Obstarávanie

Mikroskop AxioLab A1 MAT a príslušenstvo


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Múzeum mesta Bratislavy
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
25 560,00
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38510000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Mikroskop AxioLab A1 MAT a príslušenstvo: • Minimálne 5 pozičný revolver objektívov. Pevná kovová konštrukcia statívu. Možnosť pozorovania vo svetlom poli, tmavom poli, polarizácii a cirkulačnom DIC kontraste na objektívoch 5x, 10X, 20x, 40x.Vyžadujeme DIC so zobrazením kontrastných línií zo všetkých strán vzorky v jednom obrázku. Oddeliteľný polarizátor s funkciou rotácie o 90°.; • Zdroj svetla zameniteľný LED studené, LED teplé svetlo ekvivalentnej intenzity 50W alebo Halogén aspoň 50W.• Trinokulárny tubus nastaviteľný v dvoch výškových rovinách s možnosťou natáčania okuárov aj do strán - Siedentopf systém. Delením optickej dráhy na kameru a okuláre s pevným rozdelením optickej dráhy 50/50.; ľahko ovládateľný pracovný stolík ovládateľný z prava, so zvýšenou odolnosťou proti poškriabaniu s nastaviteľnou výškou a tuhosťou ovládacej tyčky. Možnosť súčasného ovládania intenzity svetla, zostrovania a posuvu stolíka v osi x, y jednou rukou.Všetky ovládacie prvky s povrchom z mäkkých materiálov s možnosťou sterilizácie.Rozsah posuvu stolíka v osi y aspoň 30mm a v osi x aspoň 75mm. Anodizovaný povrch stolíka odolný voči sterilizácii a oteru.; Umožňuje nakrúcať videozáznamy v rozlíšení Full HD 1080p. Technológia Hybrid AF umožňuje priebežne zaostrovať. Vstavaný stereo mikrofón. Systém automatického zaostrovania obsahujúceho 9 krížových bodov AF umožní zachytiť rýchlo sa pohybujúce objekty bez zbytočného rozmazania. Kontinuálny snímač s rýchlosťou až 5 snímok za sekundu. HDR - fotoaparát vytvára tri rôzne expozície a spája ich do jednej, aby zachoval detaily v tieňoch. Ukladanie na pamäťové karty typu SD, SDHC a SDXC.; • Konektor miniHDMI pre zobrazenie na LCD alebo plazmovej televízii. Objektív EF-S 18-135mm F3.5 - 5.6 IS S, disponuje ohniskovou vzdialenosťou 29-216 mm (pri 35 mm filme), 4 krokovým stabilizátorom obrazu a minimálnou zaostrovacou vzdialenosťou 39 cm. Potlačenie vplyvu sekundárnych chromatických aberácií.; PC+monitor Compact Core i5 multilingual (O)-HP Z240 Tower Workstation-CPU: Intel® CoreTM Í5-6500 3.2 GHz 6 MB/2133 M Hz-Chipset: Intel® C236-Memory: max. 64 GB RAM-Memory Expansion Slots: 4 x DDR3-RAM modules /2133 MHz unbuffered, non-ECC-PCI Express Connectors: 1x PCI Express Generation 3 xl6 1 x PCI Express Generation 3 x4 (x 16 mechanical) 1 x PCI Express Generation 3 x4 1 x PCI Express Generation 3 xl 1 M.2 slot (PCIe Gen3 x4) - Graphics interface onboard: Intel® HD Graphics 5302 x Display Port 1.2 (max. 3840 x 2160 pixel), 1 x DVI-D single link (max. 1920 x 1200 pixel); - Hard Drives: 1 x 4 TB SATA 7200 rpm - Optical Storage: DVD +/- RW recorder for rewriteable média - Network Controller: Integrated 10/100/1000 LAN interface - I/O: 1 x seriál RS232, 6 x USB 3.0 (2 x front, 4 x rear), 4 x USB 2.0 (2 x front, 2 x rear), PS/2 for keyboard and mouse - Certifications & Declarations: CE, CSA, UL, FCC - Power Supply: 100 - 240 V / 50 - 60 Hz / 400 Vrátane dopravy a inštalácie na mieste plnenia.