Obstarávanie

Dodávka mäsa a mäsových výrobkov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Úrad vlády Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
65 218,68
Konečná suma(Bez DPH):
31 798,60
Zaplatené:
48.75%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15000000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
celok
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Zabezpečenie dodávky mäsa a mäsových výrobkov podľa potrieb objednávateľa, vrátane dopravy a vyloženia na miesto dodania a podľa platných noriem. ; Rámcová dohoda na plnenie predmetu zákazky na obdobie šiestich (6) mesiacov.; Odplatné dodanie potravín v súlade so zákonom č.152/1995 Z.z. o potravinách v znení neskorších predpisov a súvisiacimi právnymi predpismi.; Plnenie predmetu zákazky sa uskutoční na šiestich odberných miestach v rámci celej Slovenskej republiky: Bratislava 2x, Banská Bystrica, Poprad, Košice a Trenčianske Teplice.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: 1. Bavorské koleno , Hodnota / charakteristika: údené koleno bez kosti; Technické vlastnosti: 2. Bažant mrazený , Hodnota / charakteristika: divý v celku, bez kože, pitvaný, hlboko zmrazený; Technické vlastnosti: 3. Bravčové koleno údené , Hodnota / charakteristika: tradične údené bravčové koleno s kosťou min. 90%, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E250, stabilizátor E450, E451, zahusťovadlo E407 a E415, dextróza, živočíšne (bravčové) bielkoviny, ; Technické vlastnosti: Bravčové koleno údené -pokračovanie textu , Hodnota / charakteristika: energia:897/216 kJ/kcal, tuky: 16,99g, z toho nasýtené mastné kyseliny:6,13 g; sacharidy: menej ako 1,00g; z toho cukry: menej ako 0,20 g; bielkoviny:15,80g; soľ: 1,75g; antioxidant E300, ; Technické vlastnosti: Bravčové koleno údené -pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: zvýrazňovač chuti E 621; Technické vlastnosti: 4. Bravčová panenka údená , Hodnota / charakteristika: tradične údené, bravčová sviečková 90%, pitná voda, jedlá soľ, dextróza, bravčová bielkovina, emulgátor E451, E452, škrob, zahusťovadlo E407a, E410, E415, stimulátor chuti E621, antioxidant E316; Technické vlastnosti: Bravčová panenka údená - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: dymová aróma, konzervačná látka E250, môže obsahovať sóju; Technické vlastnosti: 5. Bravčová krkovička bez kosti , Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava, bez kosti, orez kg, balenie: ochranná atmosféra, cca 2kg, chladené; Technické vlastnosti: 6. Bravčová krkovička s kosťou , Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava, chladená; Technické vlastnosti: 7. Bravčová krkovička údená , Hodnota / charakteristika: tradične údené, bravčová krkovička údená bez kosti, bravčová 90%, pitná voda, jedlá soľ, dextróza, bravčová bielkovina, emulgátor E451, E452, škrob, zahusťovadlo E407a, E410, E415, ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička údená - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: stimulátor chuti E621, antioxidant E316, dymová aróma, konzervačná látka E250, môže obsahovať sóju; Technické vlastnosti: 8. Bravčová masť , Hodnota / charakteristika: energia3679kJ/895kcal, tuky 99,9g (z toho nasýtené 39g), Sacharidy 0g (z toho cukry 0g), bielkoviny 0g, Soľ 0g; Technické vlastnosti: 9. Bravčová panenka , Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava, bez retiazky, vákuum, DE bravčová panenská sviečková bez retiazky chlad. váž., balenie cca 600 g; Technické vlastnosti: 10. Bravčové karé bez kosti , Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava, bez retiazky, balené v ochrannej atmosfére, chladené; Technické vlastnosti: 11. Bravčové kare s kosťou , Hodnota / charakteristika: s kosťou, balené v ochrannej atmosfére; balenie: cca 3 kg; Technické vlastnosti: 12. Bravčové karé údené , Hodnota / charakteristika: tradične údené, bravčová sviečková 90%, pitná voda, jedlá soľ, dextróza, bravčová bielkovina, emulgátor E451, E452, škrob, zahusťovadlo E407a, E410, E415, stimulátor chuti E621, ; Technické vlastnosti: Bravčové karé údené - pokračovanie textu , Hodnota / charakteristika: antioxidant E316, dymová aróma, konzervačná látka E250, môže obsahovať sóju; Technické vlastnosti: 13. Bravčové koleno , Hodnota / charakteristika: surové zadné s kosťou cca 1kg / ks, chladené voľne ložené, chladené; Technické vlastnosti: 14. Bravčové oškvarky , Hodnota / charakteristika: domáce, energetická hodnota 3293kJ/100g,799kcal/100g, tuky 81,03%, nasýtené mastné kyseliny 29,83%, bielkoviny17,23%, sodík 0%, sacharidy 0%; Technické vlastnosti: 15. Bravčová pečeň , Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava; Technické vlastnosti: 16. Bravčové pliecko , Hodnota / charakteristika: bez kosti, kuchynská úprava, balené v ochrannej atmosfére, zbavené prebytočných častí tuku a krvných zrazenín, chladené; Technické vlastnosti: 17. Bravčové rebierka , Hodnota / charakteristika: krátke rebrá, z karé alebo z boku; Technické vlastnosti: 18. Bravčové stehno bez kosti , Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava, balené v ochrannej atmosfére, chladené; Technické vlastnosti: 19. Bravčové stehno s kosťou , Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava ; Technické vlastnosti: 20. Bravčové stehno bez kosti s kožou , Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava ; Technické vlastnosti: 21. Bravčové stehno s kosťou a bez kože , Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava; Technické vlastnosti: 22. Bravčové údené rebrá , Hodnota / charakteristika: tradične údené konzervant E250. Na 100g produktu je použitých 105g krčných rebierok; balené v ochrannej atmosfére ; Technické vlastnosti: Bravčové údené rebrá - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: MÔŽE OBSAHOVAŤ: vajcia a výrobky z nich, obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich, horčica a výrobky z nej, mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy), sójové ; Technické vlastnosti: 23. Bravčový bôčik s kosťou bez kože , Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava, ručne trhané rebrá, mäsitosť 55%+, balené v ochrannej atmosfére, chladené, balenie cca 3,5- 4,5 kg; Technické vlastnosti: 24. Bravčový bôčik bez kosti a bez kože , Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava, ručne trhané rebrá, mäsitosť 55%+; balenie: cca 3,5–4,5 kg, balené v ochrannej atmosfére, chladené; Technické vlastnosti: 25. Bresaola, Hodnota / charakteristika: hovädzia "šunka" vyrábaná z najjemnejšieho mäsa; trvanlivý sušený tepelne opracovaný mäsový výrobok; hovädzie mäso, jedlá soľ, dextróza, prírodné arómy, konzervanty: E250, E252, hmotnosť: 1,75g; Technické vlastnosti: 26. Debrecínska pečienka , Hodnota / charakteristika: debrecínska pečienka plátky; Technické vlastnosti: 27. Hovädzie držky predvarené , Hodnota / charakteristika: držky hovädzie varené, krájané, predvarené, hlbokozmrazené; Technické vlastnosti: 28. Hovädzie kosti , Hodnota / charakteristika: vákuum, špiková kosť, výška 5cm; Technické vlastnosti: 29. Hovädzia roštenka , Hodnota / charakteristika: vysoká roštenka, kategória iba BÝK, chladená; Technické vlastnosti: 30. Hovädzia roštenka nízka , Hodnota / charakteristika: nízka roštenka, kategória iba BÝK, chladená; Technické vlastnosti: 31. Hovädzia slabina , Hodnota / charakteristika: Flank steak, chladený, steakové vyzreté iba BÝK!; Technické vlastnosti: 32. Hovädzia sviečková , Hodnota / charakteristika: hovädzia sviečková z plemena Charolais, chladené hovädzie mäso výsekové, vákuovo balené. Veľkosť svalu cca 2,7 kg.; Technické vlastnosti: Hovädzia sviečková - pokračovanie textu , Hodnota / charakteristika: Ide o výnimočnú kvalitu sviečkovej z hovädzieho dobytka plemena Charolais. Charolaiský dobytok je mohutné mäsové plemeno dobytka pôvodom z Charolles vo Francúzsku; Technické vlastnosti: 33. Hovädzie predné , Hodnota / charakteristika: hov. predné-krk, bez kosti, chladené, cca 1,5kg - 4kg; Technické vlastnosti: 34. Hovädzie zadné - stehno , Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava, chladené; Technické vlastnosti: 35. Hovädzie stehno orech , Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava, chladené; Technické vlastnosti: 36. Hus , Hodnota / charakteristika: hus s drobkami 4,4 kg; Technické vlastnosti: 37. Husacia masť , Hodnota / charakteristika: energetická hodnota 3641kJ/100g,867kcal/100g, tuky 100%, nasýtené mastné kyseliny 43%, bielkoviny 0%, sodík 0%, sacharidy 0%; Technické vlastnosti: 38. Husacia pečeň , Hodnota / charakteristika: husacia pečeň biela, trieda kvality A; Technické vlastnosti: 39. Jahňací chrbát - karé , Hodnota / charakteristika: bez kosti, kuchynská úprava, vákuum, časť oddelená od podplecia rovným rezom medzi šiestym a siedmym bedrovým stavcom, chladený; Technické vlastnosti: 40. Jahňacie stehno vykostené , Hodnota / charakteristika: bez kosti, kuchynská úprava, vákuum, jahňacie mäso výsekové, chladené; Technické vlastnosti: 41. Danielí chrbát , Hodnota / charakteristika: balenie: cca 0,5 -1 kg, mrazené bez kosti; Technické vlastnosti: 42. Jelení chrbát bez kosti , Hodnota / charakteristika: Jeleň európsky, chrbát bez kosti, kuchynská úprava, vákuum; Technické vlastnosti: 43. Jelenie stehno bez kosti , Hodnota / charakteristika: Jeleň európsky, stehno bez kosti, kuchynská úprava, vákuum; Technické vlastnosti: 44. Kačacie prsia , Hodnota / charakteristika: vákuum, balenie 200g, prsia s kožou bez kosti, hlboko zmrazené; Technické vlastnosti: 45. Kačacie stehno , Hodnota / charakteristika: kalibrované 250g, balenie môže byť v kartóne: 1kg - 10kg; Technické vlastnosti: 46. Kačica bez drobkov/s drobkami , Hodnota / charakteristika: bez drobkov, veľkosť: 3 kg; Technické vlastnosti: 47. Klobása bratislavská , Hodnota / charakteristika: bravčové a hovädzie mäso (87%), slanina, jedlá soľ, koreniny a extrakty korenín, dextróza, hroznový cukor, maltodextrín, cesnak, konzervačná látka E250, antioxidant E315, regulátor kyslosti E575; Technické vlastnosti: Klobása bratislavská - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: zvýrazňovač chuti E621, paprikový extrakt, farbivo E 120; Technické vlastnosti: 48. Klobása čabajská , Hodnota / charakteristika: bravčové mäso, bravčová slanina, jedlá soľ, živočíšna bielkovina bravčová, prírodné koreniny a extrakty korenín, dextróza, sušená zelenina (cesnak), zvýrazňovač chuti E621, antioxidant E300,; Technické vlastnosti: Klobása čabajská - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: dymová aróma, farbivo E120, štartovacia kultúra, konzervačná látka E250. Na 100g hotového výrobku bolo použité 132g mäsa; Technické vlastnosti: 49. Klobása gombasecká , Hodnota / charakteristika: na 100 g hotového výrobku je použité: 70g bravčové mäso, 15 g hovädzie mäso; Technické vlastnosti: 50. Klobása údená , Hodnota / charakteristika: neuvedená špecifikácia; Technické vlastnosti: 51. Klobása stupavská , Hodnota / charakteristika: neuvedená špecifikácia ; Technické vlastnosti: 52. Králik , Hodnota / charakteristika: balenie OA, očistené; Technické vlastnosti: 53. Králičie filé - chrbát bez kosti , Hodnota / charakteristika: balené v ochrannej atmosfére, kuchynská úprava, čistý filet Natur Farm Kralik, chrbát vykostený, chladený 500g; Technické vlastnosti: 54. Kráľovská šunka , Hodnota / charakteristika: bravčové mäso (75%), pitná voda, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), konzervačná látka E250, stabilizátory E450, E451, zahusťovadlá E407a, E407, E415, cukor, dextróza, antioxidanty-E316; Technické vlastnosti: Kráľovská šunka - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: E331, šunková aróma, zvýrazňovač chuti E621. Obsah jedlej soli max. 2,5%, obsah tuku max 5%, obsah gluténu max. 20 mg/kg, obsah čistých svalových bielkovín min.13%, trieda kvality-výberová; Technické vlastnosti: 55. Kuracia pečeň , Hodnota / charakteristika: mrazená, balenie: cca 500 g -1kg; Technické vlastnosti: 56. Kuracie krídla , Hodnota / charakteristika: hlboko zmrazené, vákuovo balené, trieda A; Technické vlastnosti: 57. Kuracie prsia bez kože , Hodnota / charakteristika: balenie: ochranná atmosféra, bez inner filetu, očistené, kaliber, balenie: cca 2 - 5kg, chladené; Technické vlastnosti: 58. Kuracie stehná s kožou , Hodnota / charakteristika: balenie: ochranná atmosféra, očistené, bez kosti s kožou, chladené; Technické vlastnosti: 59. Kuracie stehná bez kože , Hodnota / charakteristika: balenie: ochranná atmosféra, očistené, bez kosti bez kože, chladené; Technické vlastnosti: 60. Kuracie stehno horné bez kosti , Hodnota / charakteristika: balenie: ochranná atmosféra, očistené, 3x3cm, bez kosti a kože, môže byť mrazené, rodinné balenie, trieda kvality A; Technické vlastnosti: 61. Kuracie stehno s kosťou , Hodnota / charakteristika: balenie: ochranná atmosféra, očistené, kaliber od 180g-260g, mrazené; Technické vlastnosti: 62. Kurča , Hodnota / charakteristika: balenie: ochranná