Obstarávanie

Nábytkový materiál a komponenty


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave, Jesseniova lekárska fakulta Martin
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
16 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
13 241,66
Zaplatené:
82.76%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
44191300-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
Kompletný predmet zákazky
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

1. Laminovaná drevotriesková doska-384 tabúľ (ks); rozmery: 18x2800x2070mm (hrúbka x dĺžka x šírka); Dekor BUK 04 alebo ekvivalent (v prípade ekvivalentu si verejný obstarávateľ vyberie z ponuky úspešného uchádzača najpodobnejší dekor), obojstranne; Nosný materiál – drevotrieska; Použitie pre suché prostredie.; 2. Laminátová hranovacia páska s lepidlom-8000 bm; šírka 21-22mm; Dekor BUK 04 alebo ekvivalent (v prípade ekvivalentu si verejný obstarávateľ vyberie z ponuky úspešného uchádzača najpodobnejší dekor); 3. Sololit HDF biely-80 tabúľ (ks); rozmery: 3x2800x2070 mm (hrúbka x dĺžka x šírka). Povrchová úprava iba z jednej strany, povrch biely. Veľkoplošný materiál HDF vyrobený zlisovaním drevených vlákien, určený na začistenie plôch nábytku skrytých pohľadu; Použitie pre suché prostredie.; 4. Drevený spojovací kolík vrúbkovaný-11550 ks; 8 (priemer) x 40 (dĺžka) mm, buk; Ilustračný obr. č. 1; 5. Nábytková úchytka-600 ks; Nábytková úchytka typu FOR 1011; rozteč: 128 mm, výška: 27 mm (kótovanie v obrázku); materiál: lesklý chrómtvar: poloblúk; Ilustračný obr. č. 2; 6. Podpera políc-2000 ks; Čípková, priemer: 5/3mm , dĺžka: 16mm , materiál: mosadz; Ilustračný obr. č. 3; 7. Lepidlo-40 kg; Jednozložkové disperzné lepidlo na drevo; Použitie: vnútorné priestory so zvýšeným pôsobením vzdušnej vlhkosti , plošné lepenie dekoračných fólií, stacionárne olepovanie hrán z dyhy, laminátu a masívnych drevených líšt, lepenie škárovky, blokov a laťovky z mäkkého a tvrdého dreva – vysokofrekvenčné lepenie, balenie 5kg; Napr: Rakoll GXL-3 plus; 8. MDF doska surová-70 tabúľ; Stredne lisovaná drevovláknitá doska s takmer homogénnou štruktúrou , prevedenie bez laminovaného povrchu, rozmer: 2800mm x2070mm x hrúbka 6mm; 9. Hliníkový S06 dolný vodiaci dvojprofil-15ks; Dĺžka: 4m, materiál: eloxovaný hliník , farba: sivá; rozmery: šírka profilu 60mm a výška 6mm; Ilustračný obr. č. 4

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Démos trade, s.r.o. 2 15 890,00 20% EUR 10. Apríl 2017 135583

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.