Obstarávanie

Dodávka rýb, produktov vodného prostredia a morských plodov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Úrad vlády Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
22 414,00
Konečná suma(Bez DPH):
15 555,00
Zaplatené:
69.39%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
03310000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
celok
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Zabezpečenie dodávky rýb, produktov vodného prostredia a morských plodov podľa potrieb objednávateľa, vrátane dopravy a vyloženia na miesto dodania a podľa platných noriem.; Rámcová dohoda na plnenie predmetu zákazky na obdobie dvanástich (12) mesiacov.; Odplatné dodanie potravín v súlade so zákonom č.152/1995 Z.z. o potravinách v znení neskorších predpisov a súvisiacimi právnymi predpismi.; Plnenie predmetu zákazky sa uskutoční na šiestich odberných miestach v rámci celej Slovenskej republiky: Bratislava 2x, Banská Bystrica, Poprad, Košice a Trenčianske Teplice.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: 1. Kalamáre mrazené , Hodnota / charakteristika: veľkosť 6/12; Technické vlastnosti: 2. Kapor pitvaný , Hodnota / charakteristika: od dodania max 24hod., kapor rybničný, pitvaný,(Cyprinus carpio), produkt akvakultúry; 2-4 kg/ks ; Technické vlastnosti: 3. Kaviár , Hodnota / charakteristika: nepravý kaviár z lososa; Technické vlastnosti: 4. Krevety celé , Hodnota / charakteristika: celé nevylúpané; Technické vlastnosti: 5. Krevety koktailové , Hodnota / charakteristika: farmované Bangladéš, obsah: soľ, 20% voda, stabilizátor E45,451,452, farbivo E160C, antioxidant E223, predvarené, vylúpané; Technické vlastnosti: 6. Krevety grónske obrie , Hodnota / charakteristika: celé, surové, zloženie: pitná voda, stabilizátor E450, E451; Technické vlastnosti: 7. Losos filety , Hodnota / charakteristika: losos obyčajný filet trim D s odstránením šupín FAO27, Losos gorbuša - Oncorhynchus gorbuscha, lovná oblasť: FAO 67, Tichý oceán, hlbokozmrazený; Technické vlastnosti: 8. Losos údený pravý , Hodnota / charakteristika: losos (Salmo Salar), jedlá soľ max. 5%, regulátory kyslosti E261, E326; Technické vlastnosti: 9. Losos v celku , Hodnota / charakteristika: losos obyčajný, kvalita suprerior FAO27, pitvaný; Technické vlastnosti: 10. Losos vo vlastnej šťave nepravý , Hodnota / charakteristika: mäso z treskovitých rýb, rastlinný repkový olej, jedlá soľ, dextróza, regulátory kyslosti (E296, E330, E334, E335, E337), dymová aróma, farbivá (E124, E110), antioxidant E300; Technické vlastnosti: 11. Maslová ryba , Hodnota / charakteristika: Butterfish (maslová ryba) - Lepidocybium flavobrunneum, maslová ryba - filet, hlbokozmrazený; lovná oblasť: Tichý oceán FAO 71; balenie 2-3kg; Technické vlastnosti: 12. Matjesové filety , Hodnota / charakteristika: balenie cca 1 kg; Technické vlastnosti: 13. Ostriež Nílsky , Hodnota / charakteristika: filety mrazené, veľkosť 200-500g; Technické vlastnosti: 14. Pstruh lososovitý , Hodnota / charakteristika: pitvaný, celý; 1,5-2,5 kg/ks; Technické vlastnosti: 15. Pstruh pitvaný , Hodnota / charakteristika: chovaný pstruh, od dodania starý max 24 hod.; Technické vlastnosti: 16. Pstruh údený , Hodnota / charakteristika: rezy zo pstruha dúhového /Oncorhynchus mykiss/, soľ, dym; balené v ochrannej atmosfére; zloženie omáčky:strúhaný chren, smotana 22%, brusnice 12% , rastlinné tuky – stužené, jablká, dextróza; Technické vlastnosti: Pstruh údený - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: rastlinné oleje – stužené /obsahuje sóju/, vínny ocot, cukor, extrakt z bazy, slepačie vajcia, zahusťovadlo: xantánová a guarová guma, pektin, stabilizátor: sorbit, soľ; Technické vlastnosti: Pstruh údený - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: okysľujúci prostriedok: kyselina citrónová, antioxidačný, prostriedok: E223, hmotnosť/objem: 100g; Technické vlastnosti: 17. Ruské sardinky , Hodnota / charakteristika: chladené, marinované v sladkokyslom náleve; Technické vlastnosti: 18. Ryba treska , Hodnota / charakteristika: filety, bez pridanej vody a chemických prísad, 100% mäso; Technické vlastnosti: 19. Ryba treska tmavá filet , Hodnota / charakteristika: filety s tresky bez kože, bez pridanej vody; Technické vlastnosti: 20. Rybie filé , Hodnota / charakteristika: filety, bez pridanej vody a chemických prísad, 100% mäso; Technické vlastnosti: 21. Sardelové očká , Hodnota / charakteristika: v oleji; Technické vlastnosti: 22. Sardinky v oleji, Hodnota / charakteristika: v oleji; Technické vlastnosti: 23. Sardinky v tomate, Hodnota / charakteristika: v paradajkovom náleve; Technické vlastnosti: 24. Sumec pitvaný , Hodnota / charakteristika: chovaný sumec, od dodania starý max 24hod.; Technické vlastnosti: 25. Treska škvrnitá , Hodnota / charakteristika: porcia cca 100g, bez kosti, bez kože, bez prísad, mrazená ; Technické vlastnosti: 26. Tuniak v olivovom oleji , Hodnota / charakteristika: tuniak kúsky; Technické vlastnosti: 27. Tuniak vo vlastnej šťave , Hodnota / charakteristika: tuniak kúsky; Technické vlastnosti: 28. Terina rybacia , Hodnota / charakteristika: neuvedená špecifikácia; Technické vlastnosti: 29. Tresčia pečeň , Hodnota / charakteristika: neuvedená špecifikácia; Technické vlastnosti: 30. Tuniak - filety , Hodnota / charakteristika: Tuniak žltoplutvý (Yellowfin tuna) - Thunnus albacares, ulovené v mori, oblasť odlovu východný Indický oceán FAO 57, balenie: fileta Natural; 1 až 3 kg; Technické vlastnosti: 31. Zavináče , Hodnota / charakteristika: v náleve s cibuľou; Technické vlastnosti: 32. Zubáč pitvaný , Hodnota / charakteristika: zubáč chladený, lovený z braktických vôd. Kaliber: 0,8-1,2 kg/ks; Technické vlastnosti: 33. Pangas filety , Hodnota / charakteristika: mrazené bez kože, bez pridanej vody; Technické vlastnosti: 34. Morské riasy , Hodnota / charakteristika: neuvedená špecifikácia

