Obstarávanie

Sada outdoorovej a skialpinistickej obuvi


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Horská záchranná služba
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
148 262,00
Konečná suma(Bez DPH):
97 048,60
Zaplatené:
65.45%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
37400000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
sada
Množstvo:
135.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

1.časť Letná nízka outdoorová obuv vyvinutá pre technické trasy ako aj pre dlhé pešie presuny. Podrážka obuvi je rozdelená na horolezeckú zónu pod špičkou, chodeckú zónu a brzdiacu zónu pod pätou. Zóny sú navzájom prepojené medzipodrážkovým systémom - eva s rôznou tvrdosťou. Priľnavovsť, trakciu a trvanlivosť zabezpečuje systém vibram litebase. Vrchný materiál topánky je suede water resistant  o min. hrúbke 1,8 mm. Bočnú stabilitu zabezpečuje tepelne aplikovaná výstuž exoskeleton. Šnurovanie je až po špičku topánky. Pútko na päte pre lepšie obúvanie.; 2.časť Letná nízka outdoorová obuv - farebná kombinácia oranžovej farby a iných farieb. Hmotnosť 390 -400 g pre pol pár pri veľkosti č. 42. Veľkostný sortiment 39 - 46 vrátane pol čísiel  v číslovaní EU.; 1.časť Zimná vysoká outdoorová obuv - mimoriadne ľahká, pohodlná vybavená systémom sock fit plus podporovaného špeciálnym oblým tvarom obuvi. Podrážka vytvorená systémom pentax precision III má ľahkú PU medzipodrážku a s podošvou  vibram mont. Obuv je pripôsobená na používanie rýchloupínacích stúpacích želiez. Bočnú oporu posilňuje tepelne aplikovaný exoskeleton. Telo obuvi je z outdrys nepremokavej a priedušnej membrány, ktorá je viazaná priamo na vnútornú stranu hornej časti obuvi čo spôsobuje nepreniknutie  vody v hornej časti obuvi.; 2. čať Konštrukčný systém sock fit plus zabezpečuje dokonalé prispôsobenie sa tvaru nohy. Jazyk obuvi tvorí integrovanú súčasť  s  kamašou. Šnurovanie je chránené krytom pred poškodením a zachytením. Šnurovanie zabezpečujú dvojzložkové šnurovacie očká s automatickým mazaním. Tvarovaný plast na vnútornej strane znižuje trenie, čo umožňuje rýchle a rovnomerné šnurovanie. Farebná kombinácia oranžovej farby a iných farieb. Hmotnosť 600 -610 g pre pol pár pri veľkosti č. 42. Veľkostný sortiment 39 - 46 vrátane pol čísiel v číslovaní EU.; 1.časť Skialpinistická obuv  s vibramovou podrážkou - cayman pro, umožňujúca výstup a zjazd na lyžiach, ktoré sú vybavené skilapinistickým viazaním - systém loew tech a stúpacími pásmi. Obuv má prepínací mechanizmus z režimu chôdze do režimu lyžovania a naopak. Prepínací mechanizmus má pružinu. Skelet obuvi je vyrobený z grilamidu s jednostrekovou technológiou čo umožňuje postupný prenos impulzov z obuvi na lyžu v režime lyžovania. Uvoľnenie horného skeletu na 60° vykonáva inovovaný mechanizmus  speed lock plus mechanics. Jazyk je z materiálu pebax.; 2.časť Skialpinistická obuv  - Vetracie plochy laminované technológiou - outdry sú na hornej časti obuvi. Obuv sa zapína tromi prackami z horčíkovej zliatiny, ktoré vytvoria dokonalé upnutie nohy. Farebná kombinácia oranžovej farby a iných farieb. Hmotnosť 1300 -1400 g pre pol pár pri veľkosti č.270. Veľkostný sortiment 24,5 -32 vrátane pol čísiel v číslovaní Mondo.

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Sada outdorovej a skialpinistickej obuvi, Jednotka: sada, Minimum: 0, Maximum: 135, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
GARBIAR Stavebniny s.r.o. 3 116 458,33 20% EUR 20. Október 2017 148049

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.