Obstarávanie

Kancelársky nábytok


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Základná škola Májové námestie 1, Prešov
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
900,00
Konečná suma(Bez DPH):
485,83
Zaplatené:
53.98%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39130000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
komplet
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Nakupovaný nábytok bude slúžiť kancelárie; Ak nie je niekde uvedené inak, všetky rozmery nábytkov uvedené v milimetroch, prípadne v centimetroch, v tvare šírka x hĺbka x výška, majú toleranciu ±5%, avšak v najdlhšom rozmere ho nesmú prekročiť.; Ak je niekde pri rozmere uvedená priamo tolerancia jedného z nich, platí táto.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: 1. Rokovacia stolička Samba ARM alebo ekvivalent, chróm, materiál: Eko koža, farba béžová, viď príloha č. 1, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 2. Skriňa 2-dverová NS 5 80 01 alebo ekvivalent, farba čerešňa. Laminovaná drevotrieska 18 mm, hrany ABS 2 mm, rektifikačné nôžky čiernej farby. Pevné uchytenie políc. Počet políc: 4. Chrbát skrine 3mm pohľadové dosky HDF. Úchytky na dvierkach: kovové., Hodnota / charakteristika: 80x185x42; Technické vlastnosti: 3.Skriňa 2-dverová NS 58003 alebo ekvivalent, dvierka sú v dolnej časti skrine s 1 policou, 2 police sú otvorené, farba čerešňa. Laminovaná drevotrieska 18 mm, hrany ABS 2 mm, rektifikačné nôžky čiernej farby. Pevné uchytenie políc. . Chrbát skrine 3mm pohľadové dosky HDF. Úchytky na dvierkach: kovové., Hodnota / charakteristika: 80x185x42; Technické vlastnosti: 4.Skriňa 2-dverová NS58004 alebo ekvivalent, dvierka sú v dolnej časti skrine s 2 policami, 1 polica je otvorená , farba čerešňa.Laminovaná drevotrieska 18 mm, hrany ABS 2 mm, rektifikačné nôžky čiernej farby. Pevné uchytenie políc. . Chrbát skrine 3mm pohľadové dosky HDF. Úchytky na dvierkach: kovové, Hodnota / charakteristika: 80x185x42; Technické vlastnosti: 5. Skriňa 2-dverová nízka N38001 alebo ekvivalent, počet políc: 2. Laminovaná drevotrieska 18 mm, hrany ABS 2 mm, rektifikačné nôžky čiernej farby. Pevné uchytenie políc. . Chrbát skrine 3mm pohľadové dosky HDF. Úchytky na dvierkach: kovové, Hodnota / charakteristika: 80x111x42; Technické vlastnosti: 6. Skriňa 2-dverová nízka N38002 alebo ekvivalent, dvierka sú v dolnej časti skrine s 1 policou. Horná časť skrinky je otvorená. Laminovaná drevotrieska 18 mm, hrany ABS 2 mm, rektifikačné nôžky čiernej farby. Pevné uchytenie políc. Chrbát skrine 3mm pohľadové dosky HDF. Úchytky na dvierkach: kovové, Hodnota / charakteristika: 80x111x42

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1.Rokovacia stolička Samba alebo ekvivalent, chróm, materiál: Eko koža, farba béžová, v kombinácii s drevom: čerešňa, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2.Skriňa 2-dverová NS 58001 alebo ekvivalent, vo vnútri 1 polica a tyč na vešanie, farba čerešňa, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 3.Skriňa 2-dverová NS 58003 alebo ekvivalent, dvierka sú v dolnej časti skrine s 1 policou, 2 police sú otvorené, farba čerešňa, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 4.Skriňa 2-dverová NS58004 alebo ekvivalent, dvierka sú v dolnej časti skrine s 2 policami, 1 polica je otvorená , farba čerešňa, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 5. Skriňa 2-dverová nízka N38001 alebo ekvivalent, počet políc: 2, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 6. Skriňa 2-dverová nízka N38002 alebo ekvivalent, dvierka sú v dolnej časti skrine s 1 policou. Horná časť skrinky je otvorená., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Daffer spol. s r.o. 3 583,00 20% EUR 19. December 2016 128467

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.