Chladené mäso (bravčové a hovädzie) určené osobám na konzumáciu po ďalšej tepelnej úprave varom/pečením a pod. v súlade s požiadavkami na ich výrobu, skladovanie a dovoz.
Technické vlastnosti: 6. Iný nešpecifikovaný tovar, ak vyvstane potreba jeho nákupu, nepresahujúci 10% hodnoty zmluvy (cena podľa cenníka dodávateľa platného ku dňu uzavretia zmluvy)., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné bez kosti chladené z býka, Hodnota / charakteristika: určené pre kuchynskú úpravu, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5C, bledočervenej farby, bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, na chladenom mäse nesmú byť stopy po zamrznutí/zmrazení; Technické vlastnosti: 2. Hovädzí krk bez kosti chladený z býka, Hodnota / charakteristika: určené pre kuchynskú úpravu, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5C, bledočervenej farby, bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, na chladenom mäse nesmú byť stopy po zamrznutí/zmrazení; Technické vlastnosti: 3. Hovädzia sviečková chladená z býka, Hodnota / charakteristika: určené pre kuchynskú úpravu, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5C, bledočervenej farby, bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, na chladenom mäse nesmú byť stopy po zamrznutí/zmrazení; Technické vlastnosti: 4. Bravčové plece bez kosti chladené, Hodnota / charakteristika: určené pre kuchynskú úpravu, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5C, bledočervenej farby, bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, na chladenom mäse nesmú byť stopy po zamrznutí/zmrazení; Technické vlastnosti: 5. Hovädzie kosti špikové, Hodnota / charakteristika: rezané, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bez cudzieho zápachu a cudzej príchute
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné bez kosti chladené z býka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Hovädzí krk bez kosti chladený z býka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Hovädzia sviečková chladená z býka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčové plece bez kosti chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 8000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovädzie kosti špikové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 4 | 110 772,73 | 10% | EUR | 12. December 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.