atmosféra, očistené, kaliber, hlbokozmrazené, vákuovo balené, bez drobkov; Technické vlastnosti: 63. Lahôdkové karé , Hodnota / charakteristika: údené lahôdkové karé, balenie: cca 2 kg; Technické vlastnosti: 64. Moravské mäso údené , Hodnota / charakteristika: údená krkovička bez kosti, balenie: cca 2 kg; Technické vlastnosti: 65. Morčacie prsia , Hodnota / charakteristika: balenie vákuum, bez inner filetu, očistené, balenie: cca 2 kg, chladené; Technické vlastnosti: 66. Morka bez drobkov , Hodnota / charakteristika: balenie vákuum, bez drobkov, očistené, mrazená, kaliber cca 3 kg; Technické vlastnosti: 67. Párky hydinové , Hodnota / charakteristika: mechanicky separované hydinové mäso 38%, hydinové kože, pitná voda, škrob, jedlá soľ, konzervačné látky (E250, E262), stabilizátory (E450, E451), zahusťovadlo E412, zvýrazňovače chuti (E621, E627,E631; Technické vlastnosti: Párky hydinové - pokračovanie textu , Hodnota / charakteristika: antioxidanty (E300, E301, E315, E330), dextróza, farbivá (E 120, E150c), rastlinný olej, dymová aróma, nosič E551; Technické vlastnosti: 68. Párky jemné , Hodnota / charakteristika: bravčové mäso (53%), pitná voda, bravčové kože, zemiakový škrob, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), bravčová bielkovina, cesnak, aróma, extrakty korenín, konzervačná látka-E250, ; Technické vlastnosti: Párky jemné - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: stabilizátory-E450, E451, E452, E500, zahusťovadlá-E407a, E412, antioxidant-E316, zvýrazňovače chuti-E621, E635, farbivá-E120, 160c, dymová aróma. Obsah tuku max. 20%, obsah jedlej soli max. 2,5%; Technické vlastnosti: Párky jemné - pokračovanie textu , Hodnota / charakteristika: obsah gluténu max.20 mg/kg; Technické vlastnosti: 69. Párky spišské , Hodnota / charakteristika: bravčové mäso (48 %), hovädzie mäso (21 %), bravčový tuk, bravčové kože, pitná voda, dusitanová soliaca zmes (jedlá soľ, konzervačná látka E 250), paprika mletá sladká, paprika mletá pálivá,; Technické vlastnosti: Párky spišské - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: stabilizátory E450, E451, antioxidant E300; Technické vlastnosti: 70. Párky teľacie , Hodnota / charakteristika: Teľacie mäso (min.40%) a bravčové mäso (min.34%),pitná voda, zemiakový škrob, jedlá soľ, stabilizátory (difosforečnany a trifosforečnany),antioxidant (kyselina L-askorbová),regulátor kyslosti; Technické vlastnosti: Párky teľacie - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: (kyselina citrónová),chemická konzervačná látka (dusitan sodný),látky zvýrazňujúce chuť a vôňu (glutaman sodný),dextróza, korenie, extrakty korenín, farbivo (košenila), obal:kolagénne črevo,; Technické vlastnosti: Párky teľacie - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: maximálny obsah tuku do:29%; bez lepku.; Technické vlastnosti: 71. Párky viedenské , Hodnota / charakteristika: bravčové mäso 30 %, kuracie mechanicky separované mäso 26 %, pitná voda, bravčové kože, sójový proteín, jedlá soľ, modifikovaný kukuričný škrob, regulátor kyslosti E 262, cesnak, stabilizátor E 451,; Technické vlastnosti: Párky viedenské - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: zvýrazňovač chuti E 621, dymová aróma, hroznový cukor, antioxidant E 315, prášok z červenej repy, korenie, prídavné látky E 551, farbivo E 120, koreninový extrakt, zemiakový škrob, ; Technické vlastnosti: Párky viedenské - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: zahusťovadlo E 412, stabilizátor E 466, želírujúca látka E 407a, kyseliny E 330, E 296, konzervačná látka E 250, v hovädzom kolagénovom čreve; Technické vlastnosti: 72. Paštéta husacia , Hodnota / charakteristika: slanina, bravčová pečeň, vývar z mäsa, husacia pečeň (10 % hm.), voda, bravčové kože, bravčové mäso, soliaca zmes (jedlá soľ, stabilizátor E 250), stabilizátory (karobová guma, karagénan, ; Technické vlastnosti: Paštéta husacia - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: chlorid draselný), regulátor kyslosti octan sodný, cukor, koreniace prípravky (koreniny a extrakty korenín,arómy, dextróza, zvýrazňovače chuti E621, E635, jedlá soľ), aróma; Technické vlastnosti: 73. Paštéta kačacia s brus. , Hodnota / charakteristika: neuvedená špecifikácia ; Technické vlastnosti: 74. Pršút , Hodnota / charakteristika: bravčové mäso, solené, nakrájané