Organizačno-technické zabezpečenie alebo poskytnutie služieb a všetkých služieb súvisiacich so zabezpečením medzinárodnej odbornej konferencie, ktorá sa uskutoční 2. až 6. mája 2017; Konferencia je prvým podujatím v rámci Vplyvu globálnych zmien na životné prostredie, zdravie ľudí a zvierat, ktorým chceme zviditeľniť prioritné témy v danej oblasti.; Samotná konferencia sa uskutoční dňa 3. a 4. mája 2017 celý deň. Počas konferencie je potrebné zabezpečiť plynulý chod a časový harmonogram akcie na základe nižšie špecifikovaných požiadaviek.; Konferencie sa zúčastní celkovo 150 účastníkov.; Konferencia sa uskutoční v oblasti Košice, min. 4* hotel umiestnený v mestskej časti Staré mestomax. vo vzdialenosti 10 minút pešej chôdze (podľa google maps) od Hlavnej ulice; Zabezpečenie stravovania, ubytovania a uskutočnenie konferencie v jednom hoteli
Technické vlastnosti: 1. Ubytovanie, Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: Ubytovanie s miestnym poplatkom a bufetovými raňajkami pre 10 účastníkov konferencie v jednolôžkových izbách na 4 noci, t.j. v dňoch 2.5.2017 až 6.5.2017 vrátane raňajok. Ubytovaní hostia majú v cene ubytovania možnosť vstupu do wellness centra a vstup do fitness centra., Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2. 2.5.2017, Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: Prenájom reprezentatívneho priestoru slúžiaceho na poskytovanie večere „welcome drink“ pre 30 osôb, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Welcome drink pre 30 osôb , Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Catering formou studených bufetových stolov pre 30 osôb (na osobu: 460g predjedlá a 80g dezerty), Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Nápoje počas večera pre 50 osôb (na osobu: 0,5l minerálka, 0,20l ochutený nápoj, káva), Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 3. 3.5.2017 , Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: 3.1. Prenájom priestorov, Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: Konferenčná sála A - samostatná konferenčná sála v čase 9,00- 17,00 hod., kinosedenie pre 150 osôb (minimálne 180m2)a sedenie za predsedníckym stolom 5 osôb. Konferenčná miestnosť musí byť klimatizovaná a mať denné svetlo. , Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Konferenčná sála B - samostatná konferenčná sála v čase 9,00- 17,00 hod., kinosedenie pre 60 osôb(minimálne 80m2) a sedenie za predsedníckym stolom 5 osôb. . Konferenčná miestnosť musí byť klimatizovaná a mať denné svetlo. , Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Konferenčná sála C - samostatná konferenčná sála (minimálne 80m2) v čase 9,00- 17,00 hod., na výstavu posterov. Konferenčná miestnosť musí byť klimatizovaná a mať denné svetlo, Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Salónik A -samostatná miestnosť, sedenie okolo stolov pre .8 osôb (minimálne 10m2) v čase 09:00-17:00 hod., Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Salónik B -samostatná miestnosť, sedenie okolo stolov pre .14 osôb (minimálne 25 m2) v čase 09:00-17:00 hod., Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Priestor pred konferenčnou sálou na registráciu účastníkov, Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Technická miestnosť - uzamykateľná samostatná miestnosť pre organizátorov pre uskladnenie materiálu a iného vybavenia s plochou minimálne 10m2, Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Priestory vyhradené na coffee break , možnosťou vytvorenia stánkov pre vystavovateľov , Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Priestory v blízkosti konferenčnej sály pre vystavovateľov, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Reštauračné priestory –klimatizovaný priestor s kapacitou 150 osôb vyhradený pre poskytovanie občerstvenia počas obedu a večere s priamym prístupom na letnú terasu, vyhradená spoločnosť, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Šatňa - s dozorom počas celej akcie, pre kabáty 150.osôb, vybavené označením vešiakov- lístky alebo kovové žetóny sa odovzdajú účastníkom, Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 3.2. Catering, Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: 1.Coffee break pre 150 účastníkov vo vyhradenom priestore slúžiacom výlučne pre účastníkov konferencie. Na osobu: káva, čaj, 0,5 minerálna voda, 0,20l ovocný džús v balení, 60g slané pečivo, 120g sladké