Obstarávanie

Rekonštrukcia v budove verejného obstarávateľa – podlaha vo veľkej zasadačke


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národné lesnícke centrum (NLC)
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
5 940,00
Konečná suma(Bez DPH):
3 916,66
Zaplatené:
65.93%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45432110-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
celok
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Kladenie novej plávajúcej vinylovej podlahy do veľkej zasadačky na 2. NP, vrátane 2 prahov dverí.; Jedná sa o stavbu z 1936, rekonštruovanú v 70-rokoch minulého storočia. Dodávateľovi odporúčame zameranie na mieste. Cena okrem prác zahŕňa dodanie materiálu a náklady na odstránenie a likvidáciu odpadu v rozsahu uvedenom nižšie. Upratanie zasadačky po ukončení prác v rozsahu uvedenom nižšie. V zasadačke sa nachádza po odstránení ostatnej podlahy betón. Dodávateľ zhotoví na betóne nový podklad pod vinylovú podlahu, ktorý bude v celej zasadačke jednoúrovňový. Plávajúca vinylová podlaha bude kladená na nový podklad. ; Objednávateľ požaduje také zhotovenie, aby nový povrch podlahy, t. j. povrch vinylovej plávajúcej podlahy, bol vo výške 9 cm nad terajšou úrovňou betónu pri hlavnom vchode do zasadačky (úroveň podlahy na chodbe) a 12 cm pod oknami, t. j. povrch nie je rovný a vodorovný. Upozornenie: na betóne sú rôzne hrbolce a výčnelky. Ďalej požaduje, aby nová podlaha nevŕzgala a pri chôdzi po nej nevydávala žiadne zvuky. ; Dodávateľovi odporúčame zameranie výšky na mieste. Práce budú pozostávať z vyrovnania/zhotovenia podkladu (napr. poter, rošt, vyrovnávacie podložky), na ktorý sa bude klásť vinylová plávajúca podlaha, položenia plávajúcej podlahy vrátane inštalácie dilatačných škár, ak sú potrebné a namontovania obvodových a krycích líšt vrátane rohov, spojok a všetkých dokončovacích prác (napr. tmelenie). Dĺžku prahov je potrebné zamerať na mieste, požadujú sa 2 nátery transparentným lakom a ich montáž vrátane dokončovacích prác (napr. tmelenie).

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Farba podlahy, Hodnota / charakteristika: imitácia dreva - dub; Technické vlastnosti: Farba líšt, Hodnota / charakteristika: rovnaká s farbou podlahy; Technické vlastnosti: Záťažová trieda, Hodnota / charakteristika: Min 34/AC6; Technické vlastnosti: Spôsob spojenia, Hodnota / charakteristika: clik; Technické vlastnosti: Počet náterov prahov, Hodnota / charakteristika: 2; Technické vlastnosti: Farba laku na náter prahov, Hodnota / charakteristika: transparentný, bezfarebný ; Technické vlastnosti: Vlastnosti laku na náter prahov, Hodnota / charakteristika: oteruvzdorný, nehorľavý, netoxický, umývateľný, matný

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Celková plocha, Jednotka: m2, Minimum: 106, Maximum: 116, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dĺžka obvodových líšt, Jednotka: m2, Minimum: 45, Maximum: 55, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Počet vnútorných rohov, Jednotka: ks, Minimum: 25, Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Počet vonkajších rohov, Jednotka: ks, Minimum: 20, Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Počet ukončení (ľavé a pravé), Jednotka: ks, Minimum: 4, Maximum: 6, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dubové prahy, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Dĺžka prahu typ 1. – 1 ks, Jednotka: mm, Minimum: 850, Maximum: 950, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šírka prahov typ 1. – 1 ks, Jednotka: mm, Minimum: 14, Maximum: 16, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dĺžka prahu typ 2. – 1 ks, Jednotka: mm, Minimum: 1600, Maximum: 1700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šírka prahov typ 2. – 1 ks, Jednotka: mm, Minimum: 13, Maximum: 18, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Daax Invest s.r.o. 5 4 700,00 20% EUR 21. Marec 2017 133899

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.