Obstarávanie

Pracie, čistiace, dezinfekčné potreby a pomôcky na upratovanie (PO)


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Katolícka univerzita v Ružomberku
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
416,00
Konečná suma(Bez DPH):
330,60
Zaplatené:
79.47%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39830000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
súbor
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Potreby a pomôcky na upratovanie, čistenie a dezinfekciu veľkokapacitných administratívnych a spoločenských priestorov.

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Antibakteriálne, parfemované tekuté mydlo na ruky so zvlhčujúcim, zvláčňujúcim účinkom, dermatologicky testované s neutrálnym Ph. Ekonomické balenie 5l/bal., Jednotka: bal., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: Antistatický sprej proti prachu na nábytok, vytvára lesk bez šmúh, odstraňuje prach z kovov, dreva, skla, 250 ml/ks, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Antistatický sprej proti prachu na PC a monitory, 250 ml/ks, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Handra na umývanie podláh, tkaná, zloženie zmes bavlny a iných vlákien, rozmer min. 80x60cm, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Hydroxid sódny, 1000 g/ks, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Krém na ruky s obsahom účinných, hojivých, regeneračných látok, 100 ml/ks, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Latexové rukavice č. 8 (M)/pár, Jednotka: pár, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7; Technické vlastnosti: Metla s jemnými štetinami s násadou (min. 120 cm) na zametanie veľkých plôch vrátane plôch s členitým povrchom, pracovná šírka min. 40 cm, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Osviežovač vzduchu v spreji so sviežou vôňou, min. 250 ml/ks , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: PE vrece na odpad 75x110, pevnosť min. 40mi, 25ks/rolka, Jednotka: rolka, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: PE vrecia na odpad 60x80, odolné proti roztrhnutiu a úniku tekutín, 50 ks/rolka, Jednotka: rolka, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Saponátový prípravok s výraznou penivosťou a veľmi dobrou čistiacou účinnosťou vhodný na umývanie podláh, dlaždíc, schodov, drevených povrchov a pod., pH 7, Ekonomické balenie 5l/bal., Jednotka: bal., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: Tablety do pisoárov - čistiaci a dezinfekčný prípravok, ktorý zabraňuje tvorbe usadenín, vodného a močového kameňa, slúži k prevoňaniu priestoru toaliet. Balenie min. 1 kg/ks, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Toaletný papier 2 vrstvový, 68m útržkový, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 480; Technické vlastnosti: Utierka "švédska" veľká, mikrofázové vlákno, rozmer 40x40cm, vysoká savosť, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Vysoko účinný koncentrovaný tekutý prípravok na dezinfekciu WC s obsahom chloranu sódneho a hydroxidu sódneho s vysokou účinnosťou voči širokému spektru mikroorganizmov nezávisle od tvrdosti vody. Ekomonické balenie 5l/ks, (SAVO alebo ekvivalent), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
VICOM s.r.o. 1 396,73 20% EUR 15. December 2016 128153

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.