na plátky, vákuovo balené, konzervanty: E252, E250; Technické vlastnosti: 75. Ryžové jaternice , Hodnota / charakteristika: bravčové mäso (min.45%), ryža (min.25%), jačmenné krúpy, bravčové kože, bravčová krv, pitná voda, jedlá soľ, zmes korenia; Technické vlastnosti: 76. Saláma jemná , Hodnota / charakteristika: chladená, bez gluténu. Zloženie: mechanicky separované hydinové mäso 27%, bravčové mäso 36%, bravčová slanina a kože, koreniace a ostatné prísady, cesnak; Technické vlastnosti: 77. Saláma Malokarpatská alebo ekvivalent , Hodnota / charakteristika: neuvedená špecifikácia ; Technické vlastnosti: 78. Saláma maďarská alebo ekvivalent , Hodnota / charakteristika: neuvedená špecifikácia; Technické vlastnosti: 79. Saláma Nitran alebo ekvivalent , Hodnota / charakteristika: bravčové mäso, bravčová slanina, hovädzie mäso, jedlá soľ, dextróza, vláknina, sušená zelenina, maltodextrín, antioxidant E300, extrakty korenín, aróma, farbivo E120, hemoglobín, štartovacia kultúra, ; Technické vlastnosti: Saláma Nitran alebo ekvivalent - pokračovanie textu , Hodnota / charakteristika: konzervačná látka E250. Na 100g hotového výrobku/ 112g mäsa; Technické vlastnosti: 80. Slanina údená , Hodnota / charakteristika: neuvedená špecifikácia ; Technické vlastnosti: 81. Slanina oravská , Hodnota / charakteristika: bravčový bok bez kosti s kožou 83%, pitná voda, jedlá soľ, škrob, stabilizátor E450, E451, zahusťovadlo E407a, E415, antioxidant E316, regulátor kyslosti E500, konzervačná látka E250; Technické vlastnosti: 82. Sliepka bez drobkov , Hodnota / charakteristika: vákuovo balené, polená, ťažká, bez drobkov; Technické vlastnosti: 83. Srnčie stehno bez kosti , Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava, vákuovo balené, bez kosti, balenie: cca 1,5 - 2kg; Technické vlastnosti: 84. Jahňací chrbát , Hodnota / charakteristika: neuvedená špecifikácia ; Technické vlastnosti: 85. Srnčí chrbát bez kosti , Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava; vákuovo balené; bez kosti; 0,8 - 1,8 kg; Technické vlastnosti: 86. Jelenie stehno bez kosti , Hodnota / charakteristika: neuvedená špecifikácia ; Technické vlastnosti: 87. Králičie filé - chrbát bez kosti , Hodnota / charakteristika: neuvedená špecifikácia ; Technické vlastnosti: 88. Šunka dusená - strojová , Hodnota / charakteristika: bravčové stehno min. 67%, pitná voda, zemiakový škrob, stabilizátor E450, E451, zahusťovadlo E407, E415,; Technické vlastnosti: Šunka dusená - strojová - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: antioxidant E 300, zvýrazňovač chuti E 621, jedlá soľ, konzervačná látka E250, hemoglobín, dextróza; Technické vlastnosti: 89. Šunka hydinová , Hodnota / charakteristika: kuracia prsia (60%), pitná voda, modifikovaný škrob, zemiakový škrob, zahusťovadlo: karagénan, konzervačná látka: dusitan sodný, jedlá sol', sladidlo: dextróza, stabilizátor: difosforečnany,; Technické vlastnosti: Šunka hydinová - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: zvýrazňovač chuti: glutaman sodný, antioxidant: erytorban sodný; Technické vlastnosti: 90. Šunka sedliacka , Hodnota / charakteristika: neuvedená špecifikácia ; Technické vlastnosti: 91. Šunka údená s kosťou , Hodnota / charakteristika: bravčové stehno 97%, jedlá soľ, konzervačná látka (E 250), dextróza; Technické vlastnosti: 92. Teľacia panenka , Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava, vákuum, balenie: cca 1,2kg; mliečne plemeno; Technické vlastnosti: 93. Teľacia stehno , Hodnota / charakteristika: bez kosti, cca 5 kg, hlbokozmrazené, vákuovo balené. Kuchynská úprava, mliečne plemeno; Technické vlastnosti: 94. Teľacie kosti špik , Hodnota / charakteristika: neuvedená špecifikácia ; Technické vlastnosti: 95. Údený hovädzí jazyk , Hodnota / charakteristika: tradične údené hovädzie jazyk 80%, pitná voda, jedlá soľ s jódom max.4%, stabilizátory: E450, E451, zahušťovadlo: E407, antioxidanty: E301, E331, korenie, aroma, farbivo: E120, konzervant: E250

