na prípravu jedál
Technické vlastnosti: Bravčové stehno kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 °C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1500; Technické vlastnosti: Bravčové pliecko kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 °C bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1500; Technické vlastnosti: Bravčové karé kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 °C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2000; Technické vlastnosti: Bravčové karé s kosťou, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 °C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička s kosťou, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 °C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 °C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Bravčová panenská sviečková kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 °C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Bravčový bok bez kostí, s kožou, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 °C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Bravčový bok s kosťou, s kožou, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 °C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Bravčový výrez bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 °C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Bravčové rebrá mäsové s kosťou, minimálna hrúbka mäsa 3 cm, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 °C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Bravčové koleno zadné s kosťou, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 °C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Bravčové kosti čerstvé, chladené medzi +3 až +5 °C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 7 | 21 717,27 | 10% | EUR | 4. Január 2018 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.