Obstarávanie

Pranie, žehlenie a čistenie bielizne


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Fakultná nemocnica Trenčín
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
511 148,30
Konečná suma(Bez DPH):
511 148,00
Zaplatené:
99.99%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
98310000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
nadlimitný
Jednotka:
kg
Množstvo:
786382.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Pranie a chemické čistenie rovnej a tvarovanej nemocničnej bielizne, osobnej bielizne zamestnancov a ostatnej bielizne v rozsahu, kvalite, podmienkach a lehotách dohodnutých v tejto zmluve v súlade s vyhláškou MZ SR č.553/2007 Z. z. v platnom znení, vyhláškou MZ SR č. 192/2015 Z.z. a podľa schváleného procesu prania zdravotníckej bielizne príslušným RÚVZ. ; Komplexné zabezpečenie všetkých služieb uvedených v opise predmetu zákazky (pranie, chemické čistenie, dezinfekcia, žehlenie, skladanie, triedenie a balenie nemocničnej bielizne, drobné opravy bielizne), uvedenom v súťažných podkladov, vrátane odvozu znečistenej bielizne a dovozu čistej bielizne v určených časoch do určených priestorov objednávateľa a podľa potrieb a požiadaviek objednávateľa. ; Sortiment nemocničnej bielizne je uvedený v technickej špecifikácii predmetu zákazky.; Pranie s profesionálnymi pracími a pomocnými prostriedkami schválenými na pranie nemocničnej bielizne.; Pranie osobnej bielizne pre zamestnancov a ostatnej bielizne, dezinfekcia (termodezinfekčný a chemotermodezinfekčný proces prania s tým, že bude dosiahnuté optimálne pH (nealergizujúce pokožku)vypratej bielizne.; Osobitné pranie a dodržiavanie hygienicko -epidemiologického režimu infekčnej a biologicky znečistenej bielizne.; Žehlenie, finišovanie, sušenie, triedenie, skladanie, balenie a expedovanie bielizne.; Kompletná manipulácia s bielizňou, t.j. fyzické prevzatie použitej bielizne z miest plnenia a fyzické odovzdanie vypranej bielizne zodpovedným pracovníkom na miesta plnenia. ; Triedenie bielizne podľa sortimentu v prepravných vozíkoch a v označených obaloch.; Triedenie, viazanie a balenie bielizne podľa potrieb a požiadaviek objednávateľa do obalov. Počet obalov na triedenie bielizne je podľa jednotlivých prevádzok (odberných miest) 130. Ich počet môže byť počas poskytovania služby menený podľa požiadaviek objednávateľa. ; Odvoz a dovoz bielizne dopravnými prostriedkami poskytovateľa v dohodnutej frekvencii a harmonograme plnenia.; Odvoz použitej bielizne a dovoz vyčistenej bielizne, v určených časoch, do určených priestorov objednávateľa, v prepravných vozíkoch poskytovateľa, dekontaminovaných a opatrených obalom, ktorý celý obsah prepravovaného materiálu prekrýva.; Predpokladaný mesačný objem bielizne na pranie a chemické čistenie cca 32 700 kg za mesiac.; Počas dní štátom uznaných sviatkov a dní pracovného voľna, bude dodávka poskytovaných služieb vykonávaná v súlade s dohodou obidvoch zmluvných strán tak, aby nedošlo k ohrozeniu prevádzky odberateľa.

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Celkové predpokladané množstvo bielizne na 24 mesiacov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 786 382, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: posteľná bielizeň: obliečky, prikrývky, prestieradlá, podložky, plachty , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 355 686, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: kúpeľňová bielizeň: osušky, uteráky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10 316 , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: odev: oblečenie pacientov a zamestnancov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 121 290 , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: operačná bielizeň : bielizeň z operačných sál vrátane oblečenia zamestnancov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 178 152, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: ostatná bielizeň: rúšky, obrusy, záclony, závesy, vrecia na bielizeň, obväzy, deky, prípadne iné , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10 394 , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: infekčná bielizeň: použitá na infekčných oddeleniach a odd. tuberkulózy a respiračných chorôb, z hemodialyzačných jednotiek, mikrobiologických a biochemických laboratórií a z oddelení patológie a vysokoinfekčná bielizeň , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35 014, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: plienky a kojenecká bielizeň, zavinovačky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 65 842 , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: vankúše , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 3 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: paplóny , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 4 806, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: matrace , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1 732 , Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
WORLDCOLOUR, s.r.o. 2 511 148,00 0% EUR 21. August 2017 136893

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.