Príprava stravy v zariadení hromadného stravovania
Technické vlastnosti: Všetky produkty , Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné, ; Technické vlastnosti: Produkty a výrobky vysokej kvality so zatriedením a rozlišovaním podľa podmienok I. triedy kvality , Hodnota / charakteristika: V zmysle Potravinového kódexu ; Technické vlastnosti: Všetky produkty , Hodnota / charakteristika: Dodávané v chladenom nie mrazenom stave.
Technické vlastnosti: Bravčová krkovička vykostená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Bravčové karé vykostené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti, močing - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 72; Technické vlastnosti: Klobása grilovacia (teplanská), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 36; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - napríklad Bratislavské párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - napríklad Spišské, šarišské, Viedenské párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - napríklad Šunková saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: Škvarená bravčová masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok - salámy - napríklad saláma Nitran, Malokarpatská, Lovecká a podobné tepelne neopracované salámy, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Údená slanina bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Pozana mäso, s.r.o. | 1 | 1 253,24 | 10% | EUR | 20. Jún 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.