Obstarávanie

Zabezpečenie hygienického servisu 2


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
5 855,62
Konečná suma(Bez DPH):
3 009,00
Zaplatené:
51.38%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
85142300-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
budova
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Predmetom zákazky je zabezpečenie hygienického servisu na obdobie 12 mesiacov pre jednu budovu.Hygienický servis musí zahŕňať prenájom dávkovačov a bezpečnostných rohoží na obdobie 12 mesiacov (vrátane ich montáže a demontáže) a výmenu tovaru v dávkovačoch, dodávku tovaru v zmysle požiadaviek obstarávateľa uvedených nižšie.; A. Prenájom dávkovačov a bezpečnostných rohoží; 1. dávkovač na papierové utierky; dávkovač rolovaného papiera, na papierové rolky; mechanický bezdotykový systém; rezačka, ktorá zaisťuje čisté a bezpečné rezanie papiera; vonkajšie koliesko, ktoré posúva papier (prípadne páka); uzamykateľný; bez potreby elektrickej energie; plastový, farba biela; 2. dávkovač na mydlo; dávkovač mydlovej peny – 500 ml; ovládanie jednou rukou; bez prekvapkávania; náplň dermatologicky testovaná; indikátor na kontrolu hladiny; uzamykateľný; plastový, farba biela; 3. dávkovač na toaletný papier; dvojrolka, vhodná pre štandardné rolky; s možnosťou uvoľnenia rezervnej rolky; uzamykateľný; plastový, farba biela; 4. dámsky hygienický kôš (lady kôš); likvidácia ženských hygienických výrobkov; hygienický kôš musí neutralizovať pachy a poskytovať vôňu; veko, ktoré zabraňuje kontaktu s odpadom; možnosť zavesenia na stenu; plastový, farba biela; 5. automatický osviežovač vzduchu; princíp odparovania, nie sprej; možnosť nastavenia intenzity vône; uzamykateľný; plastový, farba biela; 6. bezpečnostné rohože (rozmer 85x150); vysoká absorbcia prachu a vlhkosti; vlhkosť nepreniká na podlahu; antistatický účinok; protipožiarny certifikát; gumová podložka (zabraňujúca kĺzaniu po podlahe); B. Dodávku tovaru do dávkovačov a jeho výmenu; 1. dodávka papierových utierok (do dávkovača na papierové utierky)- utierky v rolke, dvojvrstvé, šírka cca 20 cm, farba bielaFrekvencia: požadujeme dodávku tovaru (papierových utierok) bez služby - výmeny v zásobníku. Dodávka tovaru v množstve 25,5 ks/mesiac.; 2. dodávka mydlovej peny (do dávkovača na mydlo)- mydlový koncentrát penový, balenie 500 mlFrekvencia: požadujeme dodávku tovaru (mydlového koncentrátu penového) bez služby - výmeny v zásobníku. Dodávka tovaru v množstve 22 balení/mesiac.; 3. dodávka toaletného papiera (do dávkovača na toaletný papier)- trojvrstvový, biely, 100 % celulóza, dĺžka návinu cca 30 mFrekvencia: požadujeme dodávku tovaru (toaletného papiera) bez služby - výmeny v zásobníku. Dodávka tovaru v množstve 90 ks/mesiac.; 4. dámsky hygienický kôšFrekvencia: požadujeme výmenu obsahu dámskeho hygienického koša 1 x/mesiac; 5. osviežovač vzduchu Frekvencia: požadujeme výmenu osviežovačov vzduchu 1 x/mesiac; 6. bezpečnostné rohožeFrekvencia: požadujeme výmenu bezpečnostných rohoží 2 x/mesiac v 14 dňovom cykle; Presné umiestnenie dávkovačov a rohoží v budovi bude zo strany objednávateľa poskytnuté dodávateľovi po uzavretí zmluvy.

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Dávkovač na papierové utierky, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 17; Technické vlastnosti: Dávkovač na mydlo, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 22; Technické vlastnosti: Dávkovač na toaletný papier, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 18; Technické vlastnosti: Lady kôš, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 11; Technické vlastnosti: Automatický osviežovač vzduchu, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: Bezpečnostné rohože (85x150 cm), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
CWS-boco Slovensko, s.r.o. 2 3 610,80 20% EUR 8. Február 2017 130825

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.