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Mikroskop AxioLab A1 MAT a príslušenstvo, Hodnota / charakteristika: Okuláre so zväčšením lOx so šírkou zorného poľa min. 22 F.N. a viac.; Technické vlastnosti: Mikroskop AxioLab A1 MAT a príslušenstvo, Hodnota / charakteristika: Špeciálne objektívy s funkciou zvýšeného kontrastu EC Epiplan-Neofluar 2.5x/0.06 pre svetlé pole, alebo ekvivalent s rovnakým alebo vyšším rozlíšením a zväčšením s fluoritovou optikou.; Technické vlastnosti: Mikroskop AxioLab A1 MAT a príslušenstvo, Hodnota / charakteristika: Planachromatické objektívy pre svetlé a tmavé pole v odrazenom svetle so zvýšeným kontrastom EC Epiplan 5x/0.13 BD , EC Epiplan 10x/0.25, EC Epiplan 20x/0.4 BD, EC Epiplan 40x/0.6 BD alebo ekvivalent.; Technické vlastnosti: Mikroskop AxioLab A1 MAT a príslušenstvo, Hodnota / charakteristika: • Požaduje sa parfokalita a parcenticita všetkých objektívov.• Protiprachový antistatický kryt.; Technické vlastnosti: Mikroskop AxioLab A1 MAT a príslušenstvo - Digitálna zrkadlovka s CMOS snímačom s rozlíšením 18 megapixelov, Hodnota / charakteristika: Inovovaný procesor DIGIC 5 pre výkonné spracovanie obrazu v akejkoľvek situácii. Vysoký rozsah citlivosti až do 12 800 ISO.; Technické vlastnosti: Mikroskop AxioLab A1 MAT a príslušenstvo, Hodnota / charakteristika: Automatický inteligent. scénický režim analyzuje scénu a automaticky vyberá najvh. nastavenie pre fotoaparát. 3"dotyk. displej TFT s variabilným uhlom natočenia.; Technické vlastnosti: Mikroskop AxioLab A1 MAT a príslušenstvo -Kamera s videoadaptérom a softvérom, Hodnota / charakteristika: • Digitálna farebná kamera so zvýšenou citlivosťou pre mikroskopiu. Maximálne efektívne rozlíšenie až 5MPix. Štandardné rozhranie USB 3.0.; Technické vlastnosti: Mikroskop AxioLab A1 MAT a príslušenstvo -Kamera s videoadaptérom a softvérom, Hodnota / charakteristika: Kompletný zákl. Software na zobrazenie, úpravu, spracovanie, analýzu a archiváciu živého obrazu po celej ploche monitoru so základ. meracími funkciami, Kompatibilný s OS Windows 7,8x64 Ultimate SPI.; Technické vlastnosti: Mikroskop AxioLab A1 MAT a príslušenstvo -Kamera s videoadaptérom a softvérom, Hodnota / charakteristika: Možnosť ukladania obrazu v 6-tich (BMP,GIF, JPG, JPG2000,TIFF, ZVI) najrozšír. formátoch. Senzor: 5 Mpix, Zákl. rozlíšenie: 2560x1920, 5.0 Mpix, Frame Rate max. 15, Digitalizácia: 3x8bit/pix,; Technické vlastnosti: Mikroskop AxioLab A1 MAT a príslušenstvo -Kamera s videoadaptérom a softvérom, Hodnota / charakteristika: Integračný čas: IOJÍS až 2s, Rozhranie: USB 3.0 PCIe xl interface, Spektrálny rozsah: 400 nm-650 nm

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Mikroskop AxioLab A1 MAT a príslušenstvo, Jednotka: ka, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Carl Zeiss Slovakia, s. r. o. 1 0,00 0% EUR 30. November 2017 151702

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.