Obstarávanie

Zabezpečenie medzinárodnej vedeckej konferencie: Vplyv globálnych zmien na životné prostredie, zdravie ľudí a zvierat – máj 2017


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
34 448,00
Konečná suma(Bez DPH):
17 083,33
Zaplatené:
49.59%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
55120000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
súbor
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Organizačno-technické zabezpečenie alebo poskytnutie služieb a všetkých služieb súvisiacich so zabezpečením medzinárodnej odbornej konferencie, ktorá sa uskutoční 2. až 6. mája 2017; Konferencia je prvým podujatím v rámci Vplyvu globálnych zmien na životné prostredie, zdravie ľudí a zvierat, ktorým chceme zviditeľniť prioritné témy v danej oblasti.; Samotná konferencia sa uskutoční dňa 3. a 4. mája 2017 celý deň. Počas konferencie je potrebné zabezpečiť plynulý chod a časový harmonogram akcie na základe nižšie špecifikovaných požiadaviek.; Konferencie sa zúčastní celkovo 150 účastníkov.; Konferencia sa uskutoční v oblasti Košice, min. 4* hotel umiestnený v mestskej časti Staré mestomax. vo vzdialenosti 10 minút pešej chôdze (podľa google maps) od Hlavnej ulice; Zabezpečenie stravovania, ubytovania a uskutočnenie konferencie v jednom hoteli

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Ubytovanie, Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: Ubytovanie s miestnym poplatkom a bufetovými raňajkami pre 10 účastníkov konferencie v jednolôžkových izbách na 4 noci, t.j. v dňoch 2.5.2017 až 6.5.2017 vrátane raňajok. Ubytovaní hostia majú v cene ubytovania možnosť vstupu do wellness centra a vstup do fitness centra., Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2. 2.5.2017, Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: Prenájom reprezentatívneho priestoru slúžiaceho na poskytovanie večere „welcome drink“ pre 30 osôb, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Welcome drink pre 30 osôb , Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Catering formou studených bufetových stolov pre 30 osôb (na osobu: 460g predjedlá a 80g dezerty), Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Nápoje počas večera pre 50 osôb (na osobu: 0,5l minerálka, 0,20l ochutený nápoj, káva), Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 3. 3.5.2017 , Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: 3.1. Prenájom priestorov, Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: Konferenčná sála A - samostatná konferenčná sála v čase 9,00- 17,00 hod., kinosedenie pre 150 osôb (minimálne 180m2)a sedenie za predsedníckym stolom 5 osôb. Konferenčná miestnosť musí byť klimatizovaná a mať denné svetlo. , Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Konferenčná sála B - samostatná konferenčná sála v čase 9,00- 17,00 hod., kinosedenie pre 60 osôb(minimálne 80m2) a sedenie za predsedníckym stolom 5 osôb. . Konferenčná miestnosť musí byť klimatizovaná a mať denné svetlo. , Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Konferenčná sála C - samostatná konferenčná sála (minimálne 80m2) v čase 9,00- 17,00 hod., na výstavu posterov. Konferenčná miestnosť musí byť klimatizovaná a mať denné svetlo, Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Salónik A -samostatná miestnosť, sedenie okolo stolov pre .8 osôb (minimálne 10m2) v čase 09:00-17:00 hod., Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Salónik B -samostatná miestnosť, sedenie okolo stolov pre .14 osôb (minimálne 25 m2) v čase 09:00-17:00 hod., Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Priestor pred konferenčnou sálou na registráciu účastníkov, Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Technická miestnosť - uzamykateľná samostatná miestnosť pre organizátorov pre uskladnenie materiálu a iného vybavenia s plochou minimálne 10m2, Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Priestory vyhradené na coffee break , možnosťou vytvorenia stánkov pre vystavovateľov , Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Priestory v blízkosti konferenčnej sály pre vystavovateľov, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Reštauračné priestory –klimatizovaný priestor s kapacitou 150 osôb vyhradený pre poskytovanie občerstvenia počas obedu a večere s priamym prístupom na letnú terasu, vyhradená spoločnosť, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Šatňa - s dozorom počas celej akcie, pre kabáty 150.osôb, vybavené označením vešiakov- lístky alebo kovové žetóny sa odovzdajú účastníkom, Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 