na príprava
Technické vlastnosti: HOKI filety s kožou GASTRO, kuch. úprava, bez glazúry, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2100; Technické vlastnosti: Fillet DeLux Losos s horčicou a medom, 110 g GASTRO, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1100; Technické vlastnosti: Filety z Lososa atlantického, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Surimi tyčinky, 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Rybie prsty 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: Losos porcie bez kože (10% glazúra), 140-160 g, IQF, GASTRO, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: Pangasius filety (A kvalita, 5 % glazúra) GASTRO 5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 900; Technické vlastnosti: Filé z treskovitých rýb, porcie Gastro, bez glazúry 150g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 450; Technické vlastnosti: Tuniak steak, 150-200 g, IQF, cca 1kg bal., bez glazúry, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Treska pacifická "loins" (10% glazúra), porcie 140-160 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Žralok steaky (10% glazúra), IQF, GASTRO, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Losos pravý - plátky Exklusiv, 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Pstruh celý (10% glazúra), 250-350 g, IQF, GASTRO, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 450; Technické vlastnosti: Nórsky losos atlantický medailónky (100g), 10% glazúra, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Aljašská treska filety bez kože 110 -180 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Hydinový hamburger 65 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: Bravčový hamburger 65 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička marinovaná 120 g mrazené OA,bravčový krk bez kosti kuchynská úprava - rezne, kalibrované 120 g, marinované, samostatne mrazené kusy I.Q.F. kvalita, mrazené - 18 C , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1500
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
FEGA FROST, s.r.o. | 3 | 37 750,00 | 20% | EUR | 3. Január 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.