Predmetom zákazky je kontinuálne poskytnutie cateringových služieb na rok 2018. Za cateringové služby je v tejto špecifikácií považované najmä dodanie občerstvenia, zabezpečenie servisu a obsluhy a tiež dodanie potrebného inventáru (príbor, naberačky, taniere, misy, poháre, šálky, otváraky, obrusy a pod.), vrátane včasnej dopravy na miesto konania podujatia a následný odvoz po podujatí. Plánované podujatia sa budú konať prevažne v Bratislave a občasne v Trnavskom kraji na základe objednávky, ktorú je zadávateľ povinný doručiť dodávateľovi emailom.; V cene za služby budú zahrnuté všetky náklady poskytovateľa a jeho subdodávateľov súvisiace s poskytnutím služieb, a to vrátane cestovných nákladov, ktoré vzniknú poskytovateľovi. Cena jednotlivých položiek bude takisto vrátane zapožičaného inventáru. Objednávateľ si vyhradzuje právo navýšiť maximálny počet položky jednej položky na úkor iných položiek, pričom nedôjde k navýšeniu celkovej hodny zákazky . Plánovaný počet podujatí je 34 pre 1300 ľudí, pričom pôjde najmä o pracovné stretnutia, Monitorovacie výbory (do 50 ľudí),; Informačné semináre pre žiadateľov (do 100 ľudí), ale aj Výročné podujatia (do 150 ľudí).
Technické vlastnosti: * Váha mäsa v surovom stave 200 g, váha prílohy 200 g na osobu, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: * Váha bezmäsitého jedla 300 g na osobu, Hodnota / charakteristika:
Technické vlastnosti: Čaj (ovocný, zelený), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 940; Technické vlastnosti: Rozlievaná káva (napr. Nescafé Gold), Jednotka: 7g/ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2590; Technické vlastnosti: Smotana do kávy, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2590; Technické vlastnosti: Cukor porciovaný, Jednotka: 5g/ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3530; Technické vlastnosti: Minerálna voda perlivá - v sklenenej fľaši (nízkomineralizovaná pramenitá voda), Jednotka: min. 0,33l-0,5l/ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 690; Technické vlastnosti: Minerálna voda neperlivá - v sklenenej fľaši (nízkomineralizovaná pramenitá voda), Jednotka: min. 0,33l-0,5l/ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 690; Technické vlastnosti: Minerálna voda perlivá (nízkomineralizovaná pramenitá voda), Jednotka: 1,5l/ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Minerálna voda neperlivá (nízkomineralizovaná pramenitá voda), Jednotka: 1,5l/ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Džús - pomaranč, jablko, multivitamín (napr. Toma), Jednotka: 1l/ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Štrudla (makovo-višňová, tvarohová, jablková), Jednotka: ks/cca 180g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 970; Technické vlastnosti: Fornetti sladké, slané (rôzne príchute), Jednotka: ks/cca 30g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: Bratislavské rožky (orechové, makové), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1150; Technické vlastnosti: Pagáčik (syrový, oškvarkový), Jednotka: ks/min 30g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1600; Technické vlastnosti: Ovocné misy - ovocie naporcované (aspoň 4 druhy ovocia), Jednotka: ks/cca 2000g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Kanapka lososová (tmavá bagetka, smotanový syr, rukola, údený losos), Jednotka: ks/ cca 55g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 340; Technické vlastnosti: Kanapka syrová (tmavá bagetka, maslo, tvrdý syr, hrozno), Jednotka: ks/ cca 55g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 340; Technické vlastnosti: Šunková misa (min. 3 druhy šunky) + zeleninová obloha, Jednotka: ks/cca 2000g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Syrová misa (min. tri druhy syru) + zeleninová obloha, Jednotka: ks/cca 2000g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Mini bagetky (tmavé, biele), Jednotka: ks/cca 70g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Obložený chlebíček syrový (celozrnný chlebík, bylinková nátierka, gouda syr, rajčina, paprika, vajíčko), Jednotka: ks/cca 80g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 635; Technické vlastnosti: Obložený chlebíček šunkový (celozrnný chlebík, parížsky šalát, hydinová šunka, rajčina, uhorka, vajíčko), Jednotka: ks/cca 80g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 660; Technické vlastnosti: Obložený chlebíček schwarzwaldský (celozrnný chlebík, smotanová nátierka, schwarzwaldská šunka, kyslá uhorka), Jednotka: ks/cca 80g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 445; Technické vlastnosti: Mini kurací rezník v sezame, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Bravčová panenka obalená v slaninke, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Bravčová panenka na šipkovej omáčke, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Grilovaný losos so smotanovo-špenátovou omáčkou, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Ryža, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Varené zemiaky s maslom a vňaťkou, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Opekané zemiaky, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Zeleninové lasagne, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 75; Technické vlastnosti: Cous cous so zeleninou a jogurtovým dresingom, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Šparglové rizoto, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Cestovinový šalát so zeleninou a bielym jogurtom, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Mini punčová guľka, Jednotka: ks/min 35g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Mini ovocná kocka, Jednotka: ks/min 35g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Mini brownie, Jednotka: ks/min 35g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Mini veterník, Jednotka: ks/min 35g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Čerstvý miešaný šalát ako príloha (napr. rukola, cherry paradajky, olivy), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Čerstvý grécky šalát ako príloha (paradajky, uhorka, paprika, olivy, syr), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Obsluhujúci personál, Jednotka: os/hod., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
PRESS & BURG s.r.o. | 2 | 16 191,67 | 20% | EUR | 1. Marec 2018 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.