na varenie; na prípravu jedál; na tepelnú úpravu
Technické vlastnosti: Balenie:, Hodnota / charakteristika: dodanie - čerstvé, chladené, v prepravkách.; Technické vlastnosti: Množstvo:, Hodnota / charakteristika: hodnoty uvedené v popise predmetu zmluvy tvoria maximálne predpokladané množstvo plnenia počas trvania Rámcovej dohody.; Technické vlastnosti: Minimálna doba spotreby:, Hodnota / charakteristika: pri dodaní 4 dni.; Technické vlastnosti: Dátum spotreby:, Hodnota / charakteristika: bude vyznačený na obaloch alebo dodacích listoch takým spôsobom, aby pri prevzatí tovaru Objednávateľ mohol lehotu skontrolovať.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso:, Hodnota / charakteristika: dobre vyvinuté svalstvo bez trhlín, krvných podliatin a zbavené prebytočného tuku.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso:, Hodnota / charakteristika: svalovina bez zreteľne viditeľných krvavých škvŕn a bez výrazných rán a zbavené prebytočného tuku.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso:, Hodnota / charakteristika: bez výskytu viditeľných zlomenín a bez cudzieho zápachu a cudzej príchute.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso:, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso:, Hodnota / charakteristika: chov zvierat určených k predmetu plnenia musí byť v súlade so zákonom č. 39/2007 Z. z. v znení neskorších predpisov.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso:, Hodnota / charakteristika: chov zvierat určených k predmetu plnenia musí byť v súlade s Nariadením vlády č.322/2003 Z. z. v znení nesk. predpisov a s ostatnými všeobecne záväznými predpismi.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso:, Hodnota / charakteristika: musí byť v akosti a kvalite zodpovedajúcej platným právnym predpisom, veterinárnym a hygienickým normám.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso:, Hodnota / charakteristika: musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce PK SR v zmysle ustanovení Vyhlášky Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR č. 423/2012 Z.z..; Technické vlastnosti: Bravčové mäso:, Hodnota / charakteristika: musí spĺňať požiadavky na delenie, rozrábanie a úpravu mäsa jatočných zvierat podľa prílohy k Vyhláške č. 423/2012 Z. z., časť C bod 2.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso:, Hodnota / charakteristika: musí mať preukázaný pôvod mäsa v súlade so všeobecne záväznými právnymi predpismi.
Technické vlastnosti: Pol. č.1 - bravčové stehno bez kosti a kože ( čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Pol. č. 2 - bravčové plece bez kosti a kože (čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1500; Technické vlastnosti: Pol. č. 3 - bravčová krkovička bez kosti (čerstvá alebo chladená), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Pol. č. 4 - bravčové karé bez kosti (čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 900; Technické vlastnosti: Pol. č. 5 - bravčové karé s kosťou (čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Pol. č. 6 - bravčová panenka (čerstvá alebo chladená), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Pol. č.7 - bravčový bok s kosťou a kožkou (čerstvý alebo chladený), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Pol. č. 8 - bravčový bok bez kosti s kožou (čerstvý alebo chladený), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Pol. č. 9 - bravčové polovičky (čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: Pol. č. 10 - bravčový výrez v pomere 80:20 /mäso:mastné/ (čerstvý alebo chladený), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: Pol. č. 11 - bravčová pečeň (čerstvá alebo chladená), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Anton Skurčák | 4 | 16 272,73 | 10% | EUR | 27. Júl 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.