pečivo. (doobeda), Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Obed pre 150 účastníkov uzavretá spoločnosť v reštauračných priestoroch v čase 13:00-14:00 hod. Obed formou 2chodového servírovaného menu. Na osobu: 0,25l polievka(na výber mäsitá alebo bezmäsitá), 360g/150g hlavné jedlo s prílohou(na výber mäsité alebo bezmäsité hlavné jedlo), káva, čaj, 0,5 minerálna voda, 0,20l ovocný džús v balení., Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2.Coffee break pre 150 účastníkov vo vyhradenom priestore slúžiacom výlučne pre účastníkov konferencie. Na osobu: káva, čaj, 0,5 minerálna voda, 0,20l ovocný džús v balení, 60g slané pečivo, 120g sladké pečivo (poobede), Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Galavečera na vysokej reprezentatívnej úrovni formou bufetových stolov v čase 19:00-22:00 hod pre 150 osôb. Klimatizovaný priestor vyhradený len pre účastníkov konferencie s prístupom na letnú terasu. Predjedlo studené misy- mäsité/bezmäsité v hmotnosti 100 g/1 os. Polievka 2 druhy- 1 mäsitá+ 1 bezmäsité, v objeme 0,33 l/ 1 os. Hlavné jedlo s prílohou + šaláty -hlavné jedlo v hmotnosti 150 g/os., 3 druhov /1 bezmäsité, 2 mäsité. Príloha- 3 druhy, hmotnosť 150 g/1 os. Šaláty- 2 druhy, hmotnosť 150 g/1 os., Dezert/zákusky- v hmotnosti 90 g/1 os., 4 druhy. Ovocné misy- filetované ovocie 100 g/os,, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 4. 4.5.2017 , Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: 4.1. Prenájom priestorov, Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: Konferenčná sála A - samostatná konferenčná sála v čase 9,00- 17,00 hod., kinosedenie pre 150 osôb (minimálne 180m2)a sedenie za predsedníckym stolom 5 osôb. Konferenčná miestnosť musí byť klimatizovaná a mať denné svetlo. , Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Konferenčná sála B - samostatná konferenčná sála v čase 9,00- 17,00 hod., kinosedenie pre 60 osôb(minimálne 80m2) a sedenie za predsedníckym stolom 5 osôb. . Konferenčná miestnosť musí byť klimatizovaná a mať denné svetlo. , Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Konferenčná sála C - samostatná konferenčná sála (minimálne 80m2) v čase 9,00- 17,00 hod., na výstavu posterov. Konferenčná miestnosť musí byť klimatizovaná a mať denné svetlo, Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Salónik A -samostatná miestnosť, sedenie okolo stolov pre .8 osôb (minimálne 10m2) v čase 09:00-17:00 hod., Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Salónik B -samostatná miestnosť, sedenie okolo stolov pre .14 osôb (minimálne 25 m2) v čase 09:00-17:00 hod., Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Priestor pred konferenčnou sálou na registráciu účastníkov, Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Technická miestnosť - uzamykateľná samostatná miestnosť pre organizátorov pre uskladnenie materiálu a iného vybavenia s plochou minimálne 10m2, Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Priestory vyhradené na coffee break , možnosťou vytvorenia stánkov pre vystavovateľov , Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Priestory v blízkosti konferenčnej sály pre vystavovateľov, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Reštauračné priestory –klimatizovaný priestor s kapacitou 150 osôb vyhradený pre poskytovanie občerstvenia počas obedu a večere s priamym prístupom na letnú terasu, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Šatňa - s dozorom počas celej akcie, pre kabáty 150.osôb, vybavené označením vešiakov- lístky alebo kovové žetóny sa odovzdajú účastníkom, Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 4.2. Catering, Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: 1.Coffee break pre 150 účastníkov vo vyhradenom priestore slúžiacom výlučne pre účastníkov konferencie. Na osobu: káva, čaj, 0,5 minerálna voda, 0,20l ovocný džús v balení, 60g slané pečivo, 120g sladké pečivo. (doobeda), Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Obed pre 150 účastníkov uzavretá spoločnosť v reštauračných priestoroch v čase 13:00-14:00 hod. Obed formou 2chodového servírovaného menu. Na osobu: 0,25l polievka(na výber mäsitá alebo bezmäsitá), 360g/150g hlavné jedlo s prílohou(na výber mäsité alebo bezmäsité hlavné jedlo), káva, čaj, 0,5 minerálna voda, 0,20l ovocný džús v balení., Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2.Coffee break pre 150 účastníkov vo vyhradenom priestore slúžiacom výlučne pre účastníkov konferencie. Na osobu: káva, čaj, 0,5 minerálna voda, 0,20l ovocný džús v balení, 60g slané pečivo, 120g sladké pečivo (poobede), Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 5. Technické vybavenie konferenčných miestností v dňoch 3.