3.2. Catering, Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: 1.Coffee break pre 150 účastníkov vo vyhradenom priestore slúžiacom výlučne pre účastníkov konferencie. Na osobu: káva, čaj, 0,5 minerálna voda, 0,20l ovocný džús v balení, 60g slané pečivo, 120g sladké pečivo. (doobeda), Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Obed pre 150 účastníkov uzavretá spoločnosť v reštauračných priestoroch v čase 13:00-14:00 hod. Obed formou 2chodového servírovaného menu. Na osobu: 0,25l polievka(na výber mäsitá alebo bezmäsitá), 360g/150g hlavné jedlo s prílohou(na výber mäsité alebo bezmäsité hlavné jedlo), káva, čaj, 0,5 minerálna voda, 0,20l ovocný džús v balení., Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2.Coffee break pre 150 účastníkov vo vyhradenom priestore slúžiacom výlučne pre účastníkov konferencie. Na osobu: káva, čaj, 0,5 minerálna voda, 0,20l ovocný džús v balení, 60g slané pečivo, 120g sladké pečivo (poobede), Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Galavečera na vysokej reprezentatívnej úrovni formou bufetových stolov v čase 19:00-22:00 hod pre 150 osôb. Klimatizovaný priestor vyhradený len pre účastníkov konferencie s prístupom na letnú terasu. Predjedlo studené misy- mäsité/bezmäsité v hmotnosti 100 g/1 os. Polievka 2 druhy- 1 mäsitá+ 1 bezmäsité, v objeme 0,33 l/ 1 os. Hlavné jedlo s prílohou + šaláty -hlavné jedlo v hmotnosti 150 g/os., 3 druhov /1 bezmäsité, 2 mäsité. Príloha- 3 druhy, hmotnosť 150 g/1 os. Šaláty- 2 druhy, hmotnosť 150 g/1 os., Dezert/zákusky- v hmotnosti 90 g/1 os., 4 druhy. Ovocné misy- filetované ovocie 100 g/os,, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 4. 4.5.2017 , Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: 4.1. Prenájom priestorov, Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: Konferenčná sála A - samostatná konferenčná sála v čase 9,00- 17,00 hod., kinosedenie pre 150 osôb (minimálne 180m2)a sedenie za predsedníckym stolom 5 osôb. Konferenčná miestnosť musí byť klimatizovaná a mať denné svetlo. , Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Konferenčná sála B - samostatná konferenčná sála v čase 9,00- 17,00 hod., kinosedenie pre 60 osôb(minimálne 80m2) a sedenie za predsedníckym stolom 5 osôb. . Konferenčná miestnosť musí byť klimatizovaná a mať denné svetlo. , Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Konferenčná sála C - samostatná konferenčná sála (minimálne 80m2) v čase 9,00- 17,00 hod., na výstavu posterov. Konferenčná miestnosť musí byť klimatizovaná a mať denné svetlo, Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Salónik A -samostatná miestnosť, sedenie okolo stolov pre .8 osôb (minimálne 10m2) v čase 09:00-17:00 hod., Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Salónik B -samostatná miestnosť, sedenie okolo stolov pre .14 osôb (minimálne 25 m2) v čase 09:00-17:00 hod., Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Priestor pred konferenčnou sálou na registráciu účastníkov, Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Technická miestnosť - uzamykateľná samostatná miestnosť pre organizátorov pre uskladnenie materiálu a iného vybavenia s plochou minimálne 10m2, Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Priestory vyhradené na coffee break , možnosťou vytvorenia stánkov pre vystavovateľov , Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Priestory v blízkosti konferenčnej sály pre vystavovateľov, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Reštauračné priestory –klimatizovaný priestor s kapacitou 150 osôb vyhradený pre poskytovanie občerstvenia počas obedu a večere s priamym prístupom na letnú terasu, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Šatňa - s dozorom počas celej akcie, pre kabáty 150.osôb, vybavené označením vešiakov- lístky alebo kovové žetóny sa odovzdajú účastníkom, Jednotka: miestnosť, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 4.2. Catering, Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: 1.Coffee break pre 150 účastníkov vo vyhradenom priestore slúžiacom výlučne pre účastníkov konferencie. Na osobu: káva, čaj, 0,5 minerálna voda, 0,20l ovocný džús v balení, 60g slané pečivo, 120g sladké pečivo. (doobeda), Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Obed pre 150 účastníkov uzavretá spoločnosť v reštauračných priestoroch v čase 13:00-14:00 hod. Obed formou 2chodového servírovaného menu. Na osobu: 0,25l polievka(na výber mäsitá alebo bezmäsitá), 360g/150g hlavné jedlo s prílohou(na výber mäsité alebo bezmäsité hlavné jedlo), káva, čaj, 0,5 minerálna voda, 0,20l ovocný džús v balení., Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2.Coffee break pre 150 účastníkov vo vyhradenom priestore slúžiacom výlučne pre účastníkov konferencie. Na osobu: káva, čaj, 0,5 minerálna voda, 0,20l ovocný džús v balení, 60g slané pečivo, 120g sladké pečivo (poobede), Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 5. Technické vybavenie konferenčných miestností v dňoch 3.