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Bavorské koleno, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 2. Bažant mrazený, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 3. Bravčové koleno údené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 81; Technické vlastnosti: 4. Bravčová panenka údená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 75; Technické vlastnosti: 5. Bravčová krkovička bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 6. Bravčová krkovička s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 7. Bravčová krkovička údená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 63; Technické vlastnosti: 8. Bravčová masť , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 9. Bravčová panenka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 417; Technické vlastnosti: 10. Bravčové karé bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 792; Technické vlastnosti: 11. Bravčové kare s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 12. Bravčové karé údené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: 13. Bravčové koleno , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 42; Technické vlastnosti: 14. Bravčové oškvarky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 15. Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 39; Technické vlastnosti: 16. Bravčové pliecko , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 438; Technické vlastnosti: 17. Bravčové rebierka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 18. Bravčové stehno bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 474; Technické vlastnosti: 19. Bravčové stehno s kosťou , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 45; Technické vlastnosti: 20. Bravčové stehno bez kosti s kožou , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 21. Bravčové stehno s kosťou a bez kože , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 9; Technické vlastnosti: 22. Bravčové údené rebrá , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 23. Bravčový bôčik s kosťou bez kože , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 24. Bravčový bôčik bez kosti a bez kože , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 117; Technické vlastnosti: 25. Bresaola , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27; Technické vlastnosti: 26. Debrecínska pečienka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 21; Technické vlastnosti: 27. Hovädzie držky predvarené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 51; Technické vlastnosti: 28. Hovädzie kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 516; Technické vlastnosti: 29. Hovädzia roštenka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 351; Technické vlastnosti: 30. Hovädzia roštenka nízka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 33; Technické vlastnosti: 31. Hovädzia slabina , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 18; Technické vlastnosti: 32. Hovädzia sviečková , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 93; Technické vlastnosti: 33. Hovädzie predné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 9; Technické vlastnosti: 34. Hovädzie zadné - stehno , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 966; Technické vlastnosti: 35. Hovädzie stehno orech , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 9; Technické vlastnosti: 36. Hus , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 9; Technické vlastnosti: 37. Husacia masť , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: 38. Husacia pečeň , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 39. Jahňací chrbát - karé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 40. Jahňacie stehno vykostené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 41. Danielí chrbát, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 9; Technické vlastnosti: 42. Jelení chrbát bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 66; Technické vlastnosti: 43. Jelenie stehno bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 219; Technické vlastnosti: 44. Kačacie prsia , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 162; Technické vlastnosti: 45. Kačacie stehno , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 46. Kačica bez drobkov/s drobkami , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 21; Technické vlastnosti: 47. Klobása bratislavská , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: 48. Klobása čabajská , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 49. Klobása gombasecká , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 141; Technické vlastnosti: 50. Klobása