Príprava jedál
Technické vlastnosti: Doba spotreby, Hodnota / charakteristika: minimálne 12 mesiacov od dodania objednávateľovi; Technické vlastnosti: Tovary predmetu zákazky musia byť hlboko mrazené, ktoré sa uchovávajú pri teplote najviac -18 °C, Hodnota / charakteristika: V rámci tolerancii stanovených v smernici Rady 89/108/EHS. ; Technické vlastnosti: Tovar musí byť dodávaný v akosti a kvalite zodpovedajúcej platným právnym predpisom, veterinárnym a hygienickým normám, tovar musí spĺňať požiadavky 152/1995 Z.z. , Hodnota / charakteristika: Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok.
Technické vlastnosti: Kuracie rezne kalibrované 100 g, mrazené I.Q.F., balenie 5kg, max. obsah vody 0%, bez vody s prídavnými látkami, prísadami a soli, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1150; Technické vlastnosti: Kuracie rezne kalibrované 120 g, mrazené I.Q.F., balenie 5 kg max. obsah vody 0%, bez vody s prídavnými látkami, prísadami a soli, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Kuracie rezne kalibrované 150 g, mrazené I.Q.F., balenie 5 kg max. obsah vody 0%, bez vody s prídavnými látkami, prísadami a soli, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 45; Technické vlastnosti: Kuracie rezne nekalibrované, mrazené I.Q.F., balenie 5 kg max. obsah vody 0%, bez vody s prídavnými látkami, prísadami a soli, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1500; Technické vlastnosti: Kuracie rezne kalibrované 100 g, steaková úprava, neochutené, podiel masírovacieho prípravku max. do 18%, bez obsahu surovín GMO a alergénov, mrazené I.Q.F., egalizované balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Kuracie rezne kalibrované 120 g, steaková úprava, neochutené, podiel masírovacieho prípravku max. do 18%, bez obsahu surovín GMO a alergénov, mrazené I.Q.F.,egalizované balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: Kuracie rezne kaliborované 150g, steaková úprava, ochutená korením, podiel masírovacieho prípravku max. 18% bez obsahu surovín GMO a alergénov, podiel korenia max. 1,8% mrazené I.Q.F.,egalizované balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 16; Technické vlastnosti: Kuracie rezne kaliborované 180g, steaková úprava, neochutená, podiel masírovacieho prípravku max. 18% bez obsahu surovín GMO a alergénov, podiel korenia max. 1,8% mrazené I.Q.F.,egalizované balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 16; Technické vlastnosti: Kuracie rezne nekalibrované, steaková úprava, neochutené, podiel masírovacieho prípravku max. do 18% bez obsahu surovín GMO a alergénov, mrazené I.Q.F. egalizované balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Kurací rezeň v cestíčku, kalibrovaný 100g, podiel cestíčka do 12%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 110; Technické vlastnosti: Kuracie rezne nekalibrované, steaková úprava, neochutené, podiel masírovacieho prípravku max. do 18%,bez obsahu surovín GMO a alergénov, mrazené I.Q.F.,malospotrebiteľské balenie s premenlivou hmotnosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Kuracie filetky, kuchynská úprava, neochutené, podiel masirovacieho prípravku max.18%,bez obsahu surovín GMO a alergénov, mrazené I.Q.F., egalizované balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Kuracie filetky ochutené korením, podiel masírovacieho prípravku max. do 18%, bez obsahu surovín GMO a alergénov, podiel korenia max. 1,5%,mrazené I.Q.F.,egalizované balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Kuracie rezance z prsnej svaloviny, kuchynská úprava, podiel masírovacieho prípravku max. 18%,bez obsahu surovín GMO, mrazené I.Q.F.,egalizované balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Kuracie stehná kalibrované 220g, mrazené I.Q.F. egalizované balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Kuracie stehná kalibrované 250g, mrazené I.Q.F. egalizované balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: Kuracie stehná nekalibrované mrazené I.Q.F. malospotrebiteľské balenie s premenlivou hmotnosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Kuracie stehná horné,kuchynská úprava, kalibrované 150g,podiel maíirovacieho prípravku do 18%,mrazené I.Q.F., egalizované balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7; Technické vlastnosti: Kuracie stehná horné,kuchynská úprava, kalibrované 175g,podiel masírovacieho prípravku do 18%,mrazené I.Q.F., egalizované balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Kuracie stehno dolné, mrazené I.Q.F.,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Kurací stehenný rezeň s kožou,podiel masírovacieho prípravku do 14%, mrazené I.Q.F., egalizované balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Kurací stehenný rezeň bez kosti a kože, mrazené I.Q.F., egalizované balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 110; Technické vlastnosti: Kurací stehenný rezeň marinovaný, podiel masírovacieho prípravu do 14%, podiel marinády do 4,5%,mrazené I.Q.F., malospotrebiteľské balenie s premenlivou hmotnosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Kurací špíz kalibrovaný 130g, ochutený, podiel masírovacieho prípravku do 18%,podiel korení do 1,5%, mrazený I.Q.F., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Kurací špíz s prerastanou slaninou kalibrovaný na 130g, podiel slaniny 30g podiel mäsa 100g, podiel masírovacieho prípravku do 14%,podiel marinády do 4,5%, mrazený I.Q.F., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Kuracie krídla bez letky delené, pripravené na pečenie - grilovanie, podiel masírovacieho prípravku do 14% podiel marinády do 7,0%, malospotrebiteľské balenie, mrazené I.Q.F., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Kurča celé v kuchynskej úprave - bez drobkov s premenlivou hmotnosťou max. obsah vody 0%, bez vody s prídavnými látkami, prísadami a soli, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Kurča polené bez krku v kuchynskej úprave pripravené na varenie, pečenie, grilovanie, malospotrebiteľské balenie s premenlivou hmotnosťou, mrazené I.Q.F., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 23; Technické vlastnosti: Kuracie krídla malospotrebiteľské balenie s premenlivou hmotnosťou, mrazené I.Q.F max. obsah vody 0%, bez vody s prídavnými látkami, prísadami a soli, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 16; Technické vlastnosti: Polievková zmes, kurací trup s krídlami a krkom, malospotrebiteľské balenie s premenlivou hmotnosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7; Technické vlastnosti: Kuracie pečienky, kuchynská úprava, mrazené I.Q.F., egalizované malospotrebiteľské balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Kuracie stehno dolné, marinované pripravené na pečenie, grilovanie, podiel marinády do 5,0%, podiel masírovacieho prípravku do 14%,malospotrebiteľské balenie s premenlivou hmotnosťou, mrazené I.Q.F., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Sliepka polená ťažká s premenlivou hmotnosťou max. obsah vody 0%, bez vody s prídavnými látkami, prísadami a soli, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Morčacie prsia, bez kosti a kože, malospotrebiteľské balenie max. obsah vody 0%, bez vody s prídavnými látkami, prísadami a soli, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Morčací stehenný plátok, bez kosti s kožou, malospotrebiteľské balenie max. obsah vody 0%, bez vody s prídavnými látkami, prísadami a soli, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: Kačica celá bez drobkov max. obsah vody 0%, bez vody s prídavnými látkami, prísadami a soli, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Kačacie stehná max. obsah vody 0%, bez vody s prídavnými látkami, prísadami a soli, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Kačacie prsia, bez kosti s kožou max. obsah vody 0%, bez vody s prídavnými látkami, prísadami a soli, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Husacia pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 3 | 25 833,33 | 20% | EUR | 21. November 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.