potravina na priamu spotrebu, varenie a prípravu pokrmov
Technické vlastnosti: Hovädzie mäso zadné - hovädzie stehno bez kosti, Hodnota / charakteristika: špeciálne upravené, ktorým je vykostené stehno rozdelené po blanách na jednotlivé šály, valec, predstehno a kvetovú špičku, ktorých povrch je ; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso zadné - hovädzie stehno bez kosti, Hodnota / charakteristika: upravený až na povrchovú blanu svalov, bez loja,s oddeleným korbáčikom a plátkom vrchného šálu, bez mäkkých šliach a strapcovitých zvyškov mäsa.; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso predné - hovädzie plece bez kosti , Hodnota / charakteristika: špeciálne upravené, ktorým je plece vykostené bez loja, bez nožiny a svaloviny predlaktia, ; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso predné - hovädzie plece bez kosti , Hodnota / charakteristika: bez plátku z vnútornej strany lopatky, koncových šliach a strapcovitých zvyškov mäsa.; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso - roštenka, Hodnota / charakteristika: hovädzia nízka roštenka bez kosti špeciálne upravená, ktorou je nízka roštenka oddelená rovným rezom odboku tesne za chrbtovým svalom,; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso - roštenka, Hodnota / charakteristika: bez strapcovitých zvyškov mäsa, úlomkov kostí, hlbokých zárezov a bez pozdĺžnej postrannej šľachy, ; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso - roštenka, Hodnota / charakteristika: ktorej povrch je upravený až na povrchovú blanu.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso - bravčová krkovička bez kosti, Hodnota / charakteristika: bravčová krkovička špeciálne upravená, ktorou je vykostená krkovička bez lopatkovej chrupavky, svalovinynad chrupavkou ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso - bravčová krkovička bez kosti, Hodnota / charakteristika: a strapcovitých zvyškov mäsa, pričom povrchové krytie tuku sa upraví až na svalovinu.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso - bravčové karé bez kosti, Hodnota / charakteristika: bravčové karé bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené karé zbavené povrchového tuku až ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso - bravčové karé bez kosti, Hodnota / charakteristika: na svalovinua strapcovitých zvyškov mäsa, pričom sa oddelia mäsové časti boku.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso - bravčové stehno, Hodnota / charakteristika: vykostené bravčové stehno bez kolienka, pričom stehno sa rozdelí po blane na vrchný šál, z ktorého sa oddelí plátok, spodný šál,; Technické vlastnosti: Bravčové mäso - bravčové stehno, Hodnota / charakteristika: z ktorého sa oddelí plátok, spodný šál, z ktorého sa oddelí korbáčik, na orech a kvetovú; Technické vlastnosti: Bravčové mäso - bravčové stehno, Hodnota / charakteristika: špičku a odstránia sa povrchový tuk, medzisvalový tuk, väzivové tkanivo, povrchové blany a šľachy.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso-bravčové plece, Hodnota / charakteristika: bravčové plece bez kosti špeciálne upravené, ktorým je plece, z ktorého je oddelená svalovina nad ramennou; Technické vlastnosti: Bravčové mäso-bravčové plece, Hodnota / charakteristika: kosťou a plátok lopatky; z vykosteného pleca sa odstránia šľachy, kĺbové puzdrá,; Technické vlastnosti: Bravčové mäso-bravčové plece, Hodnota / charakteristika: tuhé časti, povrchové krytietukom a koža,; Technické vlastnosti: balenie, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: všetky položky, Hodnota / charakteristika: musia byť v chladenom, nie v mrazenom stave; Technické vlastnosti: Mäso a vedľajšie jatočné produkty, Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné, začistené, bez franforcov mäsa, bez trhlín; Technické vlastnosti: Mäso a vedľajšie jatočné produkty, Hodnota / charakteristika: bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäso a vedľajšie jatočné produkty, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zmrznutí; Technické vlastnosti: Mäso a vedľajšie jatočné produkty, Hodnota / charakteristika: povrch bez cudzích častí a nečistôt, bez nástreku; Technické vlastnosti: Mäso a vedľajšie jatočné produkty, Hodnota / charakteristika: nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok; Technické vlastnosti: Mäso a vedľajšie jatočné produkty, Hodnota / charakteristika: musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP; Technické vlastnosti: Chov zvierat musí byť v súlade so zákonom NR SR č.39/2007 Z.z. a to najmä v súlade s § 22 tohto zákona. Zároveň chov zvierat musí byť v súlade s ostatnými VZPP , a to predovšetkým nariadení vlády SR č. 322/2003 Z.z. v znení nariadenia vlády SR č.368/2007 Z.z., ktoré stanovuje minimálne normy na ochranu zvierat chovaných alebo držaných na farárske účely, nariadenia vlády SR 735/ 2002 Z.z., ktorým sa ustanovujú minimálne normy ochrany ošípaných v znení nariadenia vlády SR č. 325/2003 Z.z., Hodnota / charakteristika: Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok.; Technické vlastnosti: Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu v zmysle ustanovení vyhlášky č. 423/2012 MPRV SR., Hodnota / charakteristika: Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok.
Technické vlastnosti: Hovädzie mäso, zadné (BÝK), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso, roštenka (BÝK), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso, predné (BÝK), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, krkovička , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, karé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, stehno, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, plece, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Vedľajšie jatočné produkty, bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Vedľajšie jatočné produkty, bravčové srdcia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Pozana mäso, s.r.o. | 5 | 34 409,09 | 10% | EUR | 29. Jún 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.