mraziarenské výrobky na prípravu pokrmov- hydina; doba spotreby minimálne 12 mesiacov od dodania ; mraziarenské výrobky musia byť dodávané v akosti a kvalite zodpovedajúcej platným právnym predpisom, veterinárnym a hygienickým normám, tovar musí spĺňať požiadavky 152/1995 Z.z.
Technické vlastnosti: po. č.1 : kuracie rezne hlboko mrazené , Hodnota / charakteristika: polovica prs,alebo celé prsia bez hrudnej kosti, rebier, vidlicovej kosti, bez kože,; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: nesmú byť solené, nesmú byť glazované, nesmú obsahovať zbytky kostí a chrupaviek,; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: hlboko mrazené kuracie rezne ktoré sa nepretržite uchovávajú pri teplote najviac -18 °C ; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS; Technické vlastnosti: pokračovanie , Hodnota / charakteristika: obsah vody : maximálne 5 %,trieda A; Technické vlastnosti: pol.č.2. kuracie stehná celé hlboko mrazené 250 g, Hodnota / charakteristika: celé s kosťou a s kožou hlboko zmrazené, trieda A ; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: kuracie stehna ktoré sa nepretržite uchovávajú pri teplote najviac -18 °C ; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS; Technické vlastnosti: pol.č.3. morčacie rezne hlboko mrazené , Hodnota / charakteristika: polovica prs,alebo celé prsia bez hrudnej kosti, rebier, vidlicovej kosti, bez kože,; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: nesmú byť solené, nesmú byť glazované,; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: hlboko mrazené morčacie rezne ktoré sa nepretržite uchovávajú pri teplote najviac -18 °C ; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS; Technické vlastnosti: pokračovanie , Hodnota / charakteristika: obsah vody: maximálne 5 %, trieda A; Technické vlastnosti: pol.č.4. kurča mrazené, Hodnota / charakteristika: nekalibrované, s kosťou a kožou, bez drobiek, trieda A; Technické vlastnosti: pol.č.5. kuracia pečeň 500g, Hodnota / charakteristika: hlboko zmrazená, trieda A ; Technické vlastnosti: pol.č.6. kuracia roláda, Hodnota / charakteristika: polotovar, plnená šunkou, neobalovaná, hlboko zmrazená; Technické vlastnosti: pol.č.7. kačacie prsia, Hodnota / charakteristika: polovica prs,alebo celé prsia bez hrudnej kosti, rebier, vidlicovej kosti, bez kože,; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: nesmú byť solené, nesmú byť glazované,; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: hlboko mrazené kačacie rezne ktoré sa nepretržite uchovávajú pri teplote najviac -18 °C ; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: obsah vody : maximálne 5 %,trieda A; Technické vlastnosti: pol.č.8. kačacie stehná, Hodnota / charakteristika: celé s kosťou a s kožou hlboko zmrazené, trieda A ; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: kačacie stehna ktoré sa nepretržite uchovávajú pri teplote najviac -18 °C ,; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS
Technické vlastnosti: pol.č.1. kuracie rezne hlbokomrazené, Jednotka: kg, Minimum: 560, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: pol. č.2. kuracie stehná hlbokomrazené, Jednotka: kg, Minimum: 600, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: po. č.3. morčacie rezne hlbokomrazené, Jednotka: kg, Minimum: 350, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: pol.č.4. kurča mrazené, Jednotka: kg, Minimum: 140, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: pol. č.5. kuracia pečeň, Jednotka: kg, Minimum: 132, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: pol.č.6. kuracia roláda, Jednotka: kg, Minimum: 125, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: pol.č.7. kačacie prsia, Jednotka: kg, Minimum: 48, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: pol.č.8. kačacie stehná, Jednotka: kg, Minimum: 140, Maximum: , Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Bidvest Slovakia s. r. o. | 3 | 6 137,50 | 20% | EUR | 19. Máj 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.