Obstarávanie

Mobilné služby, mobilné telefóny, pevné linky, virtuálna ústredňa


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa služieb diplomatickému zboru, a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
22 440,00
Konečná suma(Bez DPH):
13 199,99
Zaplatené:
58.82%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
64212000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
balík služieb
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Poskytovanie a prevádzkovanie mobilných telekomunikačných služieb (hlasové služby, internetové služby, doplnkové služby, prenos dát, virtuálna ústredňa, dodávka mobilných telefónov, SIM kariet)

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Program č.1 , Hodnota / charakteristika: Neobmedzené volania v rámci SR do všetkých mobilných a pevných sietí, neobmedzené SMS/MMS v rámci SR, neobmedzený internet 2000MB v rámci SR, mobilný telefón podľa akcie v čase dodania; Technické vlastnosti: Program č.2 , Hodnota / charakteristika: neobmedzené volania v rámci všetkých sietí, neobmedzené SMS/MMS v rámci SR, neobmedzený internet 5000MB v rámci SR, neobmedzené SMS, MMS do EU, neobmedzený internet 1000MB v EU, ... ; Technické vlastnosti: Program č.2 , Hodnota / charakteristika: ... neobmedzené prichádzajúce a odchádzajúce hovory v EU, mobilný telefón podľa akcie v čase dodania; Technické vlastnosti: Program č. 3, Hodnota / charakteristika: Program pre prenos dát z technologických zariadení v objeme min. 50MB pre jedno technologické zariadenie; Technické vlastnosti: Program č.4, Hodnota / charakteristika: Program pre prenos dát z technologických zariadení - neobmedzené volania v rámci operátora resp. mobilných sietí SR; Technické vlastnosti: Program č.5 , Hodnota / charakteristika: Realizovanie hlasových hovorov cez dátovú sieť prostredníctvom virtuálnej telefónnej ústredne operátora pre 55 VoIP klapiek a 1 fax over VoIP. ...; Technické vlastnosti: Program č.5 , Hodnota / charakteristika: ... Povinnosť aktivácie balíkov neobmedzených volaní v rámci internej zákazníkovej siete medzi fixnými a mobilnými účastníkmi zákazníka. ....; Technické vlastnosti: Program č.5 , Hodnota / charakteristika: ... Možnosť volania v rámci fixných a mobilných sietí v rámci SR bezplatne, do zahraničia podľa aktuálnej tarifikácie poskytovateľa. ...; Technické vlastnosti: Program č.5 , Hodnota / charakteristika: Pripojenie do dátovej site operátora realizovať ako symetrické dátové pripojenie, pre do 20 súbežných hlasových hovorov, t.j. 2 Mbps.; Technické vlastnosti: Program č.5 , Hodnota / charakteristika: Garanciu odstránenia poruchy služby (telefónie a dátovej linky) do štyroch hodín od nahlásenia problému počas pracovného času. Pracovný čas od 7:00 do 17:00 minimálne.; Technické vlastnosti: Program č.5 , Hodnota / charakteristika: Zabezpečenie VoIP telefónie pred útokmi a zneužitím cez internet na najvyššej možnej úrovni, t.j. pripojenie medzi zákazníkom a operátorom riešiť prostredníctvom MPLS.; Technické vlastnosti: Program č.5 , Hodnota / charakteristika: Možnosť rozšírenia počtu klapiek v prípade potreby, prenesenie existujúcich telefónnych čísel. Neobmedzené volania v rámci vnútornej siete. Fixné pripojenie VPBX. IP sec tunel HW.; Technické vlastnosti: Program č. 6, Hodnota / charakteristika: hardwarový budget na nákup zariadení v minimálnej výške 3000,- EUR

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Program č.1, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 28; Technické vlastnosti: Program č.2, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Program č.3, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Program č.4, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Program č.5, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 55; Technické vlastnosti: Program č.6, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Orange Slovensko, a.s. 2 13 199,99 0% EUR 27. Február 2017 132063

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.