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Kalamáre mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: 2. Kapor pitvaný , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: 3. Kaviár, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 29; Technické vlastnosti: 4. Krevety celé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: 5. Krevety koktailové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: 6. Krevety grónske obrie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: 7. Losos filety, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 684; Technické vlastnosti: 8. Losos údený pravý, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 101; Technické vlastnosti: 9. Losos v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 58; Technické vlastnosti: 10. Losos vo vlastnej šťave , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: 11. Maslová ryba, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 36; Technické vlastnosti: 12. Matjesové filety, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: 13. Ostriež Nílsky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: 14. Pstruh lososovitý, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 22; Technické vlastnosti: 15. Pstruh pitvaný, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 166; Technické vlastnosti: 16. Pstruh údený , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 22; Technické vlastnosti: 17. Ruské sardinky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 22; Technické vlastnosti: 18. Ryba treska, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 44; Technické vlastnosti: 19. Ryba treska tmavá filet, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 29; Technické vlastnosti: 20. Rybie filé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 188; Technické vlastnosti: 21. Sardelové očká, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 202; Technické vlastnosti: 22. Sardinky v oleji , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: 23. Sardinky v tomate , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: 24. Sumec pitvaný, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: 25. Treska škvrnitá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: 26. Tuniak v olivovom oleji, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 195; Technické vlastnosti: 27. Tuniak vo vlastnej šťave, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 29; Technické vlastnosti: 28. Terina rybacia , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 22; Technické vlastnosti: 29. Tresčia pečeň , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: 30. Tuniak - filet, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: 31. Zavináče v náleve s cibuľou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: 32. Zubáč pitvaný, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 123; Technické vlastnosti: 33. Pangas filety, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 44; Technické vlastnosti: 34. Morské riasy , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Ing. Michal Gögh - PROJEKT-MARKET 1 18 666,00 20% EUR 5. Január 2017 129241

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.