Obstarávanie

Vyčistenie úpätia hradného brala od náletových drevín


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
26 053,14
Konečná suma(Bez DPH):
11 652,77
Zaplatené:
44.72%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
77211400-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
celý predmet zákazky
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Vyčistenie úpätia chránenej prírodnej pamiatky od náletových drevín a krovín, chemické ošetrenie vyčistenej plochy herbicídom, odvoz a likvidácia vyrúbanej drevnej hmoty vrátane dopravy. Dotknuté územie sa nachádza v ťažko dostupnom svažitom teréne, ktoré podlieha dohľadu orgánov štátnej pamiatkovej ochrany a ako aj orgánov štátnej ochrany prírody.; Ochrana zdravia a bezpečnosti návštevníkov lokality múzea v prírode a ochrana historických hradobných architektúr.; Jednorazové vyčistenie úpätia skalného brala od náletových drevín a krovín v požadovanom plošnom rozsahu cca 4 500 m2 (štyri lokality).; Komplexné zabezpečenie a dodanie služieb súvisiacich s výrubom, orezávaním drevín, ošetrením postrekom vrátane dodania chemického postreku, odvozom a likvidáciou drevnej hmoty.; Dotknuté územie sa nachádza v zložitom teréne so sklonom 1:1 až 1:2, predpokladá sa čiastočne skalolezecký spôsob vykonania služby, sťažený presun drevnej hmoty na miesto spracovania – drvenie, pílenie, opatrenia na ochranu hradobných konštrukcií a komunikácií v areáli.; Na dotknutom území úpätia hradnej skaly platí štvrtý stupeň ochrany podľa zákona č. 543/2002 Z. z. o ochrane prírody a krajiny v znení neskorších predpisov, v zmysle povolenia výnimky na vykonanie obstarávaných služieb všetky práce musia byť vopred oznámené a prekonzultované s regionálnym pracoviskom ŠOP SR.; Na dotknutom území sa nachádzajú hradobné architektúry, ktoré sú chránené v zmysle zákona č. 49/2002 Z. z. o ochrane pamiatkového fondu SR v znení neskorších predpisov, služby nesmú byť vykonávané tak aby došlo k ich poškodeniu alebo zničeniu.; Pri manipulácii s drevnými zvyškami v chránenom území sa nesmú použiť ťažké mechanizmy, manipulácia s drevom v poraste bez použitia motorového vozidla, traktora, konského povozu, aby nedošlo k poškodeniu skalného a pôdneho terénu a hradobných architektúr.; Zoznam plôch a presné vymedzenie v teréne bude poskytnutý úspešnému uchádzačovi.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Pri nakladaní s odpadmi dodržiavať:, Hodnota / charakteristika: Všeobecne záväzné nariadenie verejného obstarávateľa č. 4/2016 o nakladaní s komunálnymi odpadmi a drobnými stavebnými odpadmi.; Technické vlastnosti: Kvalita prác pri orezávaní náletových drevín a chemickom ošetrení:, Hodnota / charakteristika: STN 83 7010 – Ochrana prírody, ošetrenie, udržiavanie a ochrany stromovej vegetácie, Vykonávané odborne spôsobilou osobou na predmetné úkony.; Technické vlastnosti: Kvalita prác pri orezávaní náletových drevín a chemickom ošetrení:, Hodnota / charakteristika: Výrezy, orezy náletových drevín budú realizované spravidla v sťažených podmienkach v svažitom teréne (v urbanizovanom prostredí).; Technické vlastnosti: Kvalita prác pri orezávaní náletových drevín a chemickom ošetrení:, Hodnota / charakteristika: Pri manipulácii s drevnými zvyškami v chránenom území sa nesmú použiť ťažké mechanizmy, manipulácia s drevom v poraste bez použitia motorového vozidla, traktora, konského povozu, ...; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: ...aby nedošlo k poškodeniu pôdneho krytu.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Výrez všetkých krovín na skalnom brale lezeckou technikou (na J úpätí brala), Jednotka: m2, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: Výrez všetkých krovín na S a SV úpätí skalného brala a v svažitom teréne, Jednotka: m2, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3500; Technické vlastnosti: Chemický postrek – roztok herbicíd - arboricíd, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Chemický postrek herbicídom - práca, Jednotka: m2, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4500; Technické vlastnosti: Výrub - orez stromov s priemerom kmeňa do 80 cm, pílenie, spúšťanie, odnášanie a nakladanie v sťažených podmienkach, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Likvidácia vyrezanej drevnej hmoty vrátane dopravy alebo odvoz drevného odpadu na skládku na vzdialenosť do 20 km a poplatok za uskladnenie, Jednotka: t, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 32

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
URBANSTAU s.r.o. 10 13 983,33 20% EUR 13. Marec 2017 133148

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.