údená , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 72; Technické vlastnosti: 51. Klobása stupavská , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 72; Technické vlastnosti: 52. Králik , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 9; Technické vlastnosti: 53. Králičie filé - chrbát bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 54. Kráľovská šunka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 39; Technické vlastnosti: 55. Kuracia pečeň , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 9; Technické vlastnosti: 56. Kuracie krídla , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: 57. Kuracie prsia bez kože , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1251; Technické vlastnosti: 58. Kuracie stehná s kožou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 534; Technické vlastnosti: 59. Kuracie stehná bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 24; Technické vlastnosti: 60. Kuracie stehno horné bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 24; Technické vlastnosti: 61. Kuracie stehno s kosťou , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 117; Technické vlastnosti: 62. Kurča , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 63. Lahôdkové karé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 64. Moravské mäso údené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 186; Technické vlastnosti: 65. Morčacie prsia , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 186; Technické vlastnosti: 66. Morka bez drobkov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 67. Párky hydinové , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 68. Párky jemné , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 69. Párky spišské , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 102; Technické vlastnosti: 70. Párky teľacie , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 71. Parky viedenské , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 51; Technické vlastnosti: 72. Paštéta husacia , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 73. Paštéta kačacia s brus., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 74. Pršút , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 45; Technické vlastnosti: 75. Ryžové jaternice , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: 76. Saláma jemná , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 24; Technické vlastnosti: 77. Saláma Malokarpatská alebo ekvivalent, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 9; Technické vlastnosti: 78. Saláma maďarská , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: 79. Saláma Nitran alebo ekvivalent, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 80. Slanina údená , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 51; Technické vlastnosti: 81. Slanina oravská , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 102; Technické vlastnosti: 82. Sliepka bez drobkov , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 201; Technické vlastnosti: 83. Srnčie stehno bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 78; Technické vlastnosti: 84. Jahňací chrbát, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 85. Srnčí chrbát bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 86. Jelenie stehno bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 66; Technické vlastnosti: 87. Králičie filé - chrbát bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 9; Technické vlastnosti: 88. Šunka dusená - strojová , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 417; Technické vlastnosti: 89. Šunka hydinová , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: 90. Šunka sedliacka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: 91. Šunka údená s kosťou , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 81; Technické vlastnosti: 92. Teľacia panenka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 33; Technické vlastnosti: 93. Teľacie stehno , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 94. Teľacie kosti špik, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 95. Údený hovädzí jazyk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
METRO Cash & Carry SR s. r. o. 2 38 158,33 20% EUR 23. Január 2017 129850

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.