Obstarávanie

Celokovové putá s poistkou a jednorazové putá textilné


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
161 998,80
Konečná suma(Bez DPH):
112 372,91
Zaplatené:
69.36%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
35230000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
súbor položiek zákazky
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Popis k položke č. 1) Celokovové putá s poistkou: -použiteľné pre rôzne veľkosti zápästí; musia obsahovať systém zaistenia proti samovoľnému alebo zámernému zatiahnutiu ozubených segmentov s dvojzápadkovým zaisťovacím mechanizmom; možnosť odomykania pút z obidvoch strán; vyhotovenie s protikoróznou ochranou všetkých súčastí; putá sa musia skladať z dvoch pevných párov tvarovaných nitovaných objímok a dvoch pohyblivých ozubených segmentov vzájomne spojených otočným článkom, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - musia byť zabezpečené zámkovým systémom zloženým z 2 západiek a poistky proti násilnému otvoreniu alebo samovoľnému utiahnutiu segmentov; pevnosť spojovacieho článku v ťahu musí byť min 6 500 N; musia byť vybavené poistkou proti samovoľnému alebo zámernému utiahnutiu ozubených segmentov; poistka sa musí zasunúť svojím výstupkom tesne pod západku, čím sa zamedzí pohyb západky i segmentu a pritom je poistka aretovaná v nosiči, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - na uvoľnenie bezpečnostného blokovania a otvorenia pút sa musí kľúč zastrčiť do otvoru v objímke, otočiť k bočnému otvoru pút k uvoľneniu poistky a až potom otočiť v opačnom smere na uvoľnenie segmentu, čím dôjde k odomknutiu pút; rozmery pút v zloženom stave - 24 x 82 x 115 mm; hmotnosť 340 g; výrobok musí byť v súlade s normou U.S. NIJ Standard 0307.01 alebo ekvivalent; súčasťou pút musia byť 2 ks kľúčov s dvojitým ozubením, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Popis k položke č. 2) a 3) Jednorazové putá textilné (žlté/čierne): -pozostávajú z textilnej šnúry odolnej proti roztrhnutiu a plastového uzamykacieho systému, ktorý je odolný proti uvoľneniu; textilná šnúra je prevlečená cez uzamykací systém tak, že sú vytvorené 2 slučky a za uzamykacím systémom sú ich voľné konce k sebe pevne spojené tak, aby tvorili jedno oko; slučky sa navlečú na zápästia rúk osoby a zatiahnutím za oko sa obidve slučky stiahnu okolo zápästí; uzamykací systém obsahuje mechanizmus proti uvoľneniu pút po ich nasadení a zatiahnutí; zloženie pút z rúk sa vykonáva ich prerezaním, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - farba - žltá/čierna; materiál - tkaný nylon alebo kordura, resp. iný materiál obdobných vlastností; rozmery - šírka 7-10 mm, celková dĺžka 850-950 mm; uzamykací systém je vyhotovený z odolného plastu čiernej farby v tvare kvádra s rozmermi - dĺžka 35-40 mm, šírka do 12-15 mm, výška do 15-20 mm, Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1) Celokovové putá s poistkou, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2 480; Technické vlastnosti: 2) Jednorazové putá textilné - žlté, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20 000; Technické vlastnosti: 3) Jednorazové putá textilné - čierne, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20 000

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
R.M.L. TRENČÍN, s.r.o. 3 134 847,50 20% EUR 15. August 2017 144065

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.