-4.5.2017, Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: Projekčné plátno -počas trvania akcie , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Dataprojektor - počas trvania akcie , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Diaľkový ovládač na dataprojektor - počas trvania akcie , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: LCD obrazovka - počas trvania akcie , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Laserové ukazovátko – počas celého trvania konferencie, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Stolový mikrofón - počas trvania akcie , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Prenosný mikrofón - počas trvania akcie , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Ozvučenie miestností, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Technik bude počas trvania akcie prítomný v sále zodpovedný za techniku (notebook, dataprojektor, plátna,, ozvučenie) , Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Pripojenie na WIFI Free počas trvania akcie v celom komplexe. Rozhranie WIFI je digitálne dátové rozhranie účastníkov do bezdrôtovej LAN siete. Rozhranie je definované špecifikáciami IEEE 802.11b/g/a. , Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Notebook počas trvania akcie, notebook musí byť vybavený Microsoft Office a musí byť kompatibilný s ostatnými zariadeniami, ktoré požaduje objednávateľ, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Multifunkčné zariadenie s možnosťou farebnej tlače, počas trvania akcie, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Menovky na stôl označenie speakrov za predsedníckym stolom. Grafický návrh dodá objednávateľ. Menovky obojstranne tlačené, papier 120 g/m2, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Informačné stojany počas trvania akcie. Min. výška 1 stojana 80 cm. Stojan na papier s veľkosťou A3, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: Prenájom stojanov na Postery , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Flipchartová tabuľa počas trvania akcie v konferenčnej sále A a B. Spolu s flipchartovým papierom, písacími potrebami a magnetickým popísateľným povrchom. Ľahká, prenosná, kovové nohy. Min. rozmery 70x100 cm, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Rečnícky pult, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Prenájom vlajok a zástav vlajkosláva malá na stôl: 4 kusy EÚ, 4 kusy SR a 4 ks Nórska. Vlajkosláva vysoká na zem: 4 kusy EÚ, 4 kusy SR a 4 ks Nórska. Počas trvania akcie., Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Bezpečnostná služba 1 osoba prítomná v blízkosti sály počas celého konania akcie, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Vonkajšie parkovanie pre minimálne 50 áut, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Garážové parkovanie pre minimálne 40 áut, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Vonkajšie parkovanie pre autobus, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Lístky označené na obedy a večere ktoré budú rozdávané účastníkom pri registrácii, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Hosteska po celú dobu trvania akcie (spolu 20 hod/osoba) s AJ, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Dekorácia zo živých kvetov na stoly počas Galadinner, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Kvetinová výzdoba konferenčných priestorov 1 ikebana zo živých kvetov s max. rozmerom 60 cm na predsednícky stôl v konferenčnej sále A. Kvety v ikebane s menej výraznou vôňou. , Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Hudobné teleso ľudová cimbalová hudba: cimbal, kontrabas, viola, spev počas galavečere, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Tlmočenie z/do slovenského/anglického jazyka dňa 3.5.2017 a 4.5.2017 – cca 20 hodín , Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Tlmočnícka kabína, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Prijímacie staničky, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
LETECKÁ AGENTÚRA KOLUMBUS spol. s r.o. | 4 | 20 500,00 | 20% | EUR | 12. December 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.