na priamu konzumáciu; na varenie
Technické vlastnosti: trvanlivosť, Hodnota / charakteristika: minimálne 15 dní od dodania tovaru; Technické vlastnosti: množstvo, Hodnota / charakteristika: jednotlivé časti uvedené v popise predmetu obstarávania tvoria maximálne predpokladané množstvo plnenia počas trvania Rámcovej dohody.; Technické vlastnosti: Dodávaný tovar musí spĺňať požiadavky na kvalitu tovaru, obaly a označenie určené príslušnými právnymi predpismi., Hodnota / charakteristika: zákon č. 152/1995 Z. z. o potravinách v z. n. p.; Technické vlastnosti: Dodávaný tovar musí spĺňať požiadavky na kvalitu tovaru, obaly a označenie určené príslušnými právnymi predpismi., Hodnota / charakteristika: Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR z 18. augusta 2005 č. 1895/2004-100, ktorým sa vydáva V. hlava tretej časti PK SR upravujúca mäsové výrobky.
Technické vlastnosti: položka č. 1 - cesnaková saláma točená - základné suroviny bravčové a hovädzie mäso, povrch hladký, farba svetlo zlatohnedá, konzistencia - pevná, pružná, po ohriatí krehká, vôňa – jemná po čerstvej údenine, Množstvo mäsa vo výrobku najmenej 50% v hmot., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3000; Technické vlastnosti: položka č. 2 - šunková saláma - zloženie bravčové mäso, hovädzie mäso. Množstvo mäsa vo výrobku najmenej 65% , množstvo tuku vo výrobku najviac 20 % , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1500; Technické vlastnosti: položka č. 3 - trvanlivá saláma - čingovská, inovecká, vysočina, nitran, ...) – zloženie bravčové mäso, hovädzie mäso, množstvo mäsa vo výrobku najmenej 70% , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: položka č. 4 - Parizer - zloženie bravčové a hovädzie mäso, množstvo mäsa vo výrobku najmenej 45%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: položka č. 5 - vákouvo balená saláma 100 g. - mäkká saláma (napr. diétna, liptovská, alebo jemná, ) – zloženie bravčové mäso, hovädzie mäso, množstvo mäsa vo výrobku najmenej 50% , množstvo tuku vo výrobku najviac 35 %, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2000; Technické vlastnosti: položka č. 6 - údené mäso - bravčové stehno b.k. - výrobok pripravený údením z upravených, ucelených častí mäsa , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: položka č. 7 - údená slanina - vrátane údeného bravčového laloku vyrábaný z nasolených celých kusov surovej chrbtovej slaniny alebo vykostených bokov, s kožou údený teplým dymom. Chuť je lahodná, primerane slaná, vôňa intenzívna po dyme. , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2800
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MIK, s.r.o. | 4 | 23 480,00 | 0% | EUR | 25. September 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.