na konzumáciu
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné z býka stehno bez kosti z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1600; Technické vlastnosti: Hovädzie plece z býka bez kosti, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Hovädzí krk z býka bez kosti, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Hovädzí výrez 90/10 chudý výrez zo stehna 90/10, čerstvý, chladený medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti močing z býka -močing, kližka bez kosti z býka, kuchynská úprava, tuk max. 5%, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Hovädzie predné s kosťou z býka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka z býka - vysoká roštenka bez kosti z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Hovädzia sviečková z býka - sviečková bez kosti z býka 2+ kg, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková zo stehna z býka - falošná sviečková zo stehna z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková z pleca z býka - falošná sviečková z pleca z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Hovädzie kosti riedke z býka - kosti z býka, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Hovädzie kosti špikové z býka-kosti z býka - špikové, rezané, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 6 | 15 325,45 | 10% | EUR | 24. Január 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.