomocou pripojovacích prvkov, ktoré majú k dispozícii viacerí výrobcovia. Nejedná sa o jednoduchú extenziu, ale požadovaný je systém, ktorý sa dá univerzálne využiť na rôzne operačné výkony - najmä v oblasti spinálnej chirurgii, orto/trauma a neurochirurgii., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Predmet zákazky v celom rozsahu je opísaný tak, aby bol presne a zrozumiteľne špecifikovaný. Ak niektorý z použitých parametrov, aleborozpätie parametrov identifikuje konkrétny typ produktu, alebo produktkonkrétneho výrobcu, objednávateľ umožňuje nahradiť takýto produktekvivalentným produktom alebo ekvivalentom technického riešenia podpodmienkou, že ekvivalentný produkt alebo ekvivalentné technickériešenie bude spĺňať úžitkové, prevádzkové, funkčné, charakteristiky,ktoré sú nevyhnutné na zabezpečenie účelu, na ktoré sú dané produktyurčené., Hodnota / charakteristika: Za ekvivalentné produkty sa budú pokladať aj také produkty, ktoré síce nebudú spĺňať všetky požiadavky objednávateľa na predmet zákazky,; Technické vlastnosti: pokračovanie:, Hodnota / charakteristika: ale budú spĺňať všetky úžitkové, prevádzkové a funkčné charakteristiky, ktoré sú nevyhnutné na úplné zabezpečenie účelu, na ktorý sú požadované produkty určené.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Voľný prístup pre skiaskopiu pri použití karbónového systému, Jednotka: stupne, Minimum: 360, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Nosnosť extenčného karbónového systému pri použití plnej karbónovej dosky., Jednotka: kg, Minimum: 250, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Nosnosť  pri použití pozičných karbónových komponentov., Jednotka: kg, Minimum: 180, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Výškové nastavenie extenčného karbónového systému, Jednotka: mm, Minimum: 650 - 940, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Výškové nastavenie pozičných karbónových komponentov, Jednotka: mm, Minimum: 135 - 210, Maximum: , Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Surgitech s. r. o. 2 48 200,00 20% EUR 7. Marec 2018 156598

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.