Obstarávanie

Licencie na prístup k digitalizovaným informačným databázam tlačovej agentúry


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Metodicko-pedagogické centrum
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
71 050,00
Konečná suma(Bez DPH):
49 340,27
Zaplatené:
69.44%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72319000-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
6307.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Licencie na prístup k digitalizovaným informačným databázam tlačovej agentúry.; Predmetom zákazky je zabezpečenie generálnej licencie školám v SR, na prístup a využívanie databáz agentúrneho servisu vrátane textových archívov, archívov fotoservisu, audioservisu a videoservisu. ; Licencia oprávňuje objednávateľa, školy a osoby (za osoby sa okrem škôl považujú subjekty, ktoré tvoria pre Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR učebnice, študijné materiály a interaktívne obsahy) v počte 6307 ks (ďalej aj ako organizácie) vstupovať do databáz bez územného obmedzenia; počet počítačov, prostredníctvom ktorých sa bude vstupovať do databáz, nie je obmedzený. ; Objednávateľ a organizácie sú oprávnené používať databázy ako zdroj informácií pre vlastné informačné potreby a na vyučovacie účely, ak sa takéto použitie neuskutočňuje na získanie priameho, alebo nepriameho majetkového prospechu.; Objednávateľ a organizácie sú oprávnené, počas trvania tejto zmluvy, využívať jej obsah nasledovne:- Na tvorbu odborných informačných materiálov a podkladov vytváraných v rámci predmetu svojej činnosti,- Na tvorbu odborných informačných materiálov a podkladov pre kongresy a iné podobné odborné podujatia, ktoré organizuje, alebo ktorých sa zúčastňuje, ak takéto použitie nepresahuje rámec odôvodnený potrebami odborného podujatia,- Na informačné účely na vlastnom webovom sídle,; - Pre publikovanie v školských časopisoch, školských novinách a pre vysielanie v školských rádiách príp. školských televíziách.; Tieto informácie môžu školy využiť aj v rámci mediálnej výchovy, občianskej výchovy, ale aj mimoškolskej činnosti, napríklad pri tvorbe školských časopisov. Zároveň, spolu s licenciou, dodávateľ pripraví a uvedie do prevádzky minimálne jednu webovú stránku (jej názov si zvolí a zriadi dodávateľ) najneskôr do 30 kalendárnych dní od účinnosti zmluvy, na ktorej bude dodávateľ zo spravodajského agentúrneho servisu uverejňovať ním vybrané spravodajské materiály pre cieľovú skupinu, ktorou budú žiaci, študenti a pedagógovia. ; Na takto zriadených webových stránkach bude možné publikovať aj spravodajské/publicistické príspevky od študentov a pedagógov, pričom výber príspevkov na publikáciu na webových stránkach aj ich samotnú publikáciu bude zabezpečovať dodávateľ. V prípade, že dodávateľ takúto webovú stránku už prevádzkuje, musí zabezpečiť jej ďalšiu plynulú prevádzku a pravidelnú aktualizáciu.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: 1. AGENTÚRNE SPRAVODAJSTVO, Hodnota / charakteristika: Objednávateľ požaduje elektronický nonstop prístup do spravodajského agentúrneho servisu dodávateľa prostredníctvom internetu v rozsahu multilicencie pre 6307 organizácií. ; Technické vlastnosti: Spravodajský agentúrny servis musí byť sprístupnený v nasledujúcom rozsahu:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 1.1 Textové spravodajské servisy:, Hodnota / charakteristika: a) Domáci servis vrátane správ z regiónov; Technické vlastnosti: 1.1 Textové spravodajské servisy:, Hodnota / charakteristika: b) Ekonomický servis; Technické vlastnosti: 1.1 Textové spravodajské servisy:, Hodnota / charakteristika: c) Zahraničný servis; Technické vlastnosti: 1.1 Textové spravodajské servisy:, Hodnota / charakteristika: d) Športový servis; Technické vlastnosti: 1.1 Textové spravodajské servisy:, Hodnota / charakteristika: e) Servis prinášajúci ostatné spravodajstvo z oblasti kultúry a voľného času; Technické vlastnosti: 1.1 Textové spravodajské servisy:, Hodnota / charakteristika: f) Domáce spravodajstvo publikované v cudzom jazyku, pričom jazykom musí byť angličtina; Technické vlastnosti: Každý textový spravodajský servis musí byť rozčlenený na základe logických kategórií , Hodnota / charakteristika: (napr. Zdravotníctvo, Školstvo, Priemysel, História,...); Technické vlastnosti: 1.2 Multimediálne spravodajské servisy:, Hodnota / charakteristika: a) Fotoservis – možnosť sťahovať fotografie vo forme náhľadov, príp. aj v plnom rozlíšení vo formáte .jpg; Technické vlastnosti: 1.2 Multimediálne spravodajské servisy:, Hodnota / charakteristika: b) Audioservis – možnosť sťahovať zvukové nahrávky vo formáte .mp3; Technické vlastnosti: 1.2 Multimediálne spravodajské servisy:, Hodnota / charakteristika: c) Videoservis – možnosť sťahovať video správy vo formáte .mp4, pričom tieto správy musia byť dostupné aj vo vysokom rozlíšení (HD) a požaduje sa aj možnosť stiahnutia Embed kódov; Technické vlastnosti: 1.3 Databázy:, Hodnota / charakteristika: a) Životopisy a profily významných osobností z domova i zo sveta; Technické vlastnosti: 1.3 Databázy:, Hodnota / charakteristika: b) Informácie z oblasti školstva; Technické vlastnosti: 1.3 Databázy:, Hodnota / charakteristika: c) Informácie týkajúce sa Národnej rady Slovenskej republiky; Technické vlastnosti: 1.3 Databázy:, Hodnota / charakteristika: d) Fakty a dôležité udalosti týkajúce sa Európskej Únie; Technické vlastnosti: 1.3 Databázy:, Hodnota / charakteristika: e) Denne aktualizovaný kalendár slovenských mien s vysvetlením ich významu; Technické vlastnosti: 1.4 Archívy:, Hodnota / charakteristika: a) Archív Textového spravodajstva sprístupnený od roku 1994 po súčasnosť; Technické vlastnosti: 1.4 Archívy:, Hodnota / charakteristika: b) Archív Multimediálneho spravodajstva sprístupnený od roku 1994 po súčasnosť; Technické vlastnosti: 1.4 Archívy:, Hodnota / charakteristika: c) Archív Databáz sprístupnený od roku 2004 po súčasnosť

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Tlačová agentúra Slovenskej republiky 1 59 208,33 20% EUR 12. September 2017 145474

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.