Obstarávanie

Onkologický spotrebný materiál


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
644,00
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33140000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Počet uzavretých zmlúv:
0

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Tento zdravotný materiál slúži na podávanie IV aplikácií onkologických preparátov priamo do žily pacienta, zjednodušuje každodennú výmenu infúzneho systému na centrálnych žilových a IV infúznych katétroch; zlepšuje hygienu, úniku tekutiny alebo krvi je spoľahlivo zabránené;žiadne infekcie z poranenia injekčnou ihlou, žiadna tvorba častíc, zjednodušuje manipuláciu.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Ecoflac® Mix -prepúšťací uzáver pre prepustenie tekutín medzi plastovou infúznou fľašou Ecoflac® plus a injekčnými fľašami (priemer klobúčika: 20 mm) 25 ks, Sterican® Mix -ihla s špeciálne upraveným hrotom eliminujúcim vznik pevných častíc behom prípravy a riedenia liečiv ( 100 ks ) 1 bal., , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Combi uzávery - uzávery Luer Lock .(zástrčka- zásuvka) - uzáver pre infúziu, mnohostranné použitie, koniec so závitom vnútorne aj zvonku biely-100 ks, červený - 100 ks, uzáver so závitom- zástrčka 100 ks, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Omnifix® Solo - trojdielna jednorázová injekčná striekačka- z polypropylenu, minimálny zbytkový objem, ľahký chod s dvojitým tesnením, vhodné pre malé objemy, pre pomalou aspiráciu a aplikáciu, bezpečná zarážka piestu, dobre čitateľná, nezmyvateľná stupnica, zásobní kartón po 100 kusoch, bez PVC - 3 ml (100 ks ) 1 bal., 5 ml ( 100 ks ) 1 bal., 10 ml ( 100 ks ) 1 bal., 20 ml ( 100 ks ) 1 bal., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Omnifix® Solo 50/60 ml- trojdielná jednorázová lavážna striekačka 10 ks, Omnifix® Solo 50/60 ml lavážna striekačka s kruhom na pieste 10 ks, Cyto-Set® - uzavretý systém pre bezpečnou prípravu a aplikáciu cytotoxických liekov20 ks, FDC 1000 spojka k prepojeniu striekačiek LL 100 ks,, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Safsite® - Luer dvojcestné aktivované ventily, ktoré sú vyvinuté ako injekčné porty bez ihly v aplikáciách IV., pripojenie Luerovej striekačky alebo infúznej šnúry sa otvorí po pripojení a automaticky sa uzavrie pri odpojení, slúži na podávanie liekov, pre odber krvi, na podávanie infúznych roztokov ( 50 ks ), IN-Stopper -bezkontaktný Luer kužeľ pre prerušované injekcie prostredníctvom injekčnej membrány ( 100 ks ), Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: COMBIFIX® adapter - Luer / Record zástrčka ,prepojenie rôznych doplnkov, ktoré nemožno kombinovať ( 100 ks )., Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Onkologický spotrebný materiál B.Braun., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.