Obstarávanie

SYRY


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave, Jesseniova lekárska fakulta Martin
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
59 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15542200-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Počet uzavretých zmlúv:
0

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

syr Eidamského typu 45-52% neúdený; tvrdý lisovaný syr z kravského mlieka s prírodnou kôrou, neúdený. Balenie 1-5kg; Celkové množstvo: 6000kg; syr Eidamského typu 45-52% údený; tvrdý lisovaný syr z kravského mlieka s prírodnou kôrou, údený. Balenie 1-5kg; Celkové množstvo: 200kg; syr typu Fetta 100 - 250g bal; biely zrejúci syr bez kôry, konzervovaný v náleve, krehký, slano - kyslej chuti. Vyrobený z pasterizovaného ovčieho mlieka alebo z ovčieho aj kozieho mlieka(obsah kozieho nesmie presiahnuť 30%). Max. obsah vody 56%, minimálny obsah tuku v sušine 43%; Celkové množstvo: 20kg; syr typu Fetta 1 - 2 kg; biely zrejúci syr bez kôry, konzervovaný v náleve, krehký, slano - kyslej chuti. Vyrobený z pasterizovaného ovčieho mlieka alebo z ovčieho aj kozieho mlieka(obsah kozieho nesmie presiahnuť 30%). Max. obsah vody 56%, minimálny obsah tuku v sušine 43%; Celkové množstvo: 250kg; syr s bielou plesňou (Hermelín alebo Camembert) bal. 120g; mäkký zrejúci plnotučný syr kruhového vzhľadu s bielou ušľachtilou plesňou na povrchu, vyrábaný z kravského mlieka. Vnútorná hmota syra je rovnomerne zrelá, bez kriedovosti v strede. Obsah sušiny najmenej 46%, obsah tuku v sušine najmenej 50%. Balenie 120g, napríklad Hermelín alebo Camembert; Celkové množstvo: 30 000kg; syr typu Gouda 40-52 %; Syr z pasterizovaného kravského mlieka. Syr je mäkký a pružný, so syrovo-žltou vnútornou hmotou, obsah tuku 40-52%, neúdený. Balenie 1-5 kg; Celkové množstvo: 120kg; syr s modrou plesňou (Niva alebo Rival, resp. ekvivalent); polomäkký zrejúci syr s ušľachtilou modrou plesňou vo vnútri hmoty z kravského mlieka, v reze s mramorovým porastom svetlej až tmavozelenej ušľachtilej plesne, chuť slaná, výrazná pikantná príchuť plesne. Obsah tuku najmenej 50%. Balenie 1-5kg. Napríklad Niva alebo Rival; Celkové množstvo: 1500kg; syr tofu biely údený, bal. 1-5kg; výrobok zo sójových bôbov, tvrdý, neochutený, údený. Vákuovo balený, bal. 1-5kg; Celkové množstvo: 800kg; syr tofu biely neúdený, bal. 1-5kg; výrobok zo sójových bôbov, tvrdý, neochutený, neúdený. Vákuovo balený, bal. 1-5kg; Celkové množstvo: 300kg; syr typu Čedar 45 - 48% bal. 200 - 1000g; tvrdý syr z pasterizovaného kravského mlieka s hladkou a dosť tvrdou štruktúrou. Balenie 200-1000g; Celkové množstvo: 100kg; syr typu parmezán - veľmi tvrdý, varený, lisovaný syr s prírodnou kôrou z pasterizovaného kravského mlieka (kombinácia plnotučného a odtučneného), slamovožltej farby s krehkou zrnitou a štiepateľnou štruktúrou. Obsah tuku v sušine 28-32%. Balenie 200-1000g; Celkové množstvo: 200kg; syr tavený typu Lunex - roztierateľný, 48%, bal. 140 - 1000g - syr tavený, roztierateľný v zmysle požiadaviek Potravinového kódexu SR, obsah tuku v sušine min. 45%. Napríklad Lunex, Karička, Syrokrém; Celkové množstvo: 250kg; slovenský pološtiepok; polotvrdý, polotučný, parený, nezrejúci údený syr z ovčieho mlieka alebo zmesi ovčieho a kravského mlieka alebo z kravského mlieka. Sušina min. 48% hmotnosti, tuk v sušine min. 38% hmotnosti. Tvar elipsyy