Obstarávanie

Predĺženie licencie na informačný systém poskytovateľov sociálnych služieb CYGNUS - prenájom


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Domov sociálnych služieb
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
15 980,00
Konečná suma(Bez DPH):
10 909,09
Zaplatené:
68.26%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
48000000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
modul
Množstvo:
5.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Modul Sociálna časť slúži na evidenciu klientov. Poskytuje nasledujúce funkcie: výpočet úhrad za pobyt, výpočet vratiek a evidencia neprítomnosti klienta, evidencia doplatkov za lieky, evidencia finančných depozít, evidencia hmotných depozít, hromadná výplatnica, hromadné vyúčtovanie, export dát do Microsoft Wordu a Microsoft Excelu, uzávierka, tlač, nastavenia a číselníky.; Modul Dokumentácia klienta slúži pre vedenie sociálnej a ošetrovateľskej dokumentácie klienta. Poskytuje nasledujúce funkcie: tvorba formulárov dokumentácie (Prvý kontakt pri príjme do zariadenia, Anamnéza, Barthelov index, Neuromentálny index, Záznam o priebehu adaptácie a ďalšie), tvorba individuálnych plánov – evidencia osobných cieľov klienta a ich hodnotenie, tvorba plánov starostlivosti a rizikových plánov, sledovanie realizácie poskytnutej starostlivosti vrátane napojenia na terminály na čiarový kód spol. IReSoft, tvorba ošetr. plánov podľa taxonómie NANDA-I, ďalej; plánovací kalendár intervencií, realizácia ošetrovateľských plánov, evidencia záznamov a hodnotení starostlivosti, evidencia a objednávky liekov a LOP.; Modul Stravovacia časť slúži na evidenciu stravovacej agendy. Poskytuje nasledujúce funkcie: zostavenie jedálnych lístkov, vytvorenie rozboru podľa kategórií stravníkov, vystavenie výdajky, odpis výdajky zo skladu potravín, evidencia skutočnej spotreby a stravovacích noriem, sledovanie platieb za stravu, uzávierky, tlač, nastavenia a číselníky.; Modul Sklady slúži na evidenciu skladov. Poskytuje nasledujúce funkcie: evidencia skladov a ich položiek v priemerných cenách, príjem, výdaj, hromadný príjem, hromadný výdaj, uzávierky, tlač, nastavenia a číselníky.; Program je určený pre osobné počítače s operačným systémom Microsoft Windows. Program plne podporuje zdieľanie dát prostredníctvom sieťovej prevádzky. Základný program umožňuje zálohovanie, obnovu dát zo zálohy, nastavenie užívateľských účtov a prístupových práv. Súčasťou programu je aj servisný modul umožňujúci opravu a komprimáciu databázy a vytvorenie servisného súboru.; Poskytnutie užívateľskej príručky pre používanie príslušného modulu v elektronickej podobe, ktorú si môže nadobúdateľ vytlačiť.; Aktualizácie systému podľa legislatívy, poradenstvo a konzultácie týkajúce sa problémov vzniknutých pri používaní príslušného modulu, jeho nastavení alebo inštalácií príslušného modulu, správa systému na diaľku - užívateľská podpora.; Odmena poskytovateľovi licencie bude účtovaná vždy za štvťrok.

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Modul Sociálna oblasť, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Modul Stravovacia časť, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Modul Sklady, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Modul Manažérska časť, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Modul Dokumentácia klienta, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
IReSoft, s.r.o 1 13 200,00 21% EUR 26. Január 2018 154609

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.