-4.5.2017, Jednotka: -, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: -; Technické vlastnosti: Projekčné plátno -počas trvania akcie , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Dataprojektor - počas trvania akcie , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Diaľkový ovládač na dataprojektor - počas trvania akcie , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: LCD obrazovka - počas trvania akcie , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Laserové ukazovátko – počas celého trvania konferencie, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Stolový mikrofón - počas trvania akcie , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Prenosný mikrofón - počas trvania akcie , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Ozvučenie miestností, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Technik bude počas trvania akcie prítomný v sále zodpovedný za techniku (notebook, dataprojektor, plátna,, ozvučenie) , Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Pripojenie na WIFI Free počas trvania akcie v celom komplexe. Rozhranie WIFI je digitálne dátové rozhranie účastníkov do bezdrôtovej LAN siete. Rozhranie je definované špecifikáciami IEEE 802.11b/g/a. , Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Notebook počas trvania akcie, notebook musí byť vybavený Microsoft Office a musí byť kompatibilný s ostatnými zariadeniami, ktoré požaduje objednávateľ, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Multifunkčné zariadenie s možnosťou farebnej tlače, počas trvania akcie, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Menovky na stôl označenie speakrov za predsedníckym stolom. Grafický návrh dodá objednávateľ. Menovky obojstranne tlačené, papier 120 g/m2, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Informačné stojany počas trvania akcie. Min. výška 1 stojana 80 cm. Stojan na papier s veľkosťou A3, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: Prenájom stojanov na Postery , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Flipchartová tabuľa počas trvania akcie v konferenčnej sále A a B. Spolu s flipchartovým papierom, písacími potrebami a magnetickým popísateľným povrchom. Ľahká, prenosná, kovové nohy. Min. rozmery 70x100 cm, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Rečnícky pult, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Prenájom vlajok a zástav vlajkosláva malá na stôl: 4 kusy EÚ, 4 kusy SR a 4 ks Nórska. Vlajkosláva vysoká na zem: 4 kusy EÚ, 4 kusy SR a 4 ks Nórska. Počas trvania akcie., Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Bezpečnostná služba 1 osoba prítomná v blízkosti sály počas celého konania akcie, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Vonkajšie parkovanie pre minimálne 50 áut, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Garážové parkovanie pre minimálne 40 áut, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Vonkajšie parkovanie pre autobus, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Lístky označené na obedy a večere ktoré budú rozdávané účastníkom pri registrácii, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Hosteska po celú dobu trvania akcie (spolu 20 hod/osoba) s AJ, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Dekorácia zo živých kvetov na stoly počas Galadinner, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Kvetinová výzdoba konferenčných priestorov 1 ikebana zo živých kvetov s max. rozmerom 60 cm na predsednícky stôl v konferenčnej sále A. Kvety v ikebane s menej výraznou vôňou. , Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Hudobné teleso ľudová cimbalová hudba: cimbal, kontrabas, viola, spev počas galavečere, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Tlmočenie z/do slovenského/anglického jazyka dňa 3.5.2017 a 4.5.2017 – cca 20 hodín , Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Tlmočnícka kabína, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Prijímacie staničky, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
LETECKÁ AGENTÚRA KOLUMBUS spol. s r.o. 4 20 500,00 20% EUR 12. December 2016 127789

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.