Obstarávanie

Oprava mrežových bleskozvodov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
30 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
20 833,33
Zaplatené:
69.44%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45312310-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
súbor položiek
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Zabezpečenie opravy bleskozvodných sústav na budovách výmenou z dôvodu veľkých zemných odporov uzemňovačov. Demontáž starých a montáž nových bleskozvodových prvkov. ; Objekty sú rovnaké prízemné budovy (28 ks), murované z tehál o rozmeroch 20x8x4 m. Strecha je rovná, pokrytá asfaltovou lepenkou. Budovy sú skladovacieho charakteru, konštrukčnej výšky do 5 m. Všetky budovy sú z vonkajšej strany prístupné.; Ochrana pred bleskom je realizovaná oddialeným bleskozvodom s mrežovým usporiadaním lán, rozmer ôk 1,5x1,5 m. Zachytávacie vedenie je zdvihnuté na drevených hranoloch vo výške 1,5 m od strešnej krytiny a hranoly sú zasunuté v železnom štvorcovom držiaku o rozmeroch 12x10 cm.; Zvody sú uchytené na stĺpových izolačných podperách vyhotovených z betónu. Zachytávacie vedenie a zvody sú napínané pomocou napínačov uchytených na  betónových stĺpoch  (23 ks) umiestnených a ukotvených mimo budovy.  Od skúšobných svoriek k zemničom  je vedené lano priemeru 15 mm.        ; Ochrana všetkých kovových časti na streche a stenách budovy je realizovaná ich pospájaním lanom ALFE  o priemere 15 mm vedeným 10 cm nad strešnou krytinou v kovových podperách a  pripojením na 5 ks zvodov. Zvody sú vedené po stene nekrytým spôsobom.; Od skúšobných svoriek pokračuje zemné vedenie vyhotovené lanom ALFE o priemere 15  mm  k spoločnému  zemniču LPS chránené ochrannou rúrkou.  Skúšobné svorky musia byť označené číslami na štítkoch.  Ochrana proti guľovému blesku je vyhotovená oceľovým  pletivom okami 2x2 cm osadeným v oknách a mrežami  (vetracích otvoroch) a pripojenými na uzemňovaciu sústavu. 

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Doložiť a napnúť kotevné laná na  napínacích stĺpoch, zvody na niektorých  stĺpoch nie sú chránené ochrannými uholníkmi alebo trubkami - doložiť., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Upraviť vedenie zvodov na napínacích stĺpoch výmenou napinákov  M12 celkom 575 ks, ochranné trubky na stĺpoch je nutné prepojiť so zvodom na oboch koncoch a zatmeliť proti  zatekaniu vody., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Vymeniť skorodované skúšobné svorky na zvodoch,  na ochranných sieťkach vetracích otvoroch zo strany dverí vymeniť a upevniť svorky, opraviť / pripojiť  uzemnenie na uzemňovačoch, vylepšiť hodnoty odporu uzemnenia podľa RS, vykonať ošetrenie svoriek celého LPS aj formou výmeny za nové kusy., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Vymeniť zhnité a zlomené drevené hranoly na strešných izolačných stĺpoch bleskozvodu o rozmeroch 12x10x40 cm  936 ks za nové, suché a impregnované proti vode, opraviť nosné betónové podpery betónovou mazaninou 100 ks, doplniť chýbajúce číselné označenie zvodov.  , Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Miesto, kde budú práce vykonávané - je výbušné prostredie, Hodnota / charakteristika: je zakázané používať otvorený oheň.; Technické vlastnosti: Práce budú vykonávané pod dozorom objednávateľa, Hodnota / charakteristika: bude riešené v súčinnosti s objednávateľom.; Technické vlastnosti: Pracovná doba objednávateľa je od 6,00 hod. do 14,00 hod., Hodnota / charakteristika: Po dohode s objednávateľom je možné zabezpečiť vykonávanie prác dodávateľom do 18,00 hod. , tiež s dozorom objednávateľa.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Demontáž starých bleskozvodových prvkov, Jednotka: hod., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 280; Technické vlastnosti: 2. Dodávka napinákov M12, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 575; Technické vlastnosti: 3. Montáž nových bleskozvodových prvkov, úprava napnutím novými napinákmi M12 vedenia zvodov a kotevných lán, Jednotka: hod., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 280; Technické vlastnosti: 4. Výkopové práce, Jednotka: m, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 78; Technické vlastnosti: 5. Murárske práce - sekanie rýh, vyspravenie nosných stĺpov, Jednotka: m3, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 13; Technické vlastnosti: 6. Drevené hranoly 12x10x50 cm, impregnované - dodávka, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 936; Technické vlastnosti: 7. Demontáž pôvodných znehodnotených drevených hranolov a montáž nových, Jednotka: hod., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 270; Technické vlastnosti: 8. Prepojenie kovových častí trubiek, zatmelenie otvorov, Jednotka: hod., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 140; Technické vlastnosti: 9. ALFE lano Ø15 mm, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 140; Technické vlastnosti: 10. Zemná tyč ZT 2, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 84; Technické vlastnosti: 11. Svorka SS priebežná, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 840; Technické vlastnosti: 12. Svorka  skúšobná SZ, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 642; Technické vlastnosti: 13. Svorka okapová SS, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 140; Technické vlastnosti: 14. Svorka krížová , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 840; Technické vlastnosti: 15. Ochranná lišta L 50 mm x 2000 mm, Jednotka: ks , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 56; Technické vlastnosti: 16. Plastové označenie zvodov - čísla vygravírovať 1-25, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: 17. Zakreslenie skutkového stavu, Jednotka: hod., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 28; Technické vlastnosti: 18. Revízna správa , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 28; Technické vlastnosti: 19. Odvoz a likvidácia vzniknutého odpadu, Jednotka: súbor, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
RI - PEX s.r.o. 1 25 000,00 20% EUR 22. September 2017 145859

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.