Predmetom zákazky je dodávka a) čerstvého mäsa bravčového a hovädzieho b) Mäso bude určené na varenie , na prípravu obedov, večere , na prípravu jedál pre potreby stravovacieho zariadenia.
Technické vlastnosti: Požadujeme balenie:, Hodnota / charakteristika: v prepravkách, chladené, čerstvé.; Technické vlastnosti: Kvalita: hovädzie, bravčové mäso:, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí resp. zmrazení.; Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové mäso požadujeme:, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute.; Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové mäso: , Hodnota / charakteristika: bez krvných podliatin a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín.; Technické vlastnosti: požadovaná úprava:, Hodnota / charakteristika: kuchynská .
Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kostí - čerstvé bravčové mäso chladené bez kostí, kuchynsky upravené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 9000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kostí-čerstvé bravčové mäso chladené bez kostí, kuchynsky upravené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé s kosťou - čerstvé bravčové mäso chladené s kosťou, kuchynsky upravené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kostí - čerstvé bravčové mäso chladené bez kostí, kuchynsky upravené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička s kosťou - čerstvé bravčové mäso chladené s kosťou, kuchynsky upravené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 55, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kostí - čerstvé bravčové mäso chladené bez kostí, kuchynsky upravené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 950, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik - čerstvé bravčové mäso chladené, kuchynsky upravené bez kostí a bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 420, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové kosti - čerstvé bravčové kosti chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň - čerstvá bravčová pečeň chladená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 230, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti - čerstvé hovädzie mäso, chladené, kuchynsky upravené bez kosti, bez mastných častí, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 380, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti- čerstvé hovädzie mäso,chladené,kuchynsky upravené bez kosti, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ISTERMEAT a.s. | 6 | 48 959,09 | 10% | EUR | 7. September 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.