zo spodnej strany rovný, z vrchnej zaoblený, zdobený ornamentikou. Farba je na povrchu zlatožltá až zlatohnedá po údení, vo vnútri biela až maslovožltá, konzistencia celistvá, pevnejšia, mierne lomivá, na reze sa pripúšťajú menšie trhlinky a dutinky. vákuovo balený 130-150g; Celkové množstvo: 200kg; slovenský oštiepok; polotvrdý, polotučný, parený, nezrejúci údený syr z ovčieho mlieka alebo zmesi ovčieho a kravského mlieka alebo z kravského mlieka. Sušina min. 48% hmotnosti, tuk v sušine min. 38% hmotnosti. Farba je na povrchu zlatožltá až zlatohnedá po údení, vo vnútri biela až maslovožltá, konzistencia celistvá, pevnejšia, mierne lomivá, na reze sa pripúšťajú menšie trhlinky a dutinky. Tvar oválny, hmotnosť 800-1000 g; Celkové množstvo: 300kg; slovenská parenica; parený jemne údený syr na povrchu žltý až hnedý po údení, vnútri biely až maslovožltý, priemer 6-8 cm, výška 5-8 cm. Zvláknená štruktúra syroviny. Minimálny obsah sušiny 53% a tuku v sušine 50%, NaCl max 3%. Vyrobené z čerstvo nadojeného surového neupraveného ovčieho mlieka alebo zmesi čerstvého surového neupraveného ovčieho a čerstvého surového neupraveného kravského mlieka, s podielom ovčieho mlieka min. 50%. Jednotlivo balené, hmotnosť 450-500g; Celkové množstvo: 50kg; ovčí hrudkový syr - salašnícky; vyrobený z čerstvého surového ovčieho mlieka, údený, sušina najmenej 40 hmotnostných %, tuk v sušine najmenej 50 hmotnostných %. NaCl max. 25 000 mg/kg, kyslosť - hodnota pH 5,2-4,9, farba je na reze nažltlá až žltá, na povrchu nahnedlá až slabogaštanová, konzistencia pevná a tuhá, povrch suchý, neporušený, čistý, mierne okôrený, môže mať malé škvrny po dyme bez dechtových usadenín. Balenie 0,5-5 kg; Celkové množstvo: 60kg; syr typu Mozzarella; čerstvý, formovaný, nezrejúci a mäkký syr s mliečnym kvasením, neúdený. Zloženie: kravské alebo byvolie mlieko, (príp. ich kombinácia), jedlá soľ, prírodné syridlo, živé mliečne kultúry. Balený v ochrannej atmosfére v mierne slanom náleve (zloženého z vody a jedlej soli), ktorý je v priamom kontakte s výrobkom. Hmotnosť pevnej potraviny 100g-150g; Celkové množstvo: 200kg ; syr typu Ementál; prírodný zrejúci polotvrdý plnotučný syr z kravského mlieka, s dutinami, resp. okami, tuk v sušine minimálne 45%. Balenie 1-5kg; Celkové množstvo: 300kg; syr typu Ementál údený; prírodný zrejúci polotvrdý plnotučný syr z kravského mlieka, s dutinami, resp. okami, údený, tuk v sušine minimálne 45%. Balenie 1-5kg; Celkové množstvo: 200kg; syr typu Cottage Cheese; čerstvý, nezrejúci, hrudkovitý syr, bez príchute. Zloženie: mlieko, smotana, mliečne kulktúry, jedlá soľ. Tuk min. 4%, balenie 150-250g; Celkové množstvo: 50kg; syr typu Mascarpone; čerstvý, krémový, prírodný, nezrejúci, mäkký, vysokotučný syr. Vyrobený z vysokotučnej smotany. Tuk v sušine min. 80%; Celkové množstvo: 100kg; syr typu Ricotta; čerstvý, polotučný, srvátkový syr, tuk v sušine min. 40%. Balenie 200-500g; Celkové množstvo: 50kg; syr kozí; mäkký zrejúci plnotučný syr z pasterizovaného kozieho mlieka s bielou ušľachtilou plesňou na povrchu, balenie 150-200g, tuk v sušine min. 45%, sušina min. 44%; Celkové množstvo: 50kg

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac dolárov mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.

Prihlás sa cez Patreon

Podporte UVOstat pre dobrý pocit, prémiové funkcie a všetko bez reklám.

